Κρίσιμα παιχνίδια στην ουρά

Κρίσιμα παιχνίδια στην ουρά

Στις... ουρές της Super League και της La Liga τα προγνωστικά φάουλ του Ανδρεάδη από το κουπόνι της Κυριακής.

Καλησπέρα κύριοι. Καθόλου καλά δεν μας πάει ο Απρίλιος γι’ αυτό και σκεφτόμουν, να γράψω ή όχι. Ωστόσο, επειδή έχω δει κάποια ωραία σημεία με προγνωστικά φάουλ θα γράψω.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά φάουλ: Μάχη ζωής και θανάτου

Η Γρανάδα φιλοξενεί τη Λεβάντε σε ένα παιχνίδι που περιμένω να έχει πολύ ξύλο καθώς και οι δύο καίγονται για να σωθούν. Σαφώς πιο άνετη η Γρανάδα, ωστόσο και αυτή έχει τα θέματα της. Οι γηπεδούχοι παραχωρούν 13 φάουλ περίπου ενώ οι φιλοξενούμενοι 15. Ο Πιζάρο που σφυρίζει είναι λίγο σφιχτός και αφήνει πλεονέκτημα καθώς έχει μόνο 24,5 φάουλ ανά παιχνίδι. Ωστόσο, εμείς ποντάρουμε στο χαμηλό όριο και στην κρισιμότητα του παιχνιδιού. Over 26,5 φάουλ η επιλογή για τα προγνωστικά φάουλ.

Σκληρό παιχνίδι στη Λαμία

Η Λαμία καίγεται να φύγει από τη ζώνη που οδηγεί στη Superleague 2 και έχει βλέψεις νίκης απέναντι στον Ιωνικό. Παραχωρεί 16,84 φάουλ ανά αγώνα ενώ ο Ιωνικός παραχωρεί 17,2. Εδώ μας τα χαλάει ο Κουτσιαύτης ο οποίος έχει μέσο όρο κοντά στα 30. Οι δύο ομάδες δεν τα πάνε και πολύ καλά και για αυτό αλλά και λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού θα επιλέξω το over 33,5 φάουλ.

Καλή τύχη.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Φάουλ
15:00
Γρανάδα - Λεβάντε
Οver 26,5 φάουλ
1.78
BET: 40 units
Φάουλ
17:15
Λαμία - Ιωνικός
Οver 33,5 φάουλ
1.88
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις