Γκολ, κόρνερ και ειδικά στη Ligue 1

Προγνωστικά Ligue 1

Προγνωστικά Ligue 1. Ποικίλες επιλογές από την εμβόλιμη 33η αγωνιστική της Ligue 1. Μάχη τριάδας στο Στρασβούργο, «πέφτουν» κορμιά στο Μπορντό.

Μετά τη χθεσινή 34η αγωνιστική της Ligue 2 σειρά παίρνει σήμερα η Ligue 1 με την 33η αγωνιστική που περιλαμβάνει παιχνίδια στις 20.00 και στις 22.00. Μεγάλο το ενδιαφέρον σε όλες σχεδόν τις βαθμολογικές θέσεις, εμείς για τα σημερινά προγνωστικά Ligue 1 θα ξεκινήσουμε από το Μπορντό – Σεντ Ετιέν και θα συνεχίσουμε με Μαρσέιγ – Ναντ και Στρασβούργο – Ρεν. Στο δια ταύτα…

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά Ligue 1: Με τα γκολ στο εξάποντο

Εξάποντο ματς έχουμε στο «Ματμούτ Ατλαντίκ» όπου η Μπορντό υποδέχεται την Σεντ Ετιέν. Μετά την ισοπαλία στη Λιλ και τη νίκη κόντρα στη Μετς οι Γιρονδίνοι προσγειώθηκαν ανώμαλα στην σκληρή πραγματικότητα αφού διασύρθηκαν με 6-1 στην έδρα της Λιόν. Εντός προγράμματος ήττα πάντως, ενδεχομένως η προσοχή να ήταν εξ’ ολοκλήρου στραμμένη στο σημερινό πιο κρίσιμο και πιο βατό παιχνίδι επιβίωσης απέναντι σε έναν άμεσο ανταγωνιστή στη μάχη της παραμονής. Η Σεντ Ετιέν από την άλλη πέτυχε σπουδαία νίκη με ανατροπή στο εντός με τη Μπρεστ (2-1) και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη, έστω και για έναν βαθμό (+1 από Κλερμόν). Υποχρεωμένη πάντως να «χτυπήσει» και το σημερινό καθώς έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα από τη Μπορντό (θα παίξει με Μονακό, Ρεν, Νις).

Έφεση στα γκολ έχει το συγκεκριμένο ζευγάρι με 15 goal/goal σε 23 αναμετρήσεις μέσα-έξω την τελευταία 10ετία.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο διεθνής Μπενουά Μπαστιάν, ο οποίος έχει «σφυρίξει» φέτος 16 παιχνίδια (14 για Ligue 1 και δύο για το κύπελλο) με το διπλό να αγνοείται (δώδεκα άσοι και τέσσερις ισοπαλίες).

Ομάδες που βρίσκουν δίχτυα αλλά δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Υποχρεωμένες να παίξουν για το τρίποντο, λογικά έχουν από ένα γκολ το οποίο όμως πληρώνει λίγο ως μονό, επομένως θα μπει σε δυάδα. Συμπληρωματικά θα ποντάρουμε και στην κίτρινη κάρτα του στόπερ των γηπεδούχων Αχμέντχοντζιτς, ο οποίος έχει ήδη τρεις σε εννιά εμφανίσεις.

Πιθανό το αμφίτερμα και στο Μαρσέιγ – Ναντ. Οι Μασσαλοί αν και ήταν αρκετά καλοί ηττήθηκαν τελικά στο Παρίσι (2-1), αποτέλεσμα που έβαλε τέλος σε ένα σερί οκτώ νικών σε Γαλλία και Ευρώπη. Ακόμα κι έτσι η ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι διατηρήθηκε στο +3 από τη Ρεν και έχει την ευκαιρία με νίκη σήμερα να κρατήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά από τον ανταγωνισμό. Η Ναντ ήρθε ισόπαλη στο ντέρμπι με την Ανζέ (δεύτερο σερί 1-1) και δεν κατάφερε να πλησιάσει το Στρασβούργο που «σκόνταψε» στην Τρουά. Με την πεντάδα να μοιάζει… άπιαστη πλέον η Ναντ παίζει χωρίς πίεση στο πρωτάθλημα καθώς το ματς της χρονιάς για τα «καναρίνια» είναι ο τελικός κυπέλλου στις 7 Μαΐου.

Παράδοση στα γκολ έχει το συγκεκριμένο ζευγάρι το οποίο τρέχει έξι σερί goal/goal στο «Βελοντρόμ.

Οι δύο ομάδες έχουν την ποιότητα να μας χαρίσουν γκολ και θέαμα, θα πάρουμε το αμφίτερμα σε δυάδα με αυτό στην Μπορντό. Παράλληλα θα ποντάρουμε και στο anytime του Ουντέρ.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Θα «πληγώσει» την πρώην ο Στεφάν;

Τρίτο ματς για σήμερα το πολύ σημαντικό Στρασβούργο – Ρεν. Αναμέτρηση με πολλές ιδιαιτερότητες, μία εξ’ αυτών το γεγονός ότι ο νυν τεχνικός του Στρασβούργου (Ζουλιέν Στεφάν) θα βρεθεί για δεύτερη φορά απέναντι στην παλιά του ομάδα, μετά το παιχνίδι του πρώτου γύρου (νίκη Ρεν με 1-0). Οι Αλσατοί δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους στην έδρα της Τρουά και ισοφαρίστηκαν με πέναλτι στο 85′. Κακό αποτέλεσμα καθώς έχασαν έτσι μία θέση από τη Νις ενώ πλέον ισοβαθμούν και με τη Μονακό. Αήττητη πάντως η ομάδα του Ζουλιέν Στεφάν στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια (4-6-0).

Η Ρεν από την άλλη έχασε εντός έδρας από τη Μονακό και δεν κατάφερε να πλησιάσει τη δεύτερη Μαρσέιγ που επίσης ηττήθηκε. Πρώτη απώλεια στο πρωτάθλημα για τους «ρενέ» μετά από επτά παιχνίδια (6-1-0). Άκρως θεαματικά τα τελευταία παιχνίδια της Ρεν με έξι στα οκτώ over (επτά από τα οκτώ ήταν και goal/goal) και συνολικά τέρματα 26-12.

Αγωνιστικά και οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικά, βγάζουν πολλές τελικές (σχεδόν 14 ανά αγώνα εντός το Στρασβούργο, περίπου 13 στα εκτός η Ρεν) ενώ καταγράφονται και αρκετά κόρνερ στα παιχνίδια τους (11 ανά εντός έδρας παιχνίδι του Στρασβούργου, 12 στα εκτός της Ρεν). Αξιοσημείωτο ότι και το ματς του πρώτου γύρου είχε 17 κόρνερ!

Έχει πάρει τον αέρα του Στρασβούργου τελευταία η Ρεν η οποία έχει επικρατήσει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία μεταξύ τους ανεξάρτητα από έδρες (4-1-0). Χαρακτηριστικό ότι όλες οι νίκες συνδυάστηκαν με under και no goal.

Αμφότερες θέλουν το τρίποντο, λογικά θα δούμε ένα παιχνίδι με ρυθμό και φάσεις.  Πρώτο σημείο από τον συγκεκριμένο αγώνα το over 2,5 λίγο κάτω από το διπλασιασμό και δεύτερη επιλογή το over 9,5 κόρνερ. Ως fun bet θα πάρουμε ένα ψηλότερο line στα κόρνερ.

Κάρτες
20:00
Μπορντό - Σεντ Ετιέν
Κάρτα Αχμέντχοντζιτς
3.80
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 3.23
20:00
Μπορντό - Σεντ Ετιέν
Goal/goal
1.70
22:00
Μαρσέιγ - Ναντ
Goal/goal
1.90
BET: 15 units
Σκόρερ
22:00
Μαρσέιγ - Ναντ
Γκολ Ουντέρ
2.90
BET: 4 units
Μονό
22:00
Στρασβούργο - Ρεν
Over 2,5
1.96
BET: 15 units
Κόρνερ
22:00
Στρασβούργο - Ρεν
Over 9,5 κόρνερ
1.87
BET: 10 units
Fun bet
22:00
Στρασβούργο - Ρεν
Over 13,5 κόρνερ
6.10
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις