Με το μυαλό στον τελικό

Προγνωστικά

Προγνωστικά με επιλογές από Ισπανία και μπάσκετ με την έναρξη των play off της Euroleague σε αποδόσεις που υπερβαίνουν τον διπλασιασμό.

Χαιρετώ τους Κουβανέζους. Απόλυτη επιτυχία για την στήλη της Πέμπτης με 3/3 και επιστροφή σήμερα σε μία μέρα με ελάχιστα παιχνίδια, αλλά αρκετές ευκαιρίες στα δικά μου μάτια. Θα δούμε προγνωστικά από την La Liga αλλά και από το παιχνίδι της Εφές κόντρα στη Μιλάνο.

Προγνωστικά Μπάσκετ

Οι Ιταλοί κατάφεραν και τερμάτισαν στην 4η θέση που τους έδωσε το πλεονέκτημα έδρας. Μπορεί να μην έχουν το «βαρύ» όνομα στο ρόστερ τους, αλλά αποτελούν ένα πολύ δουλεμένο σύνολο με έναν ικανό προπονητή. Αντίπαλός τους, η Εφές που είναι ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο ταυτόχρονα. Πολλοί την παρουσιάζουν ως φαβορί της σειράς, αλλά εγώ διαφωνώ. Μην ξεχνάμε ότι φέτος, η ομάδα του Αταμάν έχασε και τα δύο παιχνίδια της στην κανονική διάρκεια.

Το Μιλάνο οφείλει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα έδρας και ο πρώτος αγώνας είναι ίσως και ο πιο κομβικός, αφού ένα ενδεχόμενο break θα είναι σαν να πετάει στα σκουπίδια μία ολόκληρη προσπάθεια. Επιλογή μου να νικήσουν οι γηπεδούχοι στο 1.72 της Fonbet.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου

Η Μπέτις έχει το μυαλό στον τελικό κυπέλλου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει το παιχνίδι στην τύχη του. Αν θέλει να κυνηγήσει τετράδα, πρέπει να πάρει βαθμούς απέναντι στην Έλτσε που δεν νιώθει ακόμα άνετα όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Ακόμη κι αν κάνουν κάποιο ροτέισον, οι γηπεδούχοι παραμένουν η καλύτερη ομάδα και το θεωρώ αρκετά δύσκολο να ηττηθούν στην έδρα τους.

Το ίδιο ισχύει και για την Βαλένθια, που όμως από το πρωτάθλημα δύσκολα θα βρει ευρωπαϊκή θέση, άρα το παιχνίδι δεν της δίνει ουσιαστικά κάτι. Από την άλλη, η Βιγιαρεάλ έχει την ψυχολογία στα ύψη και θέλει να την εκμεταλλευτεί για να βρει θέση στο επόμενο Europa League μέσω πρωταθλήματος. Το «κίτρινο υποβρύχιο» θα ήταν έτσι κι αλλιώς φαβορί, αλλά τώρα και σε συνάρτηση με τον τελικό των «νυχτερίδων» μοιάζει… άχαστο. Επιλογή μου στα προγνωστικά ο άσος μαζί με το under 3,5 στην Winmasters.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Δυάδα απόδοσης 2.92
20:00
Μιλάνο - Εφές
1
1.72
22:00
Μπέτις - Έλτσε
1Χ & under 3,5
1.70
BET: 25 units
Μονό
22:30
Βιγιαρεάλ - Βαλένθια
1 & under 3,5
2.22
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις