Ολυμπιακός – Μονακό live streaming, 0% γκανιότα* και ενισχυμένες αποδόσεις

Ολυμπιακός – Μονακό live streaming, 0% γκανιότα* και ενισχυμένες αποδόσεις

Οι οχτώ καλύτερες της Euroleague ρίχνονται στη μάχη των playoffs. Μεταξύ αυτών βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που με ρεκόρ 19-9 κατέλαβε τη 2η θέση της regular season.

Έχοντας το πλεονέκτημα έδρας, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα διασταυρώνεται με τη Μονακό, που κατετάγη 7η με ρεκόρ 15-13. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς διεξάγεται τη Μ. Τετάρτη στο κατάμεστο ΣΕΦ (21:00). Τα playoffs της Euroleague παίζουν στη Novibet με live streaming*, ενισχυμένες αποδόσεις και πλούσιες στοιχηματικές αγορές!

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν εξαιρετικό δεύτερο μισό στην κανονική διάρκεια, ωστόσο το έργο τους απέναντι στην αλλοπρόσαλλη Μονακό δεν προμηνύεται εύκολο. Στην τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση στο Πριγκιπάτο (23 Μαρτίου), η γαλλική ομάδα είχε επιβληθεί με 92-72, με… πρώτο βιολί τον Μάικ Τζέιμς (27 π., 5/7 τρίποντα).

Ολυμπιακός – Μονακό 1: 1.38 2: 3.20

Εκείνη η ήττα ήταν και η τελευταία για τον Ολυμπιακό, που έκτοτε τρέχει σερί 8 διαδοχικών νικών εντός και εκτός συνόρων. Στο διάστημα αυτό οι σημαντικότερες ήταν εκείνες επί της Μπαρτσελόνα στο Φάληρο και του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Οδηγός της ελληνικής ομάδας θα πρέπει να είναι το παιχνίδι του πρώτου γύρου (5 Νοεμβρίου), εκεί όπου επικράτησαν εύκολα με 86-65, παίζοντας τρομερή άμυνα.

Σε εκείνο το ματς, οι Πειραιώτες δέχθηκαν 27 πόντους στην 1η περίοδο (17-27) και έκτοτε πάτησαν… γκάζι (51-27 το επιμέρους σκορ στο 2ο ημίχρονο), αντλώντας ψυχολογία από την εξαιρετική τους άμυνα. Κέρδισαν κατά κράτος τη μάχη των ριμπάουντ (47-35), περιόρισαν τον Τζέιμς (7 π., 2/11 σουτ) και παρά το χαμηλό τους ποσοστό στα τρίποντα (28%), έπαιξαν σπουδαίο μπάσκετ με πρωταγωνιστές τους Ντόρσεϊ, Παπανικολάου και Βεζένκοφ.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Τα Playoffs της Euroleague όπως θα ήθελες να είναι…

 

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις