Copa del Rey και multiscore στη Γερμανία

προγνωστικά

Προγνωστικά από το Copa del Rey έχει σήμερα ο Λιοσάτος. Και δύο δυνατά multiscore, για δώρο Πάσχα έως... 236.25.

Αγαπητοί φίλοι η χρονιά έχει μπει στην τελική ευθεία, και πάντα τέτοια εποχή, τα προγνωστικά ποδοσφαίρου πληρώνουν. Κρίνονται το επόμενο διάστημα όλοι οι σημαντικοί τίτλοι, άλλα και τα βαθμολογικά πλασαρίσματα, στον ευρωπαϊκό χώρο.

Προγνωστικά: Aξίζει ένα τίτλο η φετινή Μπέτις

Η Μπέτις φέτος παίζει μπαλάρα. Είναι χάρμα οφθαλμού να τη βλέπεις στο γήπεδο. Παρ’ λα αυτά, κάποιες μικρές κοιλιές που έκανε σε απόδοση, την έχουν αφήσει εκτός Ευρώπης και προνομιούχου τετράδας στο πρωτάθλημα. Έτσι, το Copa del Rey είναι ένας ο μεγάλος στόχος που έμεινε, για να θεωρηθεί η χρονιά απολύτως επιτυχημένη. Ένας τίτλος, για τον οποίο ίσως διψάει αυτή τη στιγμή περισσότερο και η μεγάλη Βαλένθια, άλλα δεν δείχνει ικανή να τον κατακτήσει.

Η ομάδα του Χοσέ Μπορνταλάς, έχει μια από τις πιο ευάλωτες άμυνες στην κατηγορία. Για την ακρίβεια είναι η 5η χειρότερη με 48 τέρματα παθητικό. Μόνο τέσσερεις ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό έχουν δεχτεί περισσότερα. Η πολύ παραγωγική επίθεση της Μπέτις (56 γκολ), αναμένεται να το εκμεταλλευτεί αυτό στο έπακρο. Ο τελικός γίνεται στην πόλη της τη Σεβίλλη, και ο προπονηταράς Πελεγκρίνι δικαιούται να πάρει μια μεγάλη χαρά.

Σούπερ και φέτος η Φράιμπουργκ του Στράιχ

Ένας ακόμα προπονητής που σέβομαι ιδιαίτερα, είναι ο Κρίστιαν Στράιχ. Όχι μόνο για την ωραία μπάλα που παίζει η ομάδα του, άλλα κυρίως για τις αντιναζιστικές δηλώσεις, και την γενικότερη στάση του. Η Φράιμπουργκ, είναι πέμπτη στη βαθμολογία και ελπίζει ακόμα και για έξοδο στο επόμενο champions league. Στόχος που δεν ξέρω αν θα επιτύχει, άλλα τουλάχιστον την Γκλάντμπαχ, μπορεί να την κερδίσει σήμερα, ώστε να εδραιωθεί σε θέση που δίνει εισιτήριο για το Europa League.

Oι φιλοξενούμενοι είχαν πολλά αμυντικά προβλήματα φέτος, με αποτέλεσμα να είναι πλέον εκτός στόχων. Οι γηπεδούχοι αντίθετα, μετά την πρόκριση τους και στον τελικό του κυπέλου μεσοβδόμαδα, έχουν την ψυχολογία στα ύψη. Η Γκλάντμαχ έχει δεχτεί ως τώρα 55 γκολ, έχοντας έτσι την 3η χειρότερη άμυνα στην Bundesliga. Κάτι που με προδιαθέτει να ψάξω μεγάλο multiscore και σε αυτό το παιχνίδι.

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Μονό
16:30
Φράιμπουργκ - Γκλάντμπαχ
1
1.84
BET: 10 units
Fun bet
16:30
Φράιμπουργκ - Γκλάντμπαχ
Multiscore: 3-2, 4-2, 4-3, 5-1
11.25
BET: 1 units
Δυάδα απόδοσης 236.25
16:30
Φράιμπουργκ - Γκλάντμπαχ
Multiscore: 3-2, 4-2, 4-3, 5-1
11.25
22:30
Mπέτις - Βαλένθια
Multiscore: 3-2, 4-2, 4-3, 5-1
21.00
BET: 1 units
Μονό
22:30
Mπέτις - Βαλένθια
Νικητής τροπαίου Μπέτις
1.65
BET: 30 units
Fun bet
22:30
Mπέτις - Βαλένθια
Multiscore: 3-2, 4-2, 4-3, 5-1
21.00
BET: 1 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις