Προσφέρει θέαμα η Γερμανία

προγνωστικά

Προγνωστικά από την Γερμανία, η οποία υπόσχεται αρκετό θέαμα, ενώ θα κινηθούμε με επιλογές τόσο από Ολλανδία, όσο και τη Φινλανδία.

Καλημέρα σε όλους του αναγνώστες, το απόλυτο κάναμε χθες, αφού είχαν κέφια στην Ασία και τα φαβορί περάσανε εύκολα, ενώ το βράδυ η Μπαρτσελόνα και η Γκρέμιο πήρανε πολύτιμα τρίποντα. Στα σημερινά λοιπόν, πάλι θα πάμε με τρεις δυάδες, αφού βλέπω να μπαίνουν αρκετά γκολ ειδικά στην Γερμανία. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τα σημερινά μας προγνωστικά.

  • Ξεκίνημα με την γερμανική δυάδα και συγκεκριμένα στο ματς της Φράιμπουργκ με την Γκλάντμπαχ. Έχουν κάνει εξαιρετική χρονιά φέτος οι γηπεδούχοι και για αυτό βρίσκονται έναν πόντο μακριά από την έξοδο στο Champions League. Έρχεται από επιβλητικές νίκες με Αμβούργο και Μπόχουμ ενώ πήρε και παλικαρίσιο διπλό μέσα στην Φρανκφούρτη. Από την άλλη η Γκλάντμπαχ είναι μακριά φέτος από την 6αδα, ενώ σχεδόν σίγουρη είναι η σωτηρία της. Περιμένω ανοιχτό ποδόσφαιρο, αφού και οι δύο ομάδες έχουν για όπλο την τρομερή επιθετική τους γραμμή.
  • Μένουμε στην Γερμανία και πάμε λίγο πιο βόρεια στην Φρανκφούρτη, εκεί όπου η Άιντραχτ αντιμετωπίζει την Χόφενχαϊμ. Το μυαλό των «ερυθρόλευκων» είναι στο ματς της Πέμπτης με την Γούεστ Χαμ για τα ημιτελικά του Europa, με αποτέλεσμα να προσπαθήσει να επιφυλάξει ποδοσφαιριστές και να κρατήσει ανάσες. Οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και σίγουρα θα παίξουν τα ρέστα τους σήμερα, αφού μετράνε π’εντε συνεχόμενους αγώνες χωρίς νίκη. Άλλο ένα ματς που περιμένω να δω γκολ και από τις δύο μεριές.
  • Συνεχίζουμε με τον «Αίαντα», ο οποίος ταξιδεύει μέχρι το Ναϊμέγκεν για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Θέλει να καθαρίσει το πρωτάθλημα μιας και έχασε στο κύπελλο από τους μοναδικούς διεκδικητές και μία νίκη σήμερα θα φέρει την ομάδα του Τεν Χαγκ λίγο πιο κοντά στον στόχο. Αδιάφοροι οι γηπεδούχοι και δεν πιστεύω πως μπορούν να ακολουθήσουν τον ρυθμό του Άγιαξ. Ποντάρουμε στην νίκη με το να δούμε πάνω από δύο γκολ.
  • Τέλος κλείνουμε με την παγωμένη Φινλανδία και με την ομάδα της πρωτεύουσας, η οποία έχει κάνει 3/3 χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Απέναντι έχει την Ίντερ Τούρκου, η οποία όπως φαίνεται δεν θα ακολουθήσει τις Κουόπιο και Ελσίνκι, αφού βρίσκεται ποιοτικά ένα σκαλί πιο κάτω. Ποντάρουμε στην νίκη για το Ελσίνκι, αφού θεωρώ είναι πιο έτοιμο σε αυτή την απρόβλεπτη αρχή του πρωταθλήματος.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Δυάδα απόδοσης 2.40
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Χόφενχαϊμ
Goal/goal
1.53
16:30
Φράιμπουργκ - Γκλάντμπαχ
Goal/goal
1.57
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.51
15:00
Ελσίνκι - Ίντερ Τούρκου
1
1.60
17:30
Ναϊμέγκεν - Άγιαξ
2 & over 2,5
1.57
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 3.00
16:30
Φράιμπουργκ - Γκλάντμπαχ
Φράιμπουργκ over 1,5
1.68
17:30
Ναϊμέγκεν - Άγιαξ
Άγιαξ over 2,5
1.78
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις