Καλοπληρωμένα over σε Ελλάδα και Γερμανία

Καλοπληρωμένα over σε Ελλάδα και Γερμανία

Ο Θάνος Κούρος ανέλυσε το σημερινό κουπόνι και στέκεται σε δύο επιλογές με γκολ στα σημερινά του προγνωστικά.

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους. Επιστροφή στις στήλες μετά την Πέμπτη όπου «πέρασε» πανεύκολα η Γουέστ Χαμ αλλά η αδυναμία του ΠΑΟΚ να σκοράρει μας χάλασε το «απόλυτο». Στο σημερινό πρόγραμμα προτίμησα να μην ασχοληθώ με σημεία αλλά να σταθώ σε δύο προγνωστικά με γκολ. Πάμε να τα δούμε.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά: Ατρόμητος – ΟΦΗ

Ξεκίνημα από το Περιστέρι όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να σώζουν την σεζόν καθώς μετά και το τελευταίο διπλό ξέφυγαν εννιά βαθμούς από τα μπαράζ, ενώ αποδίδουν καλά στα play out. Από την άλλη οι Κρητικοί, ναι μεν αδιάφοροι βαθμολογικά αλλά παρουσιάζονται σοβαροί μην θέλοντας να χαλάσουν την καλή εικόνα της κανονικής διάρκειας. Πρόκειται για μια ομάδα με ποιότητα μεσοεπιθετικά αλλά ευάλωτη αμυντικά.

Θεωρώ ότι θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι από δύο ομάδες που παρουσιάζουν έφεση επιθετικά τελευταία. Από 4/6 goal/goal & over 2,5 έρχονται οι φιλοξενούμενοι. Στο 2.25 το να σημειωθούν τουλάχιστον τρία τέρματα στη Novibet.

Καλοπληρωμένα over σε Ελλάδα και Γερμανία

Ουνιόν Βερολίνου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Επιτέλους έσπασαν τη γκίνια οι Βερολινέζοι, σκόραραν τέσσερα τέρματα την προηγούμενη αγωνιστική και έρχονται με ανεβασμένη ψυχολογία στο παιχνίδι. Τι να πει και για ψυχολογία και η Άιντραχτ όμως, η οποία πήρε μεγάλη πρόκριση μέσα στη Βαρκελώνη αλλά αναμένεται να παρουσιάσει κούραση. Σε αυτή την κούραση θα ψάξει να χτυπήσει το επιθετικό δίδυμο των Αβονίγι και Μπέκερ ώστε να βάλει σε μπελάδες την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Η Άιντραχτ θα παρουσιάσει κούραση κόντρα σε μια καλή ομάδα που αρχίζει να «ρολάρει» ξανά επιθετικά μετά από μια περίοδο δυστοκίας. Επιθετικά πάντως έχει τις λύσεις για να απειλήσει και να φτάσει στο γκολ. Καλές πιθανότητες επαλήθευσης του over στα μάτια μου στο 1.97 του Pamestoixima.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Μονό
15:30
Ατρόμητος - ΟΦΗ
Over 2,5
2.25
BET: 15 units
Μονό
18:30
Ουνιόν Βερολίνου - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Over 2,5
1.97
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις