ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Προγνωστικά σνούκερ: Θα αντέξει ο Rocket

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Προγνωστικά σνούκερ: Θα αντέξει ο Rocket

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

προγνωστικά

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει πολύ ζουμί η Championship

προγνωστικά βόλεϊ

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά στοιχήματος

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Προγνωστικά σνούκερ: Θα αντέξει ο Rocket

προγνωστικά σνούκερ

Οι στοιχηματικές προκλήσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σνούκερ συνεχίζονται. Και ο Ρόνι Ο'Σάλιβαν καλείται να δικαιώσει τον τίτλο του φαβορί.

Ωραίος ήταν ο 1ος γύρος, αλλά τα ωραία προγνωστικά σνούκερ αρχίζουν τώρα! Ο Τζαντ Τραμπ και ο Νοπόν Σαενγκχάμ συμπλήρωσαν τη φάση των «16» του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, αφού ολοκλήρωσαν τη δουλειά που είχαν αρχίσει τη Μ. Πέμπτη. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019 κατέβαλε τον Χοσεΐν Βαφάι με 10-4, ενώ ο Ταϊλανδός έχασε ένα frame παραπάνω, χωρίς αυτό να κάνει τη νίκη του επί του Λούκα Μπρεσέλ λιγότερο εντυπωσιακή (10-5).

Εντυπωσιακό, όμως, ήταν και το ξεκίνημα του 2ου γύρου. Ο Μαρκ Γουίλιαμς δικαίωσε τις εκτιμήσεις ότι δεν θα χαρίσει κάστανο στον «μαθητή» του, Τζάκσον Πέιτζ, μια και έκλεισε το πρώτο σκέλος προηγούμενος 7-1. Καλά ξεκίνησε και ο Στίβεν Μαγκουάιρ. Ανανεωμένος εμφανισιακά, αλλά και αγωνιστικά (παίζει με καινούρια στέκα), προηγείται 5-3 του Τζάο Σιντόνγκ. Και δείχνει ικανός για τη (μίνι) έκπληξη.

Σε γενικές γραμμές, λοιπόν, η χθεσινή στήλη τα πηγαίνει καλά. Το θέμα είναι τι ψάρια θα πιάσουμε σήμερα, που στο κόλπο μπαίνουν δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του σπορ.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Μαρκ Άλεν – Ρόνι Ο’Σάλιβαν (Μ. Παρασκευή 12:00 και 21:00, Μ. Σάββατο 16:30)

Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν έπαιξε όσο καλά χρειαζόταν για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ντέιβιντ Γκίλμπερτ. Ίσως το 10-5 τον κολακεύει, αφού είχε και την εύνοια της τύχης σε κάποια κρίσιμα σημεία. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο, δεν υπήρχε καμία αμφιβολία για το ότι θα ήταν ο νικητής. Ακόμα κι όταν βρέθηκε να χάνει με 3-0.

Τα πράγματα στον 1ο γύρο δεν κύλησαν πολύ διαφορετικά για τον σημερινό του αντίπαλο, τον Μαρκ Άλεν. Ούτε αυτός έπιασε το Α Game του και μάλλον το τελικό 10-6 αδικεί την προσπάθεια του Σκοτ Ντόναλντσον. Η αδυναμία του Σκωτσέζου να σκοράρει τιμωρήθηκε από τον έμπειρο αντίπαλό του, ο οποίος πάντως δεν πείθει για το επόμενο βήμα.

Οι δύο παίκτες θα τεθούν αντιμέτωποι για πρώτη φορά έπειτα από τον… επεισοδιακό προημιτελικό του Champions of Champions του 2020.

Ο Ο’Σάλιβαν είχε κατηγορήσει τον Άλεν ότι κινούταν ενώ βρισκόταν στο οπτικό του πεδίο την ώρα που στέκαρε, κάτι που ο Άλεν αρνήθηκε. Το θέμα έληξε γρήγορα, αφού ο Βορεϊορλανδός (που κέρδισε τον αγώνα με 6-3 και στη συνέχεια κατέκτησε το τρόπαιο) αποκάλυψε την επομένη ότι ο Rocket του ζήτησε συγγνώμη με γραπτό μήνυμα για το θέμα που είχε δημιουργήσει. Πολλοί θεωρούν ότι η γκρίνια του κορυφαίου παίκτη όλων των εποχών, ήταν απόρροια της άσχημης τροπής που είχε πάρει για εκείνον το ματς.

Υπάρχει, όμως, κι άλλο μεταξύ τους παιχνίδι με νικητή τον Pistol που αξίζει να θυμηθούμε. Τυχαίνει να είναι και το πρώτο από τα δέκα που έχουν δώσει ποτέ, καθώς και το μοναδικό τους στο Crucible. To 2009, o 23χρονος τότε Άλεν είχε επικρατήσει 13-11 του Ο’Σάλιβαν, πάλι για τη φάση των «16» και κατόπιν έφτασε για πρώτη και τελευταία φορά στα ημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από τον μετέπειτα παγκόσμιο πρωταθλητή, Τζον Χίγκινς.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Αλλά και στο Masters του 2018, όταν ο Άλεν συνέτριψε με 6-1 τον αδιάθετο Rocket, κατέκτησε στη συνέχεια τον μοναδικό major τίτλο του. Κοινώς, αν αύριο δείτε τον Βορειοϊρλανδό να κερδίζει, σπρώξτε όλα τα χρήματά σας τουλάχιστον στο ότι θα πάει στον τελικό φέτος. Πόσο πιθανό είναι να το κάνει, όμως;

Η απάντηση μπορεί να δοθεί από τις παρουσίες του στα δέκα προηγούμενα Παγκόσμια. Μόνο μία φορά πέρασε τον 2ο γύρο, το 2018 κόντρα στον Τζο Πέρι (ο οποίος είχε αποκλείσει νωρίτερα τον Σέλμπι). Όσες φορές αντιμετώπισε τοπ παίκτη, ηττήθηκε, συνήθως εύκολα. Άλλες τέσσερις χρονιές, εξάλλου, δεν κατόρθωσε να περάσει ούτε το πρώτο εμπόδιo!

Στο ματς με τον Ρόμπερτσον, ο Άλεν δεν έπεισε ότι έχει το περιθώριο να βελτιωθεί όσο χρειάζεται για να νικήσει τον Ο’Σάλιβαν. Το ίδιο, βέβαια, πίστευαν όλοι και πέρυσι για τον Άντονι ΜακΓκιλ, που τελικά και την απόδοσή του ανέβασε κόντρα στον Rocket και τη νίκη πήρε. Οι ισορροπίες είναι πολύ εύθραυστες, γι’ αυτό το να δίνεις προγνωστικά σνούκερ είναι… παλούκι.

Βλέπετε, ούτε ο ιδιοφυής κύριος Ο’Σάλιβαν είναι σταθερός. Η πρώτη μας επιλογή, πάντως, θα είναι η νίκη του με σκορ έως και 13-9. Και η δεύτερη, που χρειάζεται εξ ορισμού και τύχη, να πετύχει ο Άλεν το υψηλότερο break της αναμέτρησης. Πάντα με ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανεξετάσουμε τα δεδομένα, ύστερα από το πρώτο ή το δεύτερο σκέλος.

Μαρκ Σέλμπι – Γιαν Μπινγκτάο (Μ. Παρασκευή 16:30, Μ. Σάββατο 12:00 και 21:00)

Ένα λάθος που κάνουν πολλοί, είναι ότι υποτιμούν το ταλέντο του Μαρκ Σέλμπι στο breakbuilding. Επειδή ο κάτοχος του παγκόσμιου τίτλου είναι μετρ της τακτικής, παραγνωρίζεται το γεγονός ότι όποτε βρει ευκαιρία, καθαρίζει το τραπέζι για πλάκα. Το γεγονός ότι στο πρώτο του παιχνίδι με τον Τζέιμι Τζόουνς (10-7) έγινε μόλις ο τέταρτος παίκτης που έφτασε τα 100 century breaks στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα, είναι η καλύτερη επιβεβαίωση.

Και ναι, οι άλλοι τρεις είναι αυτοί που φαντάζεστε. Δηλαδή ο Ο’Σάλιβαν, ο Χέντρι και ο (Τζον) Χίγκινς.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Κατά τον ίδιο τρόπο, που λέτε, υποτιμάται και η ικανότητα του Γιαν Μπινγκτάο να σκοράρει. Ο 22χρονος Κινέζος δεν είναι τόσο χαρισματικός όσο ο Τζάο Σιντόνγκ, αλλά έχει πετύχει περισσότερα «κατοστάρια» από εκείνον σε επαγγελματικούς αγώνες (138 έναντι 117), στα ίδια χρόνια επαγγελματικής καριέρας.

Το πόσο ικανός σκόρερ είναι ο Γιαν το απέδειξε και στη νίκη του επί του Κρις Γουέικλιν στον 1ο γύρο (10-6). Ωστόσο, η πρόταση μας για τον αγώνα του με τον Σέλμπι δεν θα αφορά τον αριθμό των century breaks. Όσες φορές οι δύο παίκτες τίθενται αντιμέτωποι, δεν είναι εξίσου αποτελεσματικοί στο σκοράρισμα όσο όταν παίζουν με άλλους. Ίσως επειδή δεν αφήνουν εύκολα τραπέζια ο ένας στον άλλον…

Προγνωστικά σνούκερ: Θα αντέξει ο Rocket

Αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση στο head-to-head είναι ότι ο Γιαν υπερτερεί στις νίκες (τέσσερις έναντι τριών). Ωστόσο, στον μοναδικό multi-session αγώνα, νικητής αναδείχθηκε ο Σέλμπι. Και σε ένα best of 25 ματς όπως το σημερινό, είναι λογικό ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής να έχει τον πρώτο λόγο.

Στα προγνωστικά σνούκερ, ενός αθλήματος στο οποίο η κατάθλιψη κάνει θραύση, ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει. Ο Σέλμπι, που είναι το πιο πρόσφατο (γνωστό) θύμα της, έδειξε σε αρκετά καλή κατάσταση στον πρώτο του αγώνα. Όχι, όμως, σε τόσο καλή ώστε να περιμένουμε πολύ μεγάλα πράγματα. Η έκφραση ανακούφισης, όταν έβαλε τη match ball, μπορεί να αποτελεί ένδειξη ανασφάλειας.

Ο Γιαν είναι πάντοτε ικανός να… σπάσει τα νεύρα ενός αντιπάλου που είναι ανώτερος. Το αγωνιστικό στιλ του μοιάζει πολύ με τον Σέλμπι και η ωριμότητά του είναι παροιμιώδης για την ηλικία του. Αν και είναι μόλις 22 ετών, νιώθουμε ότι τον βλέπουμε να παίζει σνούκερ όλη μας τη ζωή.

Δεν θα τον ξεγράψουμε, λοιπόν, τον μικρό και η αρχική μας πρόταση είναι ένα δύσκολο over, που όμως έχει πιθανότητες επαλήθευσης. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ακόμα δεν έχουμε δει decider στο τουρνουά! Δεν βρίσκουμε ικανοποιητικές αποδόσεις στα ειδικά των century breaks, πέρα από εκείνη για τα over 2,5 του Σέλμπι. Παίρνετε, όμως, το ρίσκο τώρα που θα έχει αντίπαλο τον Γιαν;

Μονό
12:00
Άλεν - Ο'Σάλιβαν
2 (-3,5)
2.08
BET: 10 units
Μονό
12:00
Άλεν - Ο'Σάλιβαν
Υψηλότερο break: Άλεν
2.35
BET: 8 units
Μονό
16:30
Σέλμπι - Γιαν
Over 23,5 frames
2.80
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις