Ιπτάμενος εισβολέας στο σνούκερ!

Ιπτάμενος εισβολέας στο σνούκερ!

Η αγωνιστική δράση στο θέατρο Crucible διακόπηκε προσωρινά λόγω της εισβολής ενός περιστεριού στην αρένα!

Το είδαμε κι αυτό. Οι αγώνες σνούκερ έχουν αντιμετωπίσει κατά καιρούς προβλήματα με τις… επισκέψεις εντόμων κάθε λογής. Αυτήν τη φορά, όμως, ο εισβολέας ήταν ένα περιστέρι!

Ο απρόσκλητος επισκέπτης τάραξε αρχικά τον Γιαν Μπινγκτάο, ο οποίος καθόταν στη θέση του περιμένοντας την επανέναρξη του αγώνα του με τον Μαρκ Σέλμπι. Έκανε μια βόλτα στο τραπέζι και κατόπιν απομακρύνθηκε. Το ερώτημα, βέβαια, είναι πώς κατάφερε να εισχωρήσει μες στο θέατρο χωρίς να γίνει αντιληπτό από κανέναν!

 

Για το BBC σχολίαζε έκπληκτος με την… εισβολή ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1997, Κεν Ντόχερτι. Αμέσως μετά, όμως, ο γνωστός για το φλεγματικό του χιούμορ Τζον Βέργκο, φώναξε «where’s the pigeon going?» («πού πηγαίνει το περιστέρι;»), παραφράζοντας τη διάσημη ατάκα που χρησιμοποιεί κάθε φορά που η άσπρη μπάλα οδεύει προς κάποια τρύπα («where’s the cue ball going?»)!

Το συμπαθές πτηνό εθεάθη λίγη ώρα αργότερα μπροστά απ’ τον ίδιο τον Βέργκο, έξω από το commentary box – όπως μαρτυρά το παρακάτω πλάνο από τη μετάδοση του Eurosport.

Ιπτάμενος εισβολέας στο σνούκερ!

Ήταν μια ευχάριστη νότα, στη διάρκειας μιας ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας αγωνιστικής ημέρας.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις