Διπλασιάζει το κίνητρο της Λούτον

Kουπόνι στοιχήματος

Kουπόνι στοιχήματος: Επιλογές σε Premier League και Championship έχει ο Blackbird, ποντάροντας σε κίνητρο και έδρες.

Με ψυχολογία στο ντέρμπι η Άρσεναλ 

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Μεγάλο Σάββατο σήμερα, όμως η δράση στο κουπόνι στοιχήματος δεν σταματάει ποτέ. Επιλογές από τις δυο πρώτες κατηγορίες της Αγγλίας έχουμε σήμερα.

Ξεκινάμε από την Premier League και το μεσημεριανό ντέρμπι στον Λονδίνο, ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αμφότερες από ντόρτια προέρχονται, με τους γηπεδούχους να τα φιλοδωρούν στη Τσέλσι και τους φιλοξενούμενους να διασύρονται στο Μέρσεϊσαϊντ. Μετά από τρεις σερί ήττες η Άρσεναλ, πήρε τρίποντο στη έδρα της Τσέλσι και ελπίζει ακόμα για την τετράδα που οδηγεί στο Champions League. Η ομάδα του Μάντσεστερ, βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και κινδυνεύει να καταλήξει στο Conference League.

Πήρε ψυχολογία η Άρσεναλ μετά την επιστροφή της στις νίκες και θέλει να «ρίξει» στο καναβάτσο την Γιουνάιτεντ. Δεν πατάνε καλά οι φιλοξενούμενοι, κινδυνεύουν και το ξέρουν. Από ένα γκολ το έχουν νομίζω οι δύο ομάδες και από εκεί και πέρα θα καλύψω στον άσο συνδυάζοντας τα.

Προγνωστικά: Σημείο με βάση κίνητρο

Πάμε στην Championship και στο ματς της Λούτον με την Μπλάκπουλ. Με νίκη από την έδρα της Κάρντιφ πέρασε η γηπεδούχος την προηγούμενη αγωνιστική νικώντας με 0-1. Κρατιέται στην 4η θέση της βαθμολογίας, απέχοντας έξι βαθμούς από την 7η με τρεις αγωνιστικές να έπονται. Θέλει σήμερα με νίκη να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παρουσία της στα play off ανόδου. Εξάρα έριξε στην Μπέρμινχαμ η Μπλάκπουλ, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση μετά από καιρό, με το σκορ στο ημίχρονο να είναι στο 4-0. Βαθμολογικά χωρίς κίνητρο οι φιλοξενούμενοι καθώς, βρίσκονται στην μέση της βαθμολογίας και ούτε πέφτουν, ενώ σε καμία περίπτωση δεν κυνηγάνε τα μπαράζ ανόδου.

Άμεσα ενδιαφερόμενη η Λούτον, που με νίκη εδραιώνεται στην τετράδα, ενώ υπό προϋποθέσεις, μπορεί να κυνηγήσει και την 3η θέση. Καρφωτός ο άσος της Λούτον στο 1.96 που προσφέρει η  Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
14:30
Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
1Χ & goal/goal
2.15
BET: 11 units
Μονό
14:30
Λούτον - Μπλάκπουλ
1
1.96
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις