Με λογική οι Άστρος στο Χιούστον

προγνωστικά μπέιζμπολ

Προγνωστικά Μπέιζμπολ: Με μία αναμέτρηση από το MLB ασχολείται σήμερα ο Παναγιώτης Δογαντζής με αποδόσεις, που φτάνουν μέχρι το 7.00.

Καλημέρα σε όλους. Καταφέραμε και κλείσαμε πάλι με κέρδος χθες, στα προγνωστικά μπέιζμπολ, καθώς οι Μάρινερς μας δικαίωσαν. Σήμερα θα ασχοληθούμε με μία αναμέτρηση.

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Άστρος vs Έιντζελς

Τελευταία αναμέτρηση της σειράς με τα παιχνίδια για τους Άστρος (6-5) και τους Έιντζελς (7-5) να είναι μοιρασμένα. Οι Άστρος τα ξημερώματα ηττήθηκαν με 2-7 λόγω της τραγικής εμφάνισης του Βαλντέζ που έδωσε σε 4 inning, 8 hit και 6 run. Σήμερα θα ξεκινήσει ο Τζέικ Οντορίτζι ο οποιος, δίνει σε 8 inning, 6.42 run.

Από την άλλη, οι Έιντζελς θα ξεκινήσουν με το βαρύ χαρτί τους ,τον περσινό MVP Σοχαέι Οχτάνι, ο οποίος σαν pitcher δεν έχει ξεκινήσει καλά, καθώς δίνει σε 8 inning μ.ο. 7 run!

Εκτίμηση: Αναμέτρηση που θέλουν και οι δύο να κερδίσουν. Θεωρώ πως πολύ δύσκολα θα ξανακάνουν τόσο κακό παιχνίδι οι Άστρος. Αυτό και σε συνδυασμό με το ότι ο Οχτάνι έχει το νου του πιο πολύ στα… ποσοστά του μας κάνουν να γέρνουμε προς τους γηπεδούχους. Ο άσος των γηπεδούχων μας ελκύει και θα μπει στα προγνωστικά μας. Ακόμη θα πάρουμε και το over 0,5 run του Mάικλ Μπράντλεϊ, καθώς θα μπορέσει να βρει ευκαιρίες από το απρόσεκτο παιχνίδι του Οχτάνι.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
01:40
Άστρος - Έιντζελς
1 (+1,5)
1.80
BET: 15 units
Ειδικό
01:40
Άστρος - Έιντζελς
Μπράντλεϊ over 0,5 run
2.00
BET: 15 units
Fun bet
01:40
Άστρος - Έιντζελς
Μπράντλεϊ over 0,5 home run
7.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις