Πασχαλινά γκολ σε Λονδίνο και Τοσκάνη

Προγνωστικά Κυριακής

Προγνωστικά Κυριακής: Πασχαλιάτικη στήλη από τον Blackbird, που βρήκε επιλογές διπλασιασμού πατώντας σε άμυνες με προβλήματα.

Διπλασιασμός στην Τοσκάνη

Καλησπερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Παράλληλα με τις τελευταίες ετοιμασίες για την σούβλα έχουμε και προγνωστικά Κυριακής.

Αρχή στα προγνωστικά μας από την Ιταλία εκεί όπου όταν εμείς θα είμαστε στην χώνεψη του αρνιού, η Έμπολι θα υποδέχεται την Νάπολι. Ακόμα μια ήττα γνώρισε η Έμπολι και μάλιστα με συντριβή από την Ουντινέζε με σκορ 4-1. Τελευταία νίκη για τους γηπεδούχους, ήταν πριν 16 αγωνιστικές, δείγμα της κακής κατάστασης που βρίσκονται. Δεύτερη σερί απώλεια βαθμών για την Νάπολι μετά το 2-3 στο ματς με την Φιορεντίνα. Αυτή την φορά, ήρθε ισόπαλη με την Ρόμα. Καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το τέρμα της ισοφάρισης, ενώ λίγο έλειψε να πάρουν και το τρίποντο. Έχασε έδαφος στην μάχη του τίτλου και πλέον πρέπει να κάνει ένα σερί νικών και να εκμεταλλευτεί πιθανά στραβοπατήματα των Μίλαν και Ίντερ.

Σε πολύ κακή κατάσταση η Έμπολι, νίκη δεν βλέπει ούτε με κιάλι. Η Νάπολι από την πλευρά της δεν είναι στα καλύτερα της, σαφώς όμως είναι πιο ποιοτική. Έχει βάση το αμφίτερμα μαζί με το over στο 1.98 από το Pamestoixima.gr.

Προβληματικές άμυνες, πληρώνουν με γκολ

Την ίδια ώρα στην Αγγλία η Τσέλσι υποδέχεται την Γουέστ Χαμ. Οι «μπλε» γνώρισαν τον διασυρμό από την Άρσεναλ στο ντέρμπι του Λονδίνου με αστεία εμφάνιση στον αμυντικό τομέα. Δίκαιο το τελικό 2-4, με τους γηπεδούχους να κάνουν τραγικά λάθη στα αμυντικά τους καθήκοντα, δίνοντας την ευκαιρία στην Άρσεναλ να σκοράρει. Δύσκολα να απειληθεί η 3η θέση που έχει στο πρωτάθλημα, χρειάζεται όμως μια νίκη ψυχολογίας, καθώς έπεται δύσκολο πρόγραμμα. Ισόπαλη με 1-1 ήρθε η Γουέστ Χαμ, στο ματς με την Μπέρνλι. Βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας και θέλει ένα καλό αποτέλεσμα, που θα την κρατήσει σε τροχιά Ευρώπης.

Χρειάζονται το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες. Δέχονται με χαρακτηριστική ευκολία γκολ και περιμένω να επιβεβαιωθεί. 1.90 πληρώνει το αμφίτερμα στην Novibet.

Μονό
16:00
Έμπολι - Νάπολι
Goal/goal & over 2,5
1.98
BET: 20 units
Μονό
16:00
Τσέλσι - Γουέστ Χαμ
Goal/goal
1.90
BET: 22 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις