Έμπλεξαν τα φαβορί

Προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Euroleague με ειδικά στοιχήματα από τις σειρές των play off, έχει ο Λιοσάτος. Ανοιχτά όλα τα ζευγάρια, αποδόσεις μέχρι... 300.00!

Αγαπητοί φίλοι, η στήλη τα πάει καλά φέτος στα μακροχρόνια προγνωστικά. Aρκετές προβλέψεις που έγιναν από την αρχή της χρονιάς έχουν πληρωθεί και τα περισσότερα στοιχήματα που είναι ανοιχτά, προσφέρουν ήδη cashout. Έτσι, θα πάμε σε μίνι μακροχρόνια προγνωστικά Euroleague και στις σειρές των play off.

Τα φαβορί των τεσσάρων αναμετρήσεων δεν είναι είναι καθόλου σταθερά φέτος, ενώ κάποια από αυτά περνάνε δύσκολη περίοδο. Η Ρεάλ για παράδειγμα οδεύει από ήττα σε ήττα. Επειδή όμως έχει δυνατό ρόστερ και ικανό προπονητή, αλλού είναι που θα ψάξω να βρω τις εκπλήξεις.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά Euroleague: Επιτέλους πλήρης η Μπάγερν

Η Μπάγερν πέρυσι έχασε την πρόκριση στο final 4, στο τελευταίο δευτερόλεπτο, της τελευταίας επίθεσης, του πέμπτου παιχνιδιού απέναντι στην Αρμάνι. Η Ιταλική ομάδα σπρώχτηκε σκανδαλωδώς από την διαιτησία σε εκείνη τη σειρά, κάτι που λογικά θα συμβεί και τώρα με την Μπαρτσελόνα. Η Μπάγερν όμως φέτος δείχνει πιο έτοιμη για αυτό.

Έκανε πολύ προσεγμένες μεταγραφές, γεμίζοντας το ρόστερ της με ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες, όπως ο Χάντερ κι ο Ρούμπιτ μέσα στο καλάθι κι ο φοβερός σκόρερ Χίλιαρντ στην περιφέρεια. Κινητήριος μοχλός βέβαια παραμένει ο all around παιχταράς Βλάντο Λούτσιτς. H ομάδα του Τρινκέρι έδειξε δύο χρόνια σε όλα τα ματς που αντιμετώπισε τους Καταλανούς, ότι μπορεί να τους κοιτάξει στα μάτια, να τους προβληματίσει, όπως στο πιο πρόσφατο μεταξύ τους ή ακόμα και να τους κερδίσει όπως πέρυσι.

Οι Γερμανοί αντιμετώπισαν τεράστια προβλήματα τραυματισμών από την αρχή της χρονιάς, άλλα πλέον επιτέλους η ομάδα παίζει σχεδόν πλήρεις, καθώς γύρισε μέχρι και ο καλός σουτέρ Ντζέντοβιτς. Η Μπαρτσελόνα από την άλλη μου θυμίζει ώρες ώρες την Λιμόζ του Μάλκοβιτς, με τις αργές επιθέσεις, και το ατιμώρητο ξύλο στην άμυνα. Δεν βλέπω κάτι που η Μπάγερν μπορεί να φοβηθεί, εκτός βέβαια από τις σφυρίχτρες στη Βαρκελώνη…

Σούπερ αθλητική η Μονακό του Μάικ Τζέιμς

Αγαπητοί φίλοι πρέπει να παραδεχτώ ότι έπεσα έξω στις προβλέψεις μου για την πορεία του Ολυμπιακού στην Euroleague. Το λάθος μου ήταν ότι εμμένοντας στην σκέψη πως θεωρώ (ακόμα) υπερτιμημένους τους Σλούκα και Μπαρζώκα, παρέλειψα ότι οι τρεις ξένοι που ήρθαν φέτος είναι παίκτες που μπορούν πραγματικά να αλλάξουν ισορροπίες. Ο Φάλ είναι από τους καλύτερους ψηλούς στον κόσμο, ο Ντόρσι ένας από τους κορυφαίους σκόρερ στην Ευρώπη, ο Γουόκαπ ίσως ο πιο ολοκληρωμένος, αμυντικά και οργανωτικά, playmaker.

Oι Πειραιώτες όμως παρά τη δεύτερη θέση που κατέκτησαν, που αποτελεί ήδη επιτυχία, ατύχησαν να πέσουν πάνω στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Euroleague. H Μονακό τους τελευταίους δύο μήνες πετάει φωτιές και οδεύει από νίκη σε νίκη. Έκλεισε τη σαιζόν με εννιά στα δέκα θετικά αποτελέσματα παίζοντας ωραίο μπάσκετ. Ο Μάικ Τζέιμς είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης αυτή τη στιγμή στη διοργάνωση, μια ταχύτητα πάνω από όλους. Το σύνολο του Σάσα Ομπράντοβιτς, είναι πολύ αθλητικό, μέσα και έξω από το καλάθι.

Μπορεί η Μονακό να είναι πρωτάρα, άλλα λόγω γεωγραφικής θέσης και ισχυρού Ουκρανού προέδρου, θεωρώ ότι δεν θα αδικηθεί από την διαιτησία. Κι ο Ολυμπιακός όταν σε ένα ματς σφυρίζονται τα πάντα, και δεν του επιτρέπουν να παίξει ξύλο στην άμυνα του, έχει προβλήματα. Όπως και όταν δεν μπορεί να τρέξει το γήπεδο και αναγκάζεται να πάει σε σετ επιθέσεις…

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Νικητής σειράς
Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Μονάχου
Πρόκριση: Μπάγερν Μονάχου
9.00
BET: 14 units
Ειδικά σειράς
Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Μονάχου
Πρόκριση: Μπάγερν Μονάχου & πρώτος σκόρερ: Χίλιαρντ
110.00
BET: 2 units
Νικητής σειράς
Ολυμπιακός - Μονακό
Πρόκριση: Μονακό
3.20
BET: 12 units
Ειδικά σειράς
Ολυμπιακός - Μονακό
Μονακό να μείνει αήττητη στην έδρα της
2.80
BET: 15 units
Μακροχρόνιο Euroleague
Ζευγάρι τελικού
Μπάγερν Μονάχου - Μονακό
300.00
BET: 2 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις