Δευτέρα του Πάσχα με NBA και Γιουβέντους

προγνωστικά

Ο Νίκος Φωτιάδης επιστρέφει με δύο μονές επιλογές από το NBA και τη Serie A σε αποδόσεις μέχρι και 1.89.

Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές. Επιστροφή στα προγνωστικά μια εβδομάδα μετά, σε μια Δευτέρα με ενδιαφέροντες αγώνες. Θα ασχοληθούμε με το κλείσιμο της αγωνιστικής στην Ιταλία αλλά και τα play offs του NBA.

Εκπληκτική προσφορά* από το ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

Προγνωστικά: Κουβαλάει ο Πολ, νικάνε οι Σανς

Οι Πέλικανς υποδέχονται τους Σανς για την τέταρτη μάχη της σειράς. Με το σκορ στο 2-1 υπέρ των Σανς τα πράγματα δυσκολεύουν για τους γηπεδούχους. Το break των Πέλικανς έδειχνε να κάνει αμφίρροπη τη σειρά αφού επίσης τραυματίστηκε ο αστέρας των Σανς, Ντέβιν Μπούκερ. Όμως στο τρίτο παιχνίδι , οι φιλοξενούμενοι έδειξαν χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή και πήραν τη νίκη με τρομερούς τους Έιτον και Πολ. Ο Πολ έφτασε κοντά στο πρώτο του δαχτυλίδι πέρσι αλλά δεν τα κατάφερε, φέτος όμως δείχνει πιο αποφασισμένος! Μπορεί η απουσία του Μπούκερ να τους πήγε πίσω αλλά η διαφορά ποιότητας με τους Πέλικανς παραμένει μεγάλη.

Γεγονός είναι πως στους επτά τελευταίους αγώνες στη Νέα Ορλεάνη, οι Σανς μετράνε έξι νίκες. Στο τρίτο παιχνίδι οι Σανς έχασαν τον έλεγχο μόνο στην τρίτη περίοδο, ευελπιστώ πως θα μπουν σοβαροί και θα πάρουν τη νίκη άνετα με διαφορά πάνω από τρεις πόντους.

Δευτέρα του Πάσχα με NBA και Γιουβέντους

Πολλά γκολ στη Ρέτζιο Εμίλια

Η Γιουβέντους φιλοξενείται από τη Σασουόλο για τη 34η αγωνιστική της Serie A. Η «μεγάλη κυρία», με πέντε παιχνίδια να απομένουν, θέλει να κλειδώσει τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League. Η Σασουόλο παίζει εδώ και καιρό χωρίς άγχος εφόσον δεν κινδυνεύει ούτε στοχεύει κάποια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Στους οκτώ από τους δέκα τελευταίους αγώνες των γηπεδούχων έχουν σημειωθεί πάνω από τρία τέρματα. Οι «μπιανκονέρι» από την άλλη έχουν σκοράρει σε πέντε συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες και στους τέσσερις έχουν σημειωθεί πάνω από τρία γκολ.

Ο Αλέγκρι δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τις δεδομένες -εδώ και καιρό- απουσίες των Κιέζα, ΜακΚένι, Λοκατέλι και Άρθουρ. Για τους γηπεδούχους επιστρέφει ο Μουλντούρ ενώ έτοιμος αναμένεται ο Ντζούριτσιτς. Στους τελευταίους δώδεκα μεταξύ τους αγώνες, το οver 2,5 έχει επαληθευθεί τις έντεκα φορές με τελευταίο under το 2017. Εν ολίγοις, πιστεύω πως θα συνεχιστεί η παράδοση και διαλέγω το over 2,5 στο 1.70 της Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
04:30
Νιου Όρλεαν Πέλικανς - Φοίνιξ Σανς
2 (-2,5)
1.89
BET: 20 units
Μονό
21:45
Σασουόλο - Γιουβέντους
Over 2,5
1.70
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις