Να βγει και το δώρο το πασχαλινό…

Να βγει και το δώρο το πασχαλινό...

Μεγαλοβδομάδα με 2+2 επιλογές για να βγάλουμε και τα αυγά που έχουνε πάει και στα ύψη...

Ναι μεν, αλλά. Το ειδικόν χηνάριον εις το Μπέργκαμο δεν πέρασε στη καμία, ο δε ΠΑΟΚας ακόμη δεν έχω χωνέψει πώς δεν σκόραρε στην Τούμπα. Από εκεί και πέρα όμως, πλερώσανε και η δυαδούλα, και τα γκολ στη Βαρκελώνη. Προχωρούμε για να βγάλουμε το δώρο το πασχαλινό, με στοίχημα ποδόσφαιρο διημέρου παρακαλώ.

Στοίχημα ποδόσφαιρο: Δύο και άλλα δύο

Σήμερα, Τρίτη, ένα ματσάκι έχει να ασχοληθούμε (με Ίντερ-Μίλαν δεν μπλέκω…), αυτό τση Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα θένε όλα οι κοκκιναίοι αλλά ως γνωστόν όποιος πάει για τα πολλά, χάνει και τα λίγα. Έχουνε βέβαια καλές πιθανότητες οι Κλοπαίοι, και ομάδα, και μέταλλο. Απλά όταν βλέπω άσους στο ένα και τεσσαράκοντα σε ντερμπάκια –έστω και επί χάρτου- κάτι με πιάνει.

Για να βρει κανείς νίκη των κοκκινοδιαβολάκηδων σε αγώνα πρωταθλήματος, πρέπει να πάει ένα τεσσάρι χρόνια πίσω, όσο για διπλό; Εξαετία κλεισμένη! Γι’ αυτό θα πάμε με μία κοντρίτσα με σύνεση, ενάμισο ασιατικό και πληρωμή και σε ήττα με ένα τεμάχιο.

Στα δικά μας, όσο έχει την έδρα του δεν θα φοβάται τίποτα ο Παναθηναϊκός. Πόσο μάλλον τη Λαμία, που έφτασε μεν ξανά στα ημιτελικά του Κυπέλλου αλλά το μυαλό το έχει στο να σώσει την κατηγορία – αποστολή κομματάκι δύσκολη έτσι όπως πάει η δουλειά.

Δεν μπορώ να σκεφτώ πώς θα σπάσει η νίκη των τριφυλλοφόρων. Δεν λέω θα ρίξει εξάρα, αλλά όπως και να έχουν τα πράγματα ένα combo με άσο και δύο γκολάκια μίνιμουμ το βλέπω.

Από εκεί και πέρα, μερικές funbetιές με σκοράκια από ‘δω κι από ΄κει, ας γιούζουαλ.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
2 (+1,5 ΑΗ)
1.80
BET: 10 units
Μονό, Τετάρτης
19:00
Παναθηναϊκός - Λαμία
1 & over 1,5
1.67
BET: 20 units
Fun Bet, Τετάρτης
21:45
Έβερτον - Λέστερ
Anytime score: 1-1
2.55
BET: 4 units
Fun Bet, Τετάρτης
22:00
Γιουβέντους - Φιορεντίνα
Anytime score: 1-1
2.80
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις