Μακροχρόνιες επιλογές στα play off έως 3.50

προγνωστικά nba

Προγνωστικά NBA: Σε ποικίλες επιλογές για τα play off του ΝΒΑ καταλήγει ο Σταμάτης Πίντζος με ορίζοντα ακόμη και τον τελικό της δύσης.

Τα play off του NBA βρίσκονται στο ξεκίνημα τους και θα πάρουμε κάποιες επιλογές με στόχο το μακροχρόνιο κέρδος. Προγνωστικά NBA λοιπόν με μακροχρόνια.

Προγνωστικά NBA: Δυνατά στην επόμενη φάση Σανς και Μπακς

Η πρώτη σειρά αγώνων που θα ασχοληθούμε είναι αυτή των Φοίνιξ Σανς με τους Νιου Όρλεαν Πέλικανς. Με το σκορ ήδη στο 1-0 υπέρ των Σανς, οι περσινοί φιναλίστ των τελικών του NBA δεν αναμένεται να δυσκολευτούν ιδιαίτερα και θα βρίσκονται στη επόμενη φάση. Είναι μακράν καλύτερη ομάδα από τους αντιπάλους τους οι οποίοι έπιασαν το ταβάνι τους με την παρουσία τους στα φετινά play off. Πιθανότερο σενάριο η σκούπα σε αυτή τη σειρά.

Στην ίδια λογική με τους Σανς και οι πρωταθλητές του NBA, Μιλγουόκι Μπακς. Είναι καλύτεροι από τους αντιπάλους τους, τους Σικάγο Μπουλς και θα βρίσκονται στην επόμενη φάση των play off. Προστατεύοντας την έδρα τους, θα ταξιδέψουν στο Σικάγο με στόχο να κλείσουν τον πρώτο γύρο χωρίς ιδιαίτερες απώλειες και όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο ξεκούρασης μιας και η συνέχεια αναμένεται να είναι καυτή στην ανατολική περιφέρεια. Θα τους στηρίξουμε στο 3,50.

Προγνωστικά NBA: Οι αρκούδες προχωρούν

Τρομερό αναμένεται και το ενδιαφέρον στη σειρά αγώνων μεταξύ των Μέμφις Γκρίζλις και των Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Με μεγάλο διπλό των Γουλβς ξεκίνησε η μονομαχία των δύο, με την σειρά να αναμένεται μακρά με βάση το σετ αποδόσεων.  Καλύτερα πληρώνει η επιλογή της πρόκρισης.

Σε ικανοποιητική απόδοση οι δεύτεροι της δυτικής περιφέρειας Γκρίζλις, δείχνοντας εξαιρετικό πρόσωπο στη διάρκεια της χρονιάς, είναι ικανοί να ξεπεράσουν το μειονέκτημα του 1-0 από τον πρώτο αγώνα. Σε αριθμό αγώνων σειράς εστιάζει η επόμενη αγορά, και θα αγοράσουμε μια δυάδα που πιστεύουμε ότι θα έχει μέλλον.

Το πρώτο ζευγάρι είναι αυτό των Μπόστον Σέλτικς με τους Μπρούκλιν Νετς. Είδαμε και στο game 1 πόσο οριακή νίκη πήραν οι Σέλτικς, νικώντας με μπάζερ μπίτερ του Τέιτουμ. Καμιά ομάδα δεν θέλει να φύγει τόσο νωρίς από τα play off και περιμένουμε να πέσουν κορμιά. Over 5,5 παιχνίδια στη σειρά είναι η επιλογή μας

ΥΓ. Θα πάρουμε και σαν μονό αποδεκτό την επιλογή να πάει η σειρά σε Game 7 

Την δυάδα μας για αριθμό αγώνων θα πλαισιώσουν οι Γιούτα Τζαζ με τους Ντάλας Μάβερικς.

Δύσκολα τα πράγματα για το Ντάλας χωρίς τον Λούκα Ντόνσιτς που παραμένει άγνωστο πότε επιστρέφει. Πιθανότατα θα σφίξει τα δόντια και θα τον δούμε να αγωνίζεται ώστε να αποφύγει η ομάδα του ενδεχόμενη σκούπα και έναν εύκολο αποκλεισμό από τον πρώτο γύρο. Aν απόψε γίνει το 2-0 για τους Τζαζ, ποντάρουμε στο ένστικτο της επιβίωσης που θα κληθούν να δείξουν οι Μάβερικς και ο ηγέτης τους. Σε διαφορετική περίπτωση και υπεράσπισης της έδρας τους, θα έχουμε πιάσει το στόχο των τουλάχιστον πέντε παιχνιδιών στη σειρά αυτή.

Προγνωστικά NBA: Ζευγάρι τελικού της Δύσης στο 2,15

Πάμε να δούμε και μια επιλογή με ορίζοντα τον τελικό της δυτικής περιφέρειας.

Η μία ομάδα που θα επιλέξουμε είναι προφανής. Οι Φοίνιξ Σανς δύσκολα δεν θα βρίσκονται εκεί με την φετινή τους εικόνα όντας η καλύτερη ομάδα της λίγκας. Αναζητούμε τον αντίπαλο τους και αυτός θα είναι η Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Αγωνίζονται πλέον πλήρης με την επιστροφή και του Στεφ Κάρι, με το επίπεδο τους να είναι πραγματικά υψηλό. Η εικόνα της δυτικής περιφέρειας είναι τέτοια που η παραπάνω εκτίμηση είναι εξαιρετικά πιθανή.

Περνώντας από τους ελλιπής Νάγκετς ο δρόμος για τον τελικό της δύσης περνά είτε από τους Γκρίζλις είτε από τους Τίμπεργουλβς. Δύο ομάδες με μηδαμινή εμπειρία από τέτοια παιχνίδια. Ελπίζουμε να δούμε τους Σανς και τους Γουόριορς να παλεύουν για μια θέση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μακροχρόνιο ΝΒΑ
Φοίνιξ Σανς - Νιου Όρλεαν Πέλικανς
Ακριβές σκορ σειράς: 4-0
2.60
BET: 10 units
Μακροχρόνιο ΝΒΑ
Μιλγουόκι Μπακς - Σικάγο Μπουλς
Ακριβές σκορ σειράς: 4-0
3.50
BET: 5 units
Μακροχρόνιο ΝΒΑ
Μέμφις Γκρίζλις - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
Πρόκριση: Γκρίζλις
1.85
BET: 10 units
Μακροχρόνιο ΝΒΑ
Ντάλας Μάβερικς - Γιούτα Τζαζ
Over 4,5 παιχνίδια στη σειρά
1.60
Μπόστον Σέλτικς - Μπρούκλιν Νετς
Over 5,5 παιχνίδια στη σειρά
1.50
BET: 10 units
Μακροχρόνιο ΝΒΑ
Μπόστον Σέλτικς - Μπρούκλιν Νετς
Σύνολο 7 παιχνίδια στη σειρά
2.90
BET: 5 units
Μακροχρόνιο ΝΒΑ
Ζευγάρι τελικού δυτικής περιφέρειας
Φοίνιξ Σανς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
2.25
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις