Μάχη τετράδας στο Λονδίνο

κουπόνι

Κουπόνι Μ. Σαββάτου: Δυάδα με γκολ από Αγγλία και Γερμανία προτείνει για σήμερα ο Χρήστος Μυλωνάς σε απόδοση 3.71.

Χαιρετώ τους αναγνώστες του koubanezos.gr. Μεγάλο Σάββατο σήμερα και να ευχηθώ καλή Ανάσταση με υγεία σε όλο τον κόσμο. Πάμε όμως να δούμε και τα σημεία που ξεχώρισα από το κουπόνι, ώστε να σουβλίσουμε με περισσότερη όρεξη την αυριανή ημέρα.

Κουπόνι Αγγλίας

Ξεκίνημα με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ξέσπασαν οι γηπεδούχοι μετά τις τρεις μάλλον απρόσμενες σερί ήττες, καθώς επιβλήθηκαν μεσοβδόμαδα στο τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου της Τσέλσι εκτός έδρας με 2-4. Έτσι η ομάδα βρίσκεται στην 5η θέση , ισοβαθμώντας όμως με την Τότεναμ που βρίσκεται από πάνω της, και όπως καταλαβαίνουμε η μάχη για να μπει στην τετράδα που οδηγεί στο Champions League, έχει φουντώσει για τα καλά. Μετά από τις πρωτοπόρες Σίτι και Λίβερπουλ, διαθέτει την 3η καλύτερη συγκομιδή βαθμών εντός έδρας και θα προσπαθήσει να την εκμεταλλευτεί για να πάρει τη σημαντική αυτή νίκη.

Μια θέση κάτω από την Άρσεναλ βρίσκεται και η Γιουνάιτεντ με τρεις βαθμούς διαφορά, αλλά και με αγώνα περισσότερο. Προέρχεται από τη συντριβή στο «Άνφιλντ» με 4-0 χωρίς μάλιστα και να απειλήσει ιδιαίτερα. Κανονικά στην αποστολή ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που της έλειψε στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι. Από τα τελευταία δέκα παιχνίδια μακριά από την έδρα της, στα εννιά σκόραραν και οι δύο ομάδες και αυτό θα είναι και η βάση του πονταρίσματός μου.

Θα επιλέξω το goal/goal λοιπόν εδώ σε απόδοση 1.65 στο Pamestoixima.gr.

Κουπόνι Γερμανίας

Συνέχεια με την αναμέτρηση της Γκρόιτερ Φιρτ με τη Λεβερκούζεν.

Σχέδια για την επόμενη χρονιά που θα τη βρει στη 2η κατηγορία κάνει ήδη η γηπεδούχος, η οποία βρίσκεται με το ενάμιση πόδι μπροστά στο φάσμα του υποβιβασμού. Απέχει έντεκα βαθμούς από τη θέση που οδηγεί σε play out, και με μόλις τέσσερα παιχνίδια να απομένουν, καταλαβαίνουμε ότι χρειάζεται ένα θαύμα για να καταφέρει να φτάσει σ’ εκείνη τη θέση. Προέρχεται από τέσσερα παιχνίδια στα οποία δεν κατάφερε καν να σκοράρει, αλλά στα τρία εξ’ αυτών πήρε τη λευκή ισοπαλία, που δεν την εξυπηρετεί όμως καθόλου.

Η Λεβερκούζεν από την άλλη μεριά, παλεύει για μια θέση στην προνομιούχο τετράδα και το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Βρίσκεται εντός τετράδας αυτή τη στιγμή, αλλά απειλείται από την 5η Φράιμπουργκ, καθώς η διαφορά που τους χωρίζει είναι μόλις ένας βαθμός. Έχασε στο προηγούμενο παιχνίδι στην έδρα της από τη Λειψία με 0-1 και θέλει άμεση επιστροφή στις νίκες για να επιτευχθεί ο στόχος της τετράδας.

Δεν έχει λόγο να κλειστεί πίσω η γηπεδούχος κάτι που θα εκμεταλλευτεί η πιο ποιοτική και με μεγαλύτερο κίνητρο Λεβερκούζεν, και έτσι θα ποντάρω στα πολλά τέρματα και στο καλοπληρωμένο over 3,5 σε απόδοση 2.25 στο Pamestoixima.gr, το οποίο είχε επιβεβαιωθεί και στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου (νίκη 7-1 για τη Λεβερκούζεν).

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Δυάδα απόδοσης 3.71
14:30
Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Goal/goal
1.65
16:30
Γκρόιτερ Φιρτ - Λεβερκούζεν
Over 3,5
2.25
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις