Με το αουτσάιντερ στο Βελιγράδι!

προγνωστικά τένις

Δύο επιλογές στα προγνωστικά τένις από τον αγώνα του 3ου γύρου μεταξύ Φονίνι και Όττε στο Βελιγράδι.

Καλημέρα σε όλους και όλες. H δυάδα στα προγνωστικά τένις από το τουρνουά της Βαρκελώνης τις προάλλες είχε μια στις δύο πετυχημένες επιλογές, καθώς ο Ουμπέρ έκανε την έκπληξη και απέκλεισε την επιλογή μας, τον εξπέρ στο χώμα Αντουχάρ. Η πιο μακροχρόνια μας επιλογή με το H2H υπέρ του Μουνάρ έναντι του Αλιασίμ παραμένει ακόμα ανοικτή καθώς και οι δύο βρίσκονται αμφότεροι στον τρίτο γύρο του τουρνουά που μέχρι τώρα έχει πληγεί από τις κακές καιρικές συνθήκες που έχουν καθυστερήσει την διεξαγωγή πολλών αγώνων.

Προγνωστικά τένις ATP 250 Βελιγράδι

Για το λόγο αυτό κυρίως θα μεταφερθούμε προς τα Βαλκάνια και το τουρνουά του Βελιγραδίου όπου και εκεί βρισκόμαστε στον τρίτο γύρο. Ο αγώνας από τον οποίο θα δούμε επιλογή είναι αυτός του Ιταλού Φονίνι και του Γερμανού Όσκαρ Όττε. Ο Ιταλός, πρώην νο9 στον κόσμο, στα 34 του πλέον βλέπει την καριέρα του σε διαρκή πτώση και βρίσκεται στο νο62 αδυνατώντας να κάνει τον αριθμό νικών που τον είχαν διατηρήσει τα τελευταία 10 χρόνια στο τοπ50. Έφτασε στον τρίτο γύρο νικώντας στον πρώτο γύρο δύσκολα τον συμπατριώτη του Μάρκο Τσεκινάτο ο οποίος έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα την χωμάτινη περίοδο (0 νίκες – 7 ήττες) ενώ στον δεύτερο υπέταξε τον προερχόμενο από μακρά περίοδο τραυματισμού Σλοβένο Αλιάζ Μπέντενε. Ο Γερμανός Όττε από την άλλη είναι πρόσφατη προσθήκη στο τοπ100 καθώς μετά από χρόνια περιπλάνησης στα Challenger τουρνουά (3 τίτλους το ’21) έδειξε τα δόντια του και σε μεγαλύτερες διοργανώσεις με αποκορύφωμα την πολύ καλή του πορεία στο US Open (αποκλεισμός στον 4o γύρο από τον Ματέο Μπερετίνι). Στο Βελιγράδι απέκλεισε στον πρώτο γύρο πολύ άνετα τον, αρκετά καλό στο χώμα, Χιλιανό Τάμπιλο ενώ στο δεύτερο γύρο απέκλεισε τον περσινό φιναλίστ του τουρνουά Ρώσο Ασλάν Καράτσεφ με ανατροπή.

Εκτίμηση προγνωστικά τένις ATP 250 Βελιγράδι

Θα στηριχθούμε στην καλή φόρμα του Όττε και στο γεγονός ότι απέκλεισε καλύτερους αντιπάλους και θα τον επιλέξουμε ως νικητή στην τιμή του 2,50 που βρίσκουμε στην Winmasters. Παράλληλα με δεδομένο ότι ο Φονίνι στις ήττες του βγάζει έναν εκνευρισμό θα επιλέξουμε το over 2,5 διπλά λάθη του στην τιμή του 1,83 που βρίσκουμε στην Stoiximan.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα!

Μόνο
14:00
Φάμπιο Φονίνι - Όσκαρ Όττε
Φάμπιο Φονίνι Over 2.5 διπλά λάθη
1.83
BET: 20 units
Μονό
14:00
Φάμπιο Φονίνι - Όσκαρ Όττε
2
2.50
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις