Με νικητές και ειδικά παικτών στα ντέρμπι της Δύσης

Προγνωστικά NBA

Προγνωστικά NBA: Σε Γουόριορς, Γκρίζλις και ειδικά παικτών στη Γιούτα ποντάρει ο Σταμάτης Πίντζος στο σημερινό πρόγραμμα των play off του NBA

Τρεις αναμετρήσεις στο σημερινό πρόγραμμα των play off και θα κρατήσουμε δύο αγορές για νικητές και ειδικά παικτών στα προγνωστικά NBA .

Με νικητές και ειδικά παικτών στα ντέρμπι της Δύσης

Προγνωστικά NBA:  Γκρίζλις στο 1,87

Αρχή με το παιχνίδι στη Μινεσότα όπου οι Τίμπεργουλβς υποδέχονται τους Μέμφις Γκρίζλις με τη σειρά να βρίσκεται στο 1-1.

Το σετ αποδόσεων δίνει ελαφρύ προβάδισμα στους φιλοξενούμενους Γκρίζλις και θα το ακολουθήσουμε. Είναι καλύτερη ομάδα οι αρκούδες και θέλουν να απαντήσουν στο μπρέικ της έδρας από το game 1 και να πάρουν τα ηνία της σειράς.

Στο 1,87 κυμαίνεται η νίκη τους.

Το παιχνίδι σου ανεβαίνει επίπεδο​

Προγνωστικά NBA:  Ειδικά παιχτών στη Γιούτα

Με το σκορ της σειράς στο 1-1 Γιούτα Τζαζ και Ντάλας Μάβερικς κοντράρονται στη Γιούτα στο τρίτο παιχνίδι μεταξύ των ομάδων. Με  μεγάλες ξεκίνησε η σειρά με τους Μάβερικς να τα πηγαίνουν περίφημα και χωρίς τον ηγέτη τους Λούκα Ντόνσιτς. Θολό ακόμη το τοπίο γύρω από την επιστροφή του, πιθανόν να είναι διαθέσιμος και απόψε. Δύσκολη πρόβλεψη νικητή, θα καταφύγουμε σε δύο ειδικά παιχτών από πλευράς γηπεδούχων.

Ο πρώτος παίχτης που επιλέγουμε είναι ο πόιντ γκαρντ Μάικλ Κόνλει. Περιορισμένος επιθετικά στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς μιας και το επιθετικό παιχνίδι μονοπωλεί ο Ντόνοβαν Μίτσελ. Σημείωσε 13 πόντους στο πρώτο παιχνίδι και κανέναν στο δεύτερο σε μόλις 24 λεπτά συμμετοχής λόγω προβλήματος με φάουλ.

Το όριο πόντων το βρίσκουμε στο 13,5 και πάμε με το under

Ο έτερος παίχτης των Τζαζ που μας απασχολεί είναι ο Ρούντι Γκομπέρ. Εξίσου περιορισμένος ο ρόλος του επιθετικά, με μόλις πέντε και οχτώ πόντους αντίστοιχα στα δύο πρώτα παιχνίδια. Παραμένει κυρίαρχος ωστόσο κάτω από τα καλάθια κατεβάζοντας 17 ριμπάουντ ανά περίπτωση.

Επιλογές μας τα 16+ ριμπάουντ και το under των 13,5 πόντων

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Προγνωστικά NBA: Με Γουόριορς και Γκριν

Η βραδιά κλείνει με τους  Ντένβερ Νάγκετς να υποδέχονται τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Με το σκορ ήδη στο 2-0 υπέρ των Γουόριορς ο αγώνας αυτός κρίνεται οριακός για την εξέλιξη της σειράς. Η εικόνα όμως τον ομάδων δίνει ξεκάθαρο πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους Γουόριορς. Παρατάσσονται πλέον πλήρεις, με τον Στεφ Κάρι να επιστρέφει απόψε σε κανονικούς ρυθμούς και στη βασική πεντάδα, δείχνουν να βρίσκονται ένα επίπεδο πάνω από τους αντιπάλους τους. Χαρακτηριστικά τα σκορ των δύο πρώτων αναμετρήσεων  123-107 και 126-106.

Σε εξαιρετική τιμή το διπλό.

Κρατάμε και ένα ειδικό από παίχτη των πολεμιστών σε αυτή την αναμέτρηση.

Με την επιστροφή του Στεφ, ο Ντρέιμοντ Γκριν μετατοπίζεται στη θέση του σέντερ για να βρουν όλα τα βαριά χαρτιά τη θέση τους στη βασική πεντάδα. Κύριο μέλημα του δεν θα είναι το σκοράρισμα μιας και οι υπόλοιποι τέσσερις θα αναλάβουν το επιθετικό φορτίο.

Under 8,5 πόντοι του Γκριν η επιλογή μας.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
02:30
Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Μέμφις Γκρίζλις
2
1.86
BET: 10 units
Μονό
04:00
Γιούτα Τζαζ - Ντάλας Μάβερικς
Μ. Κόνλει under 13,5 πόντοι
1.82
BET: 10 units
Μονό
04:00
Γιούτα Τζαζ - Ντάλας Μάβερικς
Ρ. Γκομπέρ 16+ ριμπάουντ
1.85
BET: 10 units
Μονό
04:00
Γιούτα Τζαζ - Ντάλας Μάβερικς
Ρ. Γκομπέρ under13,5 πόντοι
1.78
BET: 10 units
Μονό
05:00
Ντένβερ Νάγκετς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
2
1.80
BET: 10 units
Μονό
05:00
Ντένβερ Νάγκετς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
Ντ. Γκριν under 8,5 πόντοι
1.82
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις