Ειδικά παιχτών και Νετς ως το 2.90

Ειδικά παιχτών και Νετς ως το 2.90

Προγνωστικά NBA: Σε ειδικά παιχτών στο Τορόντο, σε νίκη των Νετς και σε combo του 2,90 στο Μιλγουόκι ποντάρει ο Σταμάτης Πίντζος στα σημερινά παιχνίδια του NBA

Με τρεις συναρπαστικές αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στα play off  του NBA και θα ασχοληθούμε κυρίως με τα αγαπημένα ειδικά παιχτών και στη σημερινή στήλη.

Προγνωστικά NBA: Για το break οι Νετς στο 2,50

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι και εκείνο που συγκεντρώνει όλα τα φώτα πάνω του, Σέλτικς και Νετς κοντράρονται για το game 2 της σειράς.

Με τρομερό μπάζερ μπίτερ του Τέιτουμ η ομάδα της Βοστώνης υπερασπίστηκε την έδρα της πριν δύο βράδια. Αναμένεται μια μακρά σειρά αγώνων σε αυτό το ζευγάρι με κάθε παιχνίδι να είναι ντέρμπι. Σαν σημείο θα κρατήσω τη νίκη των Νετς στο 2,50 καθαρά με το σκεπτικό ότι έχει ακόμα πολύ μέλλον αυτή η σειρά και είναι πολύ πιθανό έδρες να σπάσουν εκατέρωθεν.

Επιπλέον βρίσκουμε το όριο των προσπαθειών  για τρίποντα του Μάρκους Σμαρτ στις 4,5.

Με εννέα προσπάθειες ολοκλήρωσε την πρώτη αναμέτρηση. Σε τέσσερις αναμετρήσεις με τον ίδιο αντίπαλο στην κανονική περίοδο σούταρε  5,6, 13 και 8 φορές αντίστοιχα πίσω από τα 7,25. Μέσο όρο στην χρονιά δοκιμάζει 5,1 τρίποντα ανά παιχνίδι. Κρατάμε το σημείο αυτό για τη δυάδα μας.

Προγνωστικά NBA: Σκοράρουν τα δεύτερα βιολιά στο Τορόντο

Συνέχεια στο Τορόντο όπου οι Ράπτορς υποδέχονται τους Φιλαδέλφεια Σίξερς σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο για εκείνους, με το σκορ της σειράς ήδη στο 2-0 υπέρ των Σίξερς. Με έναν παίχτη από κάθε ομάδα επιλέγουμε να ασχοληθούμε.

Από τους γηπεδούχους Ράπτορς αυτός θα είναι ο Ανουνόμπι. Με 20 και 23 πόντους  αντίστοιχα φόρτωσε το καλάθι των Σίξερς στις 2 πρώτες αναμετρήσεις των ομάδων, ενώ αξίζει να αναλογιστούμε πως με τον βασικό φόργουορντ Μπαρνς εκτός λόγω τραυματισμού, αυξάνονται οι επιθετικές του αρμοδιότητες. Ολοκλήρωσε τη κανονική περίοδο με 17,1 πόντους. Απόψε βρίσκουμε το όριο των πόντων στους 18,5.

Στην αντίπερα όχθη, αυτή των Σίξερς, θα πάμε με την ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής , τον νεαρό πόιντ γκαρντ  Μάξι.

Εξαιρετικός παρουσιάζεται στο ξεκίνημα των play off και φοβερά αποτελεσματικός. Με 38 και 23 πόντους ολοκλήρωσε τα δύο πρώτα παιχνίδια απέναντι στους Ράπτορς ενώ στις προηγούμενες δύο αναμετρήσεις τις κανονικής περιόδου μεταξύ των ομάδων στις 20/3 και 7/4 σημείωσε αντίστοιχα 19 και 22 πόντους Το όριο των πόντων επίσης το βρίσκουμε στο 18,5.

 Προγνωστικά NBA: Under στο Μιλγουόκι

Η ημέρα κλείνει στο Μιλγουόκι με τους πρωταθλητές Μπακς να υποδέχονται τους Σικάγο Μπουλς.

Με 93-86 επικράτησαν τα ελάφια του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο πρώτο παιχνίδι των ομάδων και είναι το ξεκάθαρο φαβορί να το επαναλάβουν και απόψε. Καμία αξία σε κάποια νίκη των Μπακς βάσει των αποδόσεων, θα καταφύγουμε στα under σε αυτή την περίπτωση.

Μετά το φτωχό σκορ του πρώτου αγώνα βλέπουμε το όριο των πόντων να παραμένει ψηλά και συγκεκριμένα στους 224,5 πόντους. Θα το επιλέξουμε και ελαφρώς πιο ψηλά στους 227,5. Παρουσιάζονται ευκαιρίες εν μέσω play off να χτυπήσουμε τα ψηλά όρια των πόντων.

Το επόμενο under αφορά παίχτη και συγκεκριμένα τις ασσίστ του πόιντ γκαρντ των Μπακς Τζρου Χόλιντει. Ενδεικτικά να αναφερθεί πως στο πρώτο παιχνίδι της σειράς ολοκλήρωσε τον αγώνα με έξι. Φέτος, απέναντι στην ομάδα του Σικάγο στην κανονική περίοδο, μετρά σε τέσσερις αναμετρήσεις 2,5,7 και 13 (μέσος όρος της τάξης των 6,7). Το όριο των ασσίστ στην αποψινή αναμέτρηση το βρίσκουμε στις 7,5. Σε πέντε φετινές αναμετρήσεις μόλις μία φορά ξεπεράστηκε το συγκεκριμένο όριο.

Ακόμη ένα σημείο κρατάμε από το παιχνίδι και αφορά εκτελεσμένα τρίποντα. Στις 2,5 προσπάθειες βρίσουμε το όριο του γκαρντ των Μπουλς Άλεξ Καρούσο. Ολοκλήρωσε το game 1 με πέντε προσπάθειες, ενώ στην κανονική περίοδο απέναντι στους Μπακς σούταρε 5,3 και 6 φορές αντίστοιχα πίσω από τα 7,25.

Μονό
02:00
Μπόστον Σέλτικς - Μπρούκλιν Νετς
2
2.50
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.10
02:00
Μπόστον Σέλτικς - Μπρούκλιν Νετς
Μ. Σμαρτ over 4,5 προσπάθειες για τρίποντο
1.40
04:30
Μιλγουόκι Μπακς - Σικάγο Μπουλς
Α. Καρούσο over 2,5 προσπάθειες για τρίποντο
1.50
BET: 10 units
Μονό
03:00
Τορόντο Ράπτορς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
Τ. Μάξι over 18,5 πόντοι
1.87
BET: 10 units
Μονό
03:00
Τορόντο Ράπτορς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
Ο. Ανουνόμπι over 18,5 πόντοι
1.87
BET: 10 units
Combo απόδοσης 2.90
04:30
Μιλγουόκι Μπακς - Σικάγο Μπουλς
Under 227,5
1.75
04:30
Μιλγουόκι Μπακς - Σικάγο Μπουλς
Τζ. χόλιντει under 7,5 ασσίστ
1.72
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις