Καλή Ανάσταση με μπόλικη Segunda Division

Καλή Ανάσταση με μπόλικη Segunda Division

Προγνωστικά στοιχήματος- στήλη διημέρου με αναμετρήσεις από την Segunda Division, δυνατές μάχες για Οβιέδο, Λας Πάλμας και Αλμερία με φόντο την άνοδο.

Προγνωστικά στοιχήματος – Segunda Division

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της στήλης και του site. Έξι στροφές πριν το τέλος η αγωνιά κορυφώνεται στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας καθώς και μαθηματικά και πρακτικά απομένουν αρκετές εκκρεμότητες. Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχουμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Αλκορκόν – Οβιέδο

Αδίκησε εαυτόν η γηπεδούχος, αλλά ο τραγικός πρώτος γύρος που έκανε, 0-1-9 στις πρώτες δέκα αγωνιστικές, πρώτη νίκη την 14η αγωνιστική, την έφεραν ουραγό και μαθηματικά την πρώτη ομάδα που υποβιβάζεται για φέτος. Σήμερα θα δείξει βέβαια αν οι παίχτες θα τα παρατήσουν ή θα παίξουν για την τιμή τους ή τις… μεταγραφές. Απέναντι της είναι η Οβιέδο που παλεύει να κλειδώσει την θέση της στα play off ανόδου. Με ένα φοβερό σερί τεσσάρων συνεχόμενων νικών, έχει το πάνω χέρι για την είσοδο στην προνομιούχο εξάδα. Αρκεί να μην τα κάνει μαντάρα όπως πέρσι που, έχασε το τραίνο από δικά της λάθη. Δύσκολος αγώνας αν και μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον. Τίμια η απόδοση το διπλού, αλλά θα προτιμήσω την διπλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων με γκολ.

Ίμπίθα – Λας Πάλμας

Για νεοφώτιστη ομάδα, καλά τα πήγε. Στο μέσο της βαθμολογίας είναι. Να κυνηγήσει πλασάρισμα όσο πιο ψηλά γίνεται έχει σαν, θεωρητικό κίνητρο.  Πρακτικά θέλει 5-6  πόντους για την μαθηματική εξασφάλιση, που ίσως να χρειαστούν και λιγότεροι. Κάπως χαλαρή λοιπόν. Αντίθετα οι «Νησιώτες» καίγονται για την νίκη καθώς είναι μια από τις δύο ομάδες που μπορούν να μπουν στην πρώτη εξάδα. Βρίσκονται μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την Οβιέδο και θα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες που έχουν. Στήριξη στους φιλοξενούμενους, με κάλυψη στο dnb.

Δευτέρα 25/04

Μπόνους αναφορά, καθώς την Δευτέρα οριακά δεν νομίζω να προλάβω να ασχοληθώ περισσότερο, έχουμε την αναμέτρηση Αλμερία – Σπόρτινγκ Χιχόν. Η Αλμερία εδώ που έχει φτάσει κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Βρίσκεται στην δεύτερη θέση, ένα βαθμό πίσω από την Εϊμπάρ και μόλις ένα πάνω από την Βαγιαδολίδ.  Οι πρώτες δύο θέσεις οδηγούν στην άνοδο. Οπότε παίζει από το να πάρει το πρωτάθλημα μέχρι και να συμμετέχει στην διαδικασία των play off. Το δεύτερο θα είναι πλήγμα και θα έχει πολύ ρίσκο, όπως την πάτησε πέρσι. Όχι ότι η Χιχόν είναι αδιάφορη, βρίσκεται μόλις έξι βαθμούς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, και θα κάτσει να χάσει. Αλλά μια εμπιστοσύνη στην έδρα θα την δείξω.

Αυτά από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Εύχομαι η Ανάσταση του Ιησού Χρηστού να φέρει πρώτα και πάνω από όλα, υγεία, τύχη, χαρές και πολύ αγάπη σε εσάς και της οικογένειές σας. Χρόνια πολλά.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
15:00
Αλκορκόν - Οβιέδο
Χ2 & over 1,5
1.90
BET: 40 units
Μονό
17:15
Ιμπίθα - Λας Πάλμας
2 dnb
1.70
BET: 20 units
Δευτέρα 25/04
22:00
Αλμερία - Σπόρτινγκ Χιχόν
1
1.75
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις