Σούζα το αλογάκι στην έδρα του

Προγνωστικά: Σούζα το αλογάκι στην έδρα του #Roume

Στη δυναμική της Φεράρι στη πίστα της Ίμολα ποντάρει για τα προγνωστικά του την Κυριακή του Πάσχα ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Καλημέρες Κουβανέζοι. Εύχομαι όλοι να περνάτε όμορφα το Πάσχα σας με τις οικογένειές σας. Χλαπακιάστε ό,τι βρείτε από κρεατικό, πιείτε ό,τι πίνεται από αλκοόλ και δείτε όλοι μαζί παρέα το τέταρτο Γκραν Πρι της Φόρμουλα 1 της χρονιάς. Ίμολα έχει το πρόγραμμα, με την Φεράρι να αγωνίζεται… εντός έδρας λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Μπολόνια. Εκεί είναι τα προγνωστικά μας σήμερα.

Σφεντόνες στο στάβλο τους

Πάμε να τα δούμε από την αρχή. Εκκίνηση με έκπληξη έχουμε στην Ίμολα, αφού ο Φερστάπεν πήρε και την πολ τη Παρασκευή, αλλά και τη νίκη χθες στο σπριντ, με τον Λεκλέρ να δυσκολεύεται να μετουσιώσει την υπεροχή του μονοθεσίου σε προβάδισμα στην άσφαλτο. Η «Ντίνο ε Ένζο Φεράρι» είναι μία κλειστή πίστα, χωρίς μεγάλες ευθείες, οπότε το μοναδικό προβάδισμα της Ρεντ Μπουλ έναντι των Ιταλών, η τελική ταχύτητα δηλαδή, φεύγει… από το παράθυρο. Λίγο η βροχή την Παρασκευή, λίγο η καλύτερη διαχείριση των ελαστικών από τον πρωταθλητή, έκαναν τον Λεκλέρ να μην μπορεί εν τέλει να πάρει τη νίκη το Σάββατο και τη πρώτη θέση στο γκριντ.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Εκτίμηση: Σε ρυθμό αγώνα, παρόλα αυτά, οι Ιταλοί είναι πιο δυνατοί. Φάνηκε και στις ελεύθερες, αν και είχαμε πολύ βροχή, φάνηκε και στο σπριντ. Ναι, ο Φερστάπεν κέρδισε, όμως όσο δεν υπήρχε πολύ η διαχείριση των ελαστικών στο παιχνίδι, ο Λεκλέρ ήταν άνετα μπροστά. Η πίστα ταιριάζει τους Ιταλούς καλύτερα και θεωρώ πως ο Μονεγάσκος θα πάρει ακόμη μία μεγάλη νίκη στη Μπολόνια. Η νίκη του Λεκλέρ διαπραγματεύεται στο 2.50, ενώ το ακριβές φόρκαστ με τον Φερστάπεν να τον ακολουθεί είναι στο 2.75. Σαν λίγο πιο ειδικό και με τον νου στην εκκίνηση του σπριντ, καλοβλέπω το 3.50 στην επιλογή ο Λεκλέρ να είναι ήδη πρώτος στο τέλος του πρώτου γύρου.

Όχι άλλο κόκκινο

Δύο επιλογές ακόμα και αυτές έχουν να κάνουν με… στουκαρίσματα. Βαρεθήκαμε τη ζωή μας στις κατατακτήριες, αφού οι κόκκινες σημαίες έβγαιναν όπως οι κόκκινες κάρτες στο ντέρμπι του Μέρσισαϊντ. Έπαιξε πολύ ρόλο και η βροχή, όμως και η πίστα δεν βοηθάει και αυτό αποδείχθηκε και στους προηγούμενους δύο αγώνες. Τα μονοθέσια είναι μεγάλα και τα σημεία για προσπέραση λίγα, οπότε οι οδηγοί έρχονται πολύ κοντά και έχουν και αρκετές επαφές.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Εκτίμηση: Στο σπριντ προλάβαμε να δούμε μία εγκατάλειψη με τον Ζου και προβλέπω πως μαζί με τα τυχόν μηχανικά προβλήματα, θα έχουμε τουλάχιστον τέσσερα μονοθέσια χωρίς κατάταξη, το οποίο παίζεται στο διπλασιασμό. Πάλι, σαν πιο fun bet, βρίσκω δελεαστικό το 3+ στα αυτοκίνητα ασφαλείας να είναι στον πενταπλασιασμό, αφού κάθε εγκατάλειψη σε μια τόσο κλειστή πίστα μπορεί εύκολα να βγάλει την AMG για μια… βολτίτσα.

Μονό
16:00
Νικητής αγώνα
Σαρλ Λεκλέρ
2.50
BET: 10 units
Μονό
16:00
Forecast με ακριβή σειρά πρόβλεψης
1. Σαρλ Λεκλέρ 2. Μαξ Φερστάπεν
2.75
BET: 10 units
Μονό
16:00
Πρωτοπόρος μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου
Σαρλ Λεκλέρ
3.50
BET: 7 units
Μονό
16:00
Αριθμός οδηγών με κατάταξη στον αγώνα
Under 16,5
2.00
BET: 10 units
Μονό
16:00
Αριθμός εμφάνισης αυτοκινήτου ασφαλείας - Δεν προσμετράται το Virtual Safety Car
3+
5.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις