Η Αγγλία το «μονοπώλιο» μέχρι 2.67

Προγνωστικά

Προγνωστικά με την Αγγλία να κυριαρχεί με τις τρεις μικρότερες κατηγορίες της στην σημερινή στήλη του Μακράκη σε τιμές διπλασιασμού

Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά. Το τριήμερο που είχε πολλή δράση αλλά εγώ προσωπικά δεν ασχολήθηκα αφού τέτοιες μέρες πιστεύω πρέπει να τις περνάμε μακριά από το κινητό και με τους δικούς μας ανθρώπους. Σήμερα όμως επιστρέφουμε σε κανονικούς ρυθμούς με πολλές επιλογές από την Αγγλία, με τα πρωταθλήματα να βρίσκονται λίγο πριν το τέλος.

Προγνωστικά Championship

Η Φούλαμ πανηγύρισε την άνοδο της στην Premier League και κατά πάσα πιθανότητα θα κατακτήσει και τον τίτλο. Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι η καλύτερη ομάδα στην Αγγλία αυτή την στιγμή και πλέον έχει ελπίδες ακόμα και για απευθείας άνοδο. Το κίνητρο είναι όλο προς τα δεξιά, οι φιλοξενούμενοι κάνουν απίστευτο δεύτερο γύρο άρα η κόντρα στο φαβορί έχει μεγάλη αξία στον διπλασιασμό.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Προγνωστικά League One

Ο χρόνος της Φλίτγουντ τελειώνει και ακόμα βρίσκεται σε οριακή θέση εκτός της «κόκκινης» ζώνης. Και η Σέφιλντ Γουέντζντεϊ  βρίσκεται οριακά εκτός εξάδας και Play Off. Και οι δύο ομάδες θέλουν βαθμούς με αμφότερες για την θέση που βρίσκονται να έχουν πολύ παραγωγικές επιθέσεις. Θα ψάξουν σκορ και το Goal/goal πληρώνει στο 2.03 στην Betshop.

Προγνωστικά League Two

Η Μπάροου έσωσε την κατηγορία με δύο μεγάλες εντός έδρας νίκες και πλέον μπορεί να ηρεμήσει. Η Έξετερ χρειάζεται επειγόντως τους βαθμούς που θα της κλειδώσουν την απευθείας άνοδο αφού τελειώνει την σεζόν με δύο παιχνίδια που κάλλιστα μπορεί να ηττηθεί και στα δύο. Θα την επιλέξω να επικρατήσει απέναντι στους καταβεβλημένους φιλοξενούμενους.

Το ίδιο ισχύει και για την Στίβενεϊτζ  που έσωσε την κατηγορία στο τέλος. Η Μάνσφιλντ θέλει το τρίποντο που θα την εδραιώσει στα παιχνίδια μπαράζ και θα της δώσει ελπίδες ακόμη και απευθείας άνοδο. Κόντρα σε μία από τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες δεν πιστεύω ότι θα αποτύχει και θα την ποντάρω.

Κι άλλον έναν Άσο έχει η στήλη για την League Two. Η Σάτον δέχτηκε ήττα-πισωγύρισμα από την Μπάροου και η θέση της στα Play Off ανόδου κινδυνεύει. Η Κρόλει είναι αδιάφορη αλλά ποιοτικά οι διαφορές τους είναι ελάχιστες. Παρόλα αυτά θα ποντάρω στην επικράτηση της Σάτον που είχε πάρει διπλό και στο πρώτο παιχνίδι και απόψε «καίγεται».

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών 

Μονό
21:45
Φούλαμ - Νότιγχαμ Φόρεστ
Χ2
2.07
BET: 30 units
Μονό
21:45
Φλίτγουντ - Σέφιλντ Γουέντζντεϊ
Goal/goal
2.03
BET: 15 units
Δυάδα (2.67)
21:45
Έξετερ - Μπάροου
1
1.60
21:45
Μάνσφιλντ - Στίβενεϊτζ
1
1.67
BET: 20 units
Μονό
21:45
Σάτον - Κρόλεϊ
1
1.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις