Καθαρίζουν από σήμερα

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Επιλογές από τα παρκέ έχει η στήλη του Δημήτρη Ανδρουτσόπουλου για σήμερα Παρασκευή.

Καλησπέρα στην καλύτερη στοιχηματική παρέα. Η μέρα είναι φτωχή ποδοσφαιρικά, οπότε θα ασχοληθούμε με προγνωστικά μπάσκετ.

Τα playoffs έχουν αρχίσει, με την φωτιά να έχει φουντώσει σε Ευρωλίγκα και ΝΒΑ. Οπότε παίρνουμε χαρτί και μολύβι, μελετώντας καλά το κουπόνι της Μ. Παρασκευής.

Προγνωστικά μπάσκετ: Ολυμπιακός – Μονακό

Δεύτερο μέρος της σειράς του Ολυμπιακού με την Μονακό. Οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν μία δεύτερη νίκη ώστε να ισχυροποιήσουν το προβάδισμα τους και να κλείνουν σιγά σιγά εισιτήρια για το Βελιγράδι. Από την άλλη οι Μονεγάσκοι ήταν ανταγωνιστικοί για ένα ημίχρονο αλλά έδειξαν την απειρία και την έλλειψη στρατηγικής στα κρίσιμα σημεία. Πρέπει να κάνουν την υπέρβαση για να περάσουν στο Final Four και να πετύχουν ένα τεράστιο διπλό στο ΣΕΦ.

Εκτίμηση: Ο αγώνας δεν συστήνεται για σημεία, αφού οι αποδόσεις δεν είναι ελκυστικές. Αυτό που αξίζει όμως είναι το over 8,5 πόντων του Σακίλ Μακκίσικ στο 1.70 από το Stoixima.gr, αφού ο Αμερικανός έχει τον τρόπο να σπάει την γαλλική άμυνα και η φόρμα του είναι τέτοια που λογικά θα πάρε αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Προγνωστικά μπάσκετ: Γκραβελίν – Λεβαλουά Μετροπολιτάν 92

Διάλλειμα από τα playoffs, με έναν αγώνα για το γαλλικό πρωτάθλημα. Η πρωτοπόρος Μετροπολιτάν ταξιδεύει στην έδρα της Γκραβελίν για ένα.. δυνατό αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι φέτος στην Γαλλία εντυπωσιάζουν παίζοντας ωραίο μπάσκετ και δείχνοντας στοιχεία ομάδας που θέλει να κάνει σοβαρά πρωταθλητισμό. Μάλιστα προκρίθηκε και στα προημιτελικά του Γιούροκαπ, διαλύοντας την Βενέτσια.

Σε τελείως άλλη φάση η Γκραβελίν που είναι περίπου αδιάφορη καθώς έχει μία διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ δεν διεκδικούν κάποια θέση στην οκτάδα.

Εκτίμηση: Η πρωτοπόρος Λεβαλουά Μετροπολιτάν 92, έχει τρομερή ψυχολογία και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά την κακή εμφάνιση απέναντι στο Στρασβούργο. Παίζουν σε μία έδρα που δεν είναι επικίνδυνη και μπορούν να επικρατήσουν. Επιλέγουμε το 2 (-4.5) AH στο 1.91 από την Winmasters.gr.

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Προγνωστικά μπάσκετ: Ατλάντα Χοκς – Μαϊάμι Χιτ:

Οι Χιτ κάνουν… φοβερά πράγματα στην σειρά. Η σκληρή αρμάδα του Σποέλστρα, παίζει τρομερή άμυνα και εκμεταλλεύεται τέλεια τους αστέρες της. Ο Τζίμι Μπάτλερ αγωνίζεται στα κόκκινα, ο Αντεμπάγιο κατεβάζει ριμπάουντ και τα υπόλοιπα γρανάζια της μηχανής δουλεύουν αρμονικά ώστε να προχωράει όπως πρέπει η μηχανή.

Στον αντίποδα οι Χοκς έχουν σοβαρά θέματα στην διαχείριση του αγώνα που εάν και είναι μαχητικοί, εγκλωβίζονται με σχετική ευκολία στα πλάνα του αντιπάλου Σποέλστρα. Είναι άπειροι και θα είναι επιτυχία άμα πάρουν έστω και έναν αγώνα από μία τέτοια ομάδα.

Εκτίμηση: Το Μαϊάμι είναι σε τρομερή φόρμα. Ταξιδεύουν στην Ατλάντα για να σκουπισουν τους Χοκς και να τελειώσουν με ένα επιβλητικό 4-0 την σειρά. Το διπλό πληρώνει εξαιρετικά και το χτυπάμε στο 1.91 από το Stoixima.gr .

Μονό
19:00
Ολυμπιακός - Μονακό
Σ. ΜακΚίσικ over 8,5 πόντους
1.70
BET: 10 units
Μονό
21:00
Γκραβελίν - Λεβαλουά Μετροπολιτάν 92
2 (-4.5) AH
1.91
BET: 10 units
Μονό
02:00
Ατλάντα Χοκς - Μαϊάμι Χιτ
2
1.91
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις