Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 19/4) – Τα βλέμματα σε «Άνφιλντ» και «Μεάτσα»

Ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 19/4): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 19/4) - Τα βλέμματα σε «Άνφιλντ» και «Μεάτσα»

Μαγιόρκα – Αλαβές (20:00): Παιχνίδι ο θάνατος σου η ζωή μου, ανάμεσα σε δύο ομάδες με φόντο τον υποβιβασμό. Καμία από τις δύο δεν πείθει ειδικά το τελευταίο διάστημα. Η χειρότερη ομάδα στη λίγκα εκτός η Αλαβές, ακόμα και απέναντι στη κάκιστη Μαγιόρκα δε νομίζω να καταφέρει και πολλά. Δίκαιος ο άσος στο 2.21 στη betshop.

Αμβούργο – Φράιμπουργκ (21:45): Ημιτελικός του κυπέλλου Γερμανίας, με έπαθλο μια θέση στον μεγάλο τελικό σε ένα μήνα από τώρα. Μεγάλος στόχος των γηπεδούχων η πρόκριση στον τελικό, ταυτόχρονα με τη μάχη που δίνουν για επάνοδο στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας. Η Φράιμπουργκ θέλει να επιστεγάσει μια ονειρική χρονιά, με μια παρουσία σε τελικό. Δίκαια φαβορί οι τρομερά δουλεμένοι φιλοξενούμενοι, θα πάρουν το ποντάρισμα μου για πρόκριση, στο 1.60 στο pamestoixima. 

Μπέτις – Έλτσε (22:00): Ούτε θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο απώλειας βαθμών στην Μπέτις, ενώ κατέχουν το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Έλτσε θεωρητικά ασφαλής, προέρχεται από την ευρεία νίκη κόντρα στη Μαγιόρκα. Δίκαιος ο άσος σε combo με Over 1,5 στο 1.85 στη novibet. 

Ίντερ – Μίλαν (22:00): Ρεβάνς για το κύπελλο Ιταλίας, με το πρώτο παιχνίδι να έχει λήξει 0-0. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Αρκετή η ποιότητα εκατέρωθεν, δύσκολα θα κριθεί στο γκολ και πάλι. Έχει πιθανότητες να ανέβει το σκορ, σε αρκετά καλά επίπεδα το over 2,5, στο 1.95 στη winmasters. 

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00): Από το θρίαμβο στο FA Cup, απέναντι στη Σίτι η Λίβερπουλ, από τη νίκη με το ζόρι απέναντι στη Νόριτς η Γιουνάιτεντ. Βίοι αντίθετοι σε όλη τη σεζόν φέτος, με το μομέντουμ να δείχνει ξεκάθαρα Λίβερπουλ. Φαίνεται και στις αποδόσεις αυτό με τον άσο από ημίχρονο να είναι οκ στο 1.95 στο pamestoixima. 

Βιγιαρεάλ – Βαλένθια (22:30): Άνοιξε η ψαλίδα από τις ευρωπαϊκές θέσεις για το «κίτρινο υποβρύχιο». Προφανώς μονόπλευρο το κίνητρο, με τη μεριά των γηπεδούχων, αλλά η Βαλένθια δε θα πέσει αμαχητί. Δεν αντικατοπτρίζουν πλήρως την δυσκολία του αγώνα οι αποδόσεις. Έχει λογική η ισοπαλία στο ημίχρονο, στο 2.30 στη novibet. 

Κάθε πρόβλεψη μετράει παραπάνω

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις