Vamos Barcelona!

προγνωστικά τένις

Δυάδα και μίνι μακροχρόνια επιλογή απο το 500άρι τουρνουά της Βαρκελώνης στα προγνωστικά τένις.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Η τελευταία μας επιλογή στα προγνωστικά τένις να στηρίξουμε τον Φόκινα στέφθηκε με επιτυχία καθώς ο νεαρός άσος απέκλεισε τον Φριτζ, ενώ έφτασε και μέχρι τον τελικό, σημειώνοντας την μέχρι τώρα μεγαλύτερη του επιτυχία στο Τουρ.

Αυτήν την εβδομάδα στο επίπεδο της ATP έχουμε δύο τουρνουά, πάντα σε χωμάτινη επιφάνεια. Το ένα είναι 500άρι και λαμβάνει χώρα στη Βαρκελώνη, όπου πέρσι ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε στον τελικό από τον Ράφα Ναδάλ. Το δεύτερο τουρνουά της εβδομάδας είναι 250άρι και γίνεται στο Βελιγράδι, στο προπονητικό κέντρο Novak Training center που φυσικά έχει το όνομα του από τον Σέρβο νο1 του κόσμου.

Προγνωστικά τένις ATP 500 Βαρκελώνη

Το συγκεκριμένο τουρνουά χαρακτηρίζεται φέτος από αρκετές απουσίες, αφού πέραν του γεγονότος ότι αρκετοί παίκτες έχουν επιλέξει να παίξουν στο Βελιγράδι, είχαμε αποχωρήσεις της τελευταίας στιγμής, με κυριότερες αυτές του φιναλίστ στο Μόντε Κάρλο Φόκινα, αλλά και των τοπ10 παικτών Χουρκάτς και Σίνερ.

Στα ματς του 1ου γύρου ξεχωρίσαμε κατ’ αρχάς αυτό του 40χρονου Ισπανού Φελισιάνο Λόπεζ εναντίον του Φινλανδού Εμιλ Ρουουσουβουορι . Ο Λόπεζ δίνει τις τελευταίες του παραστάσεις σε μονούς αγώνες έχοντας πλέον περισσότερες επιτυχίες στα διπλά, όπου μαζί και με τον Τσιτσιπά έχουν νίκες και τρόπαια σε πρόσφατα τουρνουά. Στο χώμα ούτως ή άλλως χάνει μέρος του ισχυρού του όπλου, που είναι το εξαιρετικό του σερβις και τον έχει βοηθήσει σε πολλούς τίτλους στην σκληρή επιφάνεια αλλά και στο χορτάρι. Απέναντι του θα βρει έναν ταλαντούχο τενίστα που και αυτός προτιμά την σκληρή επιφάνεια, αλλά σίγουρα έχει το παιχνίδι για να κερδίσει τον μεταξύ τους αγώνα, όπως έδειξε και στο Μόντε Κάρλο την περασμένη βδομάδα (τρείς νίκες από τα προκριματικά και μία ήττα από τον Σίνερ).

Το δεύτερο ματς από το οποίο θα βρούμε επιλογή είναι αυτό του Ισπανού Πάμπλο Αντούχαρ εναντίον του Γάλλου Ούγκο Ουμπέρ. Ο έμπειρoς Ισπανός είναι από τους εξπέρ στο χώμα σε αντίθεση με τον νεαρό Γάλλο που έχει μόλις μια νίκη τα τελευταία 2 χρόνια σε 8 συνολικά αγώνες.

Εκτίμηση προγνωστικά τένις ATP 500 Βαρκελώνη

Από τους πρώτους δύο αγώνες που επιλέξαμε θα δημιουργήσουμε μια δυάδα ,συνολικής αξίας 2.38 που βρίσκουμε στην Winmasters, συνδυάζοντας την νίκη του Ρουουσουβουορι με πάνω από 3,5 games διαφορά και την καθαρή νίκη του Αντούχαρ.

Σε πιο μακροχρόνια επιλογή και κοιτάζοντας την κλήρωση θα επιλέξουμε και τον Ισπανό Χάουμε Μουνάρ να κάνει καλύτερη πορεία στο τουρνουά έναντι του Καναδού Αλιασίμ. Ο Ισπανός είναι ήδη στο 2ο γύρο και αντιμετωπίζει τον ασταθή Μπασιλασβίλι ενώ ο Καναδός λογικά θα βρει απέναντι του στον 2ο γύρο τον Αμερικανό Κόρντα. Εφόσον περάσουν, ο Ισπανός έχει πολύ δύσκολο έργο καθώς πέφτει πάνω στο φαινόμενο Αλκαράζ αλλά η επιλογή βασίζεται ότι ο Μουνάρ θα κερδίσει το δικό παιχνίδι του 2ου γύρου ενώ αντίθετα ο ντεφορμέ Αλιασίμ (μόλις 1 νίκη στα τελευταία 6) θα χάσει από τον Κόρντα. Η επιλογή αυτή είναι στο πολύ καλό 3,75 στην Stoiximan.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα!

Δυάδα απόδοσης 2.38
13:20
Πάμπλο Αντούχαρ - Ούγκο Ουμπέρ
1
1.53
13:30
Φελισιάνο Λόπεζ - Έμιλ Ρουουσουβουόρι
Χάντικαπ Game: 2 (-3,5)
1.55
BET: 15 units
Μινι - μακροχρόνιο
Η2Η Χαούμε Άντονι Μουνάρ - Φέλιξ Oζέ Αλιασίμ
Χαούμε Άντονι Μουνάρ
3.75
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις