Γαλλοσουηδικά ντέρμπι μέχρι και 3.71

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά για όλα τα γούστα από το σημερινό πρόγραμμα σε Γαλλία και Σουηδία. Τοπικά ντέρμπι σε Ναντ και Γκέτεμποργκ.

Είτε από στοιχηματική σκοπιά είτε ως απλώς θεατής, το σημερινό πρόγραμμα σε Γαλλία και Σουηδία περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις που υπόσχονται γκολ και θέμα για κάθε ενδιαφερόμενο. Στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος θα ασχοληθούμε με τα τοπικά ντέρμπι Ναντ – Ανζέ και Χάκεν – Γκέτεμποργκ, αλλά και τα πολλά υποσχόμενα Λιόν – Μπορντό, Μονπελιέ – Ρεμς και Έλφσμποργκ – Βάρναμο. Πάμε στο ψητό…

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά: Ανασύνταξη για τη Λιόν

Μεγάλη απογοήτευση επικρατεί στη Λιόν μετά την ήττα από τη Γουέστ Χαμ (0-3) και τον αποκλεισμό από το Europa League. Μοναδικός στόχος πλέον το κυνήγι της πεντάδας (-6) και η διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Μόλις δύο τρίποντα στα επτά τελευταία στη Ligue 1 (2-3-2), πέντε εκ των οποίων ήταν goal/goal. Εντός «Γκρουπάμα», οι «λιονέ» έχουν πετύχει γκολ σε όλα τα φετινά εκτός από την ήττα με 0-1 από τη Λιλ. Σημαντική η απουσία του τερματοφύλακα και αρχηγού Λόπεζ αλλά και του κόφτη Κακερέ. Χωρίς καθαρό κόφτη στο κέντρο.

Με φουλ ψυχολογία η Μπορντό μετά την πολύ σημαντική νίκη στο εξάποντο απέναντι στη Μετς (3-1). Πρώτο τρίποντο μετά από οκτώ αγώνες, στο -2 πλέον από τη 16η θέση και με σχετικά βατό πρόγραμμα για το υπόλοιπο της σεζόν, έχει πλέον βάσιμες ελπίδες να σώσει τη χρονιά. Ενθαρρυντικό το γεγονός πως επέστρεψε στα γκολ ο πρώτος σκόρερ της Χουάνγκ (11 φέτος) ενώ βρήκε δίχτυα και ο έτερος φορ Νιάνγκ. Θα στερηθεί τις υπηρεσίες των σημαντικών Πεμπελέ και Έλις.

Πλούσια σε γκολ η παράδοση ανάμεσα στις δύο. Συγκεκριμένα, με γηπεδούχο τη Λιόν έχουν σημειωθεί εννιά goal/goal στα έντεκα πιο πρόσφατα, 14 στα 18 τελευταία ανεξάρτητα από έδρες ενώ εννιά φορές εμφανίστηκε το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 μέσα-έξω.

Αμφότερες θέλουν τους τρεις βαθμούς, η Μπορντό μπορεί να εκμεταλλευτεί και την κόπωση της Λιόν και να της βάλει δύσκολα. Θα πάμε με το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5.

Σκοράρουν και οι δύο, αλλά δεν χάνει η Μονπελιέ

Αντίδραση ψάχνουν Μονπελιέ και Ρεμς. Οι γηπεδούχοι μετά το εντός 1-2 από τη Μπρεστ ηττήθηκαν και στη Μασσαλία (2-0) και με έξι ήττες στα εννιά τελευταία (2-1-6) έχουν πλέον πέσει από τη δεκάδα. Χωρίς ουσιαστικούς στόχους για το υπόλοιπο, καθώς το +14 είναι πρακτικά ασφαλές. Μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα για τη Μονπελιέ στο «Σταντ ντε λα Μοσόν» (1-1-4) στα οποία δέχτηκε δέκα τέρματα. Έκανε το ντεμπούτο του ο Καμπελά, ενδεχομένως σήμερα να πάρει περισσότερο χρόνο.

Σε παρόμοια κατάσταση και η Ρεμς που επίσης προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες (1-0 στην Τρουά και 2-3 από Ρεν). Στο +9 οι «ερυθρόλευκοι» από τη ζώνη, δεν επιτρέπεται ακόμα να χαλαρώσει γιατί ενδέχεται να κινδυνέψει. Με πολλές απουσίες εδώ και καιρό, θα λείψει σήμερα ο βασικός στόπερ και αρχηγός Αμπντελχαμίντ. Στα θετικά η επιστροφή από τιμωρία του μέσου Ματουσίβα.

Τέσσερα σερί over μεταξύ των δύο με γηπεδούχο την Μονπελιέ, τρία από αυτά και goal/goal. Θεαματικό και το ματς του πρώτου γύρου που έληξε 3-3.

Άνετη βαθμολογικά η Μονπελιέ που ούτως ή άλλως παίζει ελεύθερα και επιθετικά. Βρίσκει γκολ και η Ρεμς όπως φάνηκε και απέναντι στη Ρεν. Προς τα αριστερά όσον αφορά το σημείο, καλό και το αμφίτερμα στο 1.90.

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Γκολ στο «ντέρμπι της Δύσης»

Προς αμφίτερμα μας οδηγεί και το τοπικό ντέρμπι Ναντ – Ανζέ, γνωστό και ως «ντέρμπι της Δύσης». Αμφότερες θέλουν τους τρεις βαθμούς, η μεν Ναντ για να μειώσει την απόσταση από τη πεντάδα και να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για ευρωπαϊκό εισιτήριο, η δε Ανζέ για να διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά της από την ζώνη του υποβιβασμού (+5).

Αξιοσημείωτοι και οι αριθμοί κόρνερ που καταγράφουν οι δύο ομάδες τόσο στα φετινά παιχνίδια τους όσο και στα πρόσφατα μεταξύ τους (περίπου δέκα κόρνερ ανά αγώνα στα εντός της Ναντ, εννιά στα εκτός της Ανζέ ενώ τουλάχιστον εννιά κόρνερ είχαν τα εννιά τελευταία παιχνίδια τους ανεξάρτητα από έδρες).

Ευνοϊκή και η παράδοση για το σενάριο του goal/goal με τις δύο αντιπάλους να μετράνε τρία συνεχόμενα goal/goal και πέντε στα έξι τελευταία με γηπεδούχο τη Ναντ.

Πρώτη επιλογή μας το αμφίτερμα από το συγκεκριμένο ματς, το οποίο θα γίνει δυάδα με το αντίστοιχο της Μονπελιέ και δεύτερη επιλογή το over 9,5 κόρνερ λίγο κάτω από τον διπλασιασμό.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out.

Προγνωστικά: Γκολ στην Έλφσμποργκ, μοιρασιά στο ντέρμπι

Από τα κυριακάτικα ματς της Allsvenskan ξεχωρίζει ασφαλώς το τοπικό ντέρμπι Χάκεν – Γκέτεμποργκ. Αμφότερες ξεκίνησαν ιδανικά τη σεζόν με 2/2 και κατεβαίνουν με καλή ψυχολογία στο σημερινό ντέρμπι. Καλή επιθετικά η Χάκεν με έξι γκολ στα δύο πρώτα παιχνίδια, πιο «σφιχτά» τα ματς της Γκέτεμποργκ. Δεν θα χαλάσει κανέναν μια ισοπαλία, σημείο που επαληθεύτηκε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία μεταξύ τους μέσα-έξω.

Ματς για γκολ το Έλφσμποργκ – Βάρναμο. Χωρίς νίκη προς το παρόν η Έλφσμποργκ μετά από δύο αγωνιστικές ωστόσο την προηγούμενη εβδομάδα στην έδρα της Μάλμε (1-1) έδειξε πως έχει ποιότητα και μπορεί να δημιουργήσει. Θετικές εντυπώσεις έχει αφήσει ως τώρα και η Βάρναμο η οποία μάλλον άδικα δεν έχει κερδίσει ένα από τα δύο ματς έως τώρα. Μοιάζει πάντως να θέλει να παίξει επιθετικά, όπως φαίνεται και από το 4-3-3 του τεχνικού Κιμ Χέλμπεργκ. Εννέα τελικές και δοκάρι στη Γκέτεμποργκ, ίδια ακριβώς επίδοση και στο εντός 0-0 με τη Βάρναμο, το σίγουρο είναι ότι αν και νεοφώτιστη δεν έχει σκοπό να παίζει το ρόλο του κομπάρσου. Στο 2.30 το goal/goal & over 2,5, θα μπει στις επιλογές μας.

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Combo
16:00
Μονπελιέ - Ρεμς
1Χ & οver 1,5
1.90
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 3.71
16:00
Μονπελιέ - Ρεμς
Goal/goal
1.90
16:00
Ναντ - Ανζέ
Goal/goal
1.95
BET: 40 units
Κόρνερ
16:00
Ναντ - Ανζέ
Over 9,5 κόρνερ
1.91
BET: 10 units
Combo
18:05
Λιόν - Μπορντό
Goal/goal & over 2,5
2.02
BET: 20 units
Μονό
18:30
Χάκεν - Γκέτεμποργκ
Χ
3.50
BET: 10 units
Combo
18:30
Έλφσμποργκ - Βάρναμο
Goal/goal & over 2,5
2.30
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις