Ξεκίνημα εβδομάδας με σούπερ προσφορά*

Ξεκίνημα εβδομάδας με σούπερ προσφορά*

Η νέα εβδομάδα ανοίγει με πλούσια δράση και μαζί έρχεται και μία σούπερ προσφορά*.

Για την 34η αγωνιστική της Premier League ξεχωρίζει το παιχνίδι ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Λιντς στο Λονδίνο (22:00). Oi δύο ομάδες σκέφτονται τη νίκη για να μην μπουν σε… περιπέτειες. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σερί ήττες με Νιούκαστλ (1-0) και Λέστερ (2-1) και επ’ ουδενί δεν θέλουν να τριτώσει το κακό. Οι ποδοσφαιριστές του Πατρίκ Βιεϊρά φιλοδοξούν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους (5-7-4) και να τελειώνουν οριστικά την υπόθεση παραμονή.

Σαφώς πιο διψασμένη για πόντους… σωτηρίας είναι η Λιντς. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Τζέσε Μαρς, πάτησαν γκάζι, συμπληρώνοντας καρέ αγώνων αήττητοι (3 νίκες, 1 ισοπαλία).

Κρίσταλ Πάλας – Λιντς 1:2.03 X:3.60 2:3.55

Στην Championship, Πρέστον και Μπλάκμπερν υπόσχονται συγκλονιστικό παιχνίδι (21:30). Οι φιλοξενούμενοι μόλις 3 αγωνιστικές πριν από το φινάλε, θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί στην προσπάθεια που κάνουν να μπουν στα playoffs  ανόδου. Η Πρέστον μπορεί να είναι αδιάφορη βαθμολογικά, όμως εντός έδρας δεν παραδίδει τα όπλα (8-10-3). Μάλιστα, εκεί τρέχει αήττητο σερί πέντε αγώνων (3-2-0).

Πρέστον – Μπλάκμπερν 1:2.70 X:3.30 2:2.60

Στη β’ κατηγορία της Ισπανίας, Αλμερία και Σπόρτινγκ Χιχόν θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους (22:00). Οι ποδοσφαιριστές του Ρούμπι βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας και διεκδικούν με αξιώσεις την επιστροφή στα «σαλόνια». Το κίνητρο για τους γηπεδούχους είναι τεράστιο και με δεδομένο ότι ακολουθεί η Βιγιαδολίδ με μικρή απόσταση η νίκη είναι μονόδρομος.

Στην αντίπερα όχθη, η Σπόρτινγκ Χιχόν με 3 ισοπαλίες, 1 νίκη και 1 ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια βρίσκεται στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η συγκεκριμένη διαφορά κάθε άλλα παρά ασφαλείας θεωρείται, αφού απομένουν ακόμα 6 παιχνίδια για το φινάλε.

Αλμερία – Σπόρτινγκ Χιχόν 1:1.59 X:3.70 2:5.90

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως θα ήθελες να είναι…

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις