ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ώρα για την κούπα!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Ώρα για την κούπα!

LIVE BETTING 24/7!

«Μπαμ» Μπομ στο 2.45

«Μπαμ» Μπομ στο 2.45

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Τρίτης με Champions League και χαμηλές κατηγορίες Αγγλίας

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Όταν καίει η μπάλα…

προγνωστικά στοιχήματος

Πάθος και έδρα οδηγούν στο 2.85

Προγνωστικά

Σπάνε έδρες στον διπλασιασμό

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

προγνωστικά

Ομάδες που καίγονται για το τρίποντο

προγνωστικά

Το Champions League επιστρέφει στο 3.44

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ώρα για την κούπα!

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος - η Κούπα του Βασιλιά ψάχνει νέο κάτοχο σε μια δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπέτις και Βαλένθια.

Προγνωστικά στο Copa del Rey

Γεια και χαρά σε όλους σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της στήλης και του site. Ώρα για κούπα στην Ισπανία με τον μεγάλο τελικό και με αυτό μόνο θα ασχοληθούμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά: Μπέτις – Βαλένθια

  • Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ντε λα Καρτούχα», στην επαρχία της Σεβίλλης.
  • Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ερνάντεζ Αλεχάντρο.
  • Από το 1903 που διεξάγεται ο τελικός κυπέλου, πλην των σεζόν 1936/1937 και 1937/1938, λόγο του ισπανικού εμφύλιου, μόλις 19 από τις 117 αναμετρήσεις έχουν οδηγηθεί στην παράταση ή επαναληπτικό αγώνα με το παλιό σύστημα, και 4 εξ αυτών στα πέναλτι!
  • Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης, πριν τη σέντρα τουλάχιστον, ο αρχηγός της Μπέτις, Χοακίν Σάντσεθ Ροντρίγκεθ, σημαία της Μπέτις, έχοντας αγωνιστεί και στην Βαλένθια και πολύ αγαπητός στους οπαδούς της, αλλά και ο μοναδικός εν ενεργεία παίχτης που ήταν παρόν στον τελευταίο τελικό κυπέλου που συμμετείχε και κατέκτησε η Μπέτις το 2005!
  • Ο νικητής του τροπαίου περνάει απευθείας στους ομίλους του Europa League της επόμενης σεζόν.

Εδώ και περίπου ένα μήνα περιμένουν την στιγμή που θα αναμετρηθούν.

Η Μπέτις δοκίμαζε πολλά στον αγωνιστικό χώρο. Έχει μια πολυτέλεια, ότι βαθμολογικά τα έχει πάει πολύ καλά φέτος. Μπορεί να έχει απωλέσει μέχρι στιγμής, την θέση που είχε στην πρώτη τετράδα, αλλά ανεξάρτητα από την έκβαση του τελικού, έχει το πάνω χέρι για ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης σεζόν. Ο τελευταίος της αγώνας στο πρωτάθλημα δεν αποτελεί κριτήριο, σήμερα εδώ είχε το μυαλό της, εξ’ ου και η εντός έδρας ήττα 1-0 από την Έλτσε.  Εκτός αποστολής είναι η Καμαράσα και Μοντόγια, που λείπουν καιρό όμως.

Στον αντίποδα η Βαλένθια βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας, σε μια μέτρια για τα δεδομένα της, σεζόν. Ο τελικός κυπέλου αποτελεί σανίδα σωτηρία για φέτος. Στον τελευταίο αγώνα της, δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία, λόγο της σημερινής αναμέτρησης, ήττα εκτός 2-0 από Βιγιαρεάλ. Ο προηγούμενος αγώνας της με προβλημάτισε περισσότερο, εντός έδρας ήττα από την Οσασούνα με 2-1. Βλέπω ότι έχει αρκετές αδυναμίες, αμυντικά. Σε αυτό οφείλεται και η χαμηλή βαθμολογική της συγκομιδή. Από την σημερινή αναμέτρηση να απουσιάσουν οι Παουλίστα, Γκόμεζ, Γκουέδες και Λάτο.

Στο πρωτάθλημα αναμετρήθηκαν φέτος στην έδρα της Μπέτις και νικήτρια ήταν η γηπεδούχος με 4-1. Στο Copa del Rey έχουν αναμετρηθεί άλλες δύο φορές, σε φάση νοκ – άουτ. Το μακρινό 2008, με την Βαλένθια να πετυχαίνει καρέ νικών εις βάρος της Μπέτις εκείνη την σεζόν. Πιο πρόσφατη το 2019 με μια νίκη και μια ισοπαλία και την πρόκριση της Βαλένθια.

Σωστό φαβορί οι γηπεδούχοι, παρά την προϊστορία τους. Δεν είναι αγώνας πρωταθλήματος, αλλά τελικός και το έπαθλο είναι μεγάλο. Δύο δεδομένα έχω. Ότι θα παίξουν και οι δύο με πάθος για την νίκη και ότι…  σκοράρουν! Αν λάβω υπόψιν την παράδοση, που σπανίως δεν υπάρχει νικητής στην κανονική διάρκεια του αγώνα, παρά το προσωπικό μου βίτσιο να αρέσκομαι σε επικές παρατάσεις και διαδικασίες πέναλτι, θα το στηρίξω κάπως.

Επειδή συμφωνώ, οριακά με τις αποδόσεις θα προτιμήσω την διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων με το να σκοράρουν τουλάχιστον δύο γκολ και ένα ειδικό anytime σκορ. Αυτά από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος και καλή συνέχεια σε όλους.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
23:00
Μπέτις - Βαλένθια
1Χ & over 1,5
1.85
BET: 40 units
Fun bet
23:00
Μπέτις - Βαλένθια
Anytime score: 2-1
4.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις