Πασχαλινό γαλλικό ταξίδι

Conference League

Προγνωστικά: Σε γαλλικές αναμετρήσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ ποντάρει απόψε ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος

Καλησπέρα στην αγαπημένη στοιχηματική παρέα. Σήμερα Κυριακή του Πάσχα μπορεί οι Έλληνες να είναι πάνω από σούβλες και να τρώνε αρνί, αλλά στο εξωτερικό υπάρχει μπόλικη δράση σε πολλά γήπεδα της Ευρώπης. Εμείς στα προγνωστικά μας επιλέγουμε το «γαλλικό φιλέτο» από το σημερινό κουπόνι, επιλέγοντας πονταρίσματα σε γαλλικό ποδόσφαιρο κα μπάσκετ. Παίρνουμε λοιπόν χαρτί και μολύβι και ξεκινάμε.

Λιλ – Στρασβούργο

Θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κάποιος και έως μίνι ντέρμπι της ημέρας. Η πρωταθλήτρια Λιλ ετοιμάζεται να παραδώσει τον τίτλο στην Παρί, κάνοντας μία τραγική χρονιά φέτος. Πλέον παίζει τα τελευταία της χαρτιά για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και θέλει νίκες από εδώ και πέρα σε όλα τα παιχνίδια. Σε τελείως διαφορετική μοίρα το Στρασβούργο που κάνει τρομερή χρονιά και ονειρεύεται Champions League. Είναι στην τέταρτη θέση, κατεβαίνοντας στην αντίπαλη έδρα για ένα ακόμη τρίποντο, το οποίο μπορεί να είναι καθοριστικό στο φινάλε της χρονιάς.

Εκτίμηση: Αγώνας με μεγάλο ενδιαφέρον και για τους δύο. Οι «Λιλουά» προβληματίζουν εντός, ενώ οι φιλοξενούμενοι παίζουν εξαιρετικά όταν θέλουν. Το goal/goal πληρώνει καλά και το επιλέγουμε στο 1.87 απόδοση από το Pamestoixima.gr.

Μονακό – Προβένς

Η Μονακό κατάφερε να κάνει το break στην έδρα του Ολυμπιακού, εξασφαλίζοντας το πλεονέκτημα της έδρας στα επόμενα δύο ματς με τους «ερυθρόλευκους». Μέσα σε αυτά λοιπόν τα παιχνίδια, έχουν και μία ας πούμε αγγαρεία απέναντι στην Προβένς. Στον αγώνα αυτόν, αναμένεται ο Τζόρτζεβιτς να ξεκουράσει παίκτες, να δοκιμάσει συστήματα και να κάνει μία δυνατή προπόνηση, χωρίς όμως το μυαλό σε αυτόν τον αγώνα, αφού και η κούραση είναι μεγάλη.

Η Προβένς από την άλλη είναι μία από τις κακές ομάδες της κατηγορίας που όμως θέλει οπωσδήποτε νίκη, για να παραμείνει στην κατηγορία. Είναι δεύτερη από το τέλος, οπότε κάθε ματς πλέον μετράει διπλά. Θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση της αντιπάλου της και να πάρει ένα παλικαρίσιο διπλό. Φυσικά αυτό μόνο εύκολο δεν είναι κόντρα σε μία τέτοια Μονακό, αλλά ανταγωνιστική τουλάχιστον πρέπει να εμφανισθεί.

Εκτίμηση: Παιχνίδι με δύο όψεις αυτό. Η Μονακό το βλέπει σαν μία κακιά υποχρέωση, ενώ η Προβένς έχει έξτρα κίνητρο. Θεωρούμε πως το ματς θα έχει νικητή τους Μονεγάσκους, αλλά δεν θα ξεφύγουν στην διαφορά, οπότε επιλέγουμε το 2 (+17.5) στο 1.87 απόδοση από το Stoiximan.

Λιμόζ – Σαλόν Ρεμς

Τρένο πάει η Λιμόζ. Η πράσινη αρμάδα κάνει έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο και προετοιμάζεται για τα play off. Παίζει ωραίο μπάσκετ, με αρκετά επιθετικό στυλ, ξέροντας πως να επιβληθεί στον αντίπαλο με ευκολία. Δεν βλέπεται φέτος η Σαλόν που βρίσκεται στην τελευταία θέση και ήδη έχει κλείσει εισιτήριο για την δεύτερη κατηγορία. Μπορεί να έκανε μερικά καλά αποτελέσματα μέσα στην σεζόν αλλά… δεν έχει το υλικό για να ανταπεξέλθει στις πιέσεις της LNB.

Εκτίμηση: Αγώνας πολλών με λίγων. Δεν αποκλείεται το σκορ να ανοίξει αφού η μεν Λιμόζ μπροστά είναι τρομακτική, ενώ η Σαλόν δεν παίζει καθόλου άμυνα. Το over 159.5 πόντων στο 1.91 είναι καλό και το τσιμπάμε.

Ρεμς – Μαρσέιγ

Δεν σταματάει μετά την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ, η Μαρσέιγ. Οι Μασσαλοί έχουν βρει τρόπους να επικρατούν, ειδικά εκτός έδρας. Βρίσκονται στην δεύτερη θέση της Ligue 1, θέλοντας να επιστρέψουν στο Champions League. Επόμενη στάση τους η έδρα της Ρεμς, μίας ομάδας που φέτος είναι συνώνυμο της αστάθειας. Ναι μεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της αλλά δεν συγκαταλέγεται στις καλές ομάδες της κατηγορίας. Όταν θέλει βέβαια μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα αλλά μάλλον το συγκρότημα του Σαμπαόλι δεν θα πέσει στην παγίδα τους.

Εκτίμηση: Η Μαρσέιγ παίζει αρκετά καλά τελευταία και μάλλον ούτε η Ρεμς θα την προβληματίσει. Το διπλό πληρώνει αρκετά τίμια και το επιλέγουμε στο 2.05!

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
18:00
Λιλ - Στρασβούργο
Goal/goal
1.87
BET: 10 units
Μονό
18:30
Μονακό - Προβένς
2 (+17.5)
1.87
BET: 10 units
Μονό
19:00
Λιμόζ - Σαλόν Ρεμς
Over 159,5
1.91
BET: 20 units
Μονό
21:45
Ρεμς - Μαρσέιγ
2
2.05
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις