Ξέρουν να παίρνουν αποτελέσματα

Προγνωστικά

Σε αγώνες της Super League αλλά και του ΝΒΑ τα σημερινά προγνωστικά του Δημήτρη Ανδρουτσόπουλου.

Καλησπέρα στην καλύτερη στοιχηματική παρέα. Σήμερα Κυριακή και έχουμε μπόλικο υλικό για τα προγνωστικά μας, με αγώνες από τη Super League αλλά και το πολύ συναρπαστικό ΝΒΑ. Δεν χάνουμε χρόνο λοιπόν και ξεκινάμε το ταξίδι μας στον μαγευτικό κόσμο της… μελέτης.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά: Λαμία – Ιωνικός

Πρώτη στάση μας η Λαμία, για τον αρκετά κρίσιμο αγώνα της τοπικής ομάδας με τον Ιωνικό. Οι γηπεδούχοι καίγονται για νίκη ενώ παράλληλα έχουν στο μυαλό τους και τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Φυσικά, η παραμονή τους καίει περισσότερο οπότε στον Ιωνικό θα έχουν το μυαλό τους και θα ρίξουν το απαιτούμενο βάρος. Για να λέμε και την αλήθεια όμως, δεν παίζουν καθόλου, μα καθόλου καλά, έχουν τρομερά προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι, με τον Φέστα να δείχνει πως δεν μπορεί να διαχειριστεί το υλικό της ομάδας.

Από την άλλη οι Νικαιώτες εξασφάλισαν την παραμονή τους, παίζουν ελεύθερα και δίνουν ρυθμό σε όλα τους τα παιχνίδια. Έχουν ποιοτικές μονάδες και μπορούν εύκολα να κάνουν παντού την ζημιά (τρία ματς στα playout όλα Goal/Goal και Over 3,5). Θα κατέβουν στην Λαμία με σκοπό ακόμα μία θετική εμφάνιση.

Οι αποδόσεις αδικούν τους φιλοξενούμενους που με βάση την εικόνα τους, μπορούν άνετα να πάρουν αποτέλεσμα εκτός έδρας. Επιλέγουμε τη διπλή ευκαιρία του Ιωνικού στο 2.02 από το Pamestoixima.

Προγνωστικά: Μαϊάμι Χιτ – Ατλάντα Χοκς

Κλείνουμε με Μαϊάμι. Ώρα για μπάσκετ λοιπόν και ξεκίνημα post season στην Ανατολή με τους Χιτ να κοντράρονται με τους Χοκς. Η παρέα του Τζίμι Μπάτλερ ολοκλήρωσε πρώτη την κανονική διάρκεια, παίζοντας πιο σταθερά από όλες τις ομάδες της περιφέρειας. Θέλει να πάει μέχρι το φινάλε, ψάχνοντας την διάκριση σε μία σεζόν αρκετά αμφίρροπη αφού πολλές ομάδες κινούνται στο ίδιο μήκος μαζί της.

Στον αντίποδα οι Χοκς κουράστηκαν αλλά επικράτησαν των Καβαλίερς στο Κλίβελαντ, κλείνοντας το τελευταίο εισιτήριο για τα playoffs. Ο Γιάνγκ έκανε φοβερά πράγματα στο Οχάιο και τώρα ψάχνει την υπέρβαση σε μία τρομερά δύσκολη έδρα.

Ωστόσο, λίγο η κούραση τους, λίγο η ποιότητα των Χιτ και λίγο το γήπεδο που πάντα σε ένα πρώτο παιχνίδι δίνει αρκετή ώθηση μας κάνει να στρεφόμαστε προς τα αριστερά. Άσος λοιπόν με -5.5 χάντικαπ στο 1.81 από τη Winmasters.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
17:15
Λαμία - Ιωνικός
Χ2
2.02
BET: 10 units
Μονό
20:00
Μαϊάμι Χιτ - Ατλάντα Χοκς
1 (-5,5)
1.81
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις