Euroleague: Ώρα play offs με early picks!

Euroleague: Ώρα play offs με early picks!

Δυνατά μίνι-μακροχρόνια προγνωστικά Euroleague έχει ο Νίκος Στυλιαράς με ποικιλία επιλογών και αποδόσεις που φτάνουν μέχρι 3.75!

Γεια χαρά σας Κουβανέζοι. Τα σπουδαία για την Euroleague τώρα ξεκινούν, αφού Μ.Τρίτη και Μ.Τετάρτη θα διεξαχθούν τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια των play off της διοργάνωσης. Η μελέτη μου έβγαλε αρκετά και δυνατά μίνι-μακροχρόνια προγνωστικά Euroleague και χωρίς χρονοτριβή πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά Euroleague: Αρκετά «τσιμπημένα» τα όρια του Λούσιτς

Το ζευγάρι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν Μονάχου έχει ξεκάθαρο φαβορί και φυσικά αυτό είναι η ομάδα του Γιασικεβίτσιους. Άλλωστε, οι Καταλανοί είναι το μεγαλύτερο φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Euroleague και δικαιολογημένα βάσει της μέχρι τώρα εικόνας τους. Από τη συγκεκριμένη σειρά ξεχώρισα δύο δυνατές επιλογές που αφορούν τον ίδιο παίκτη, τον Βλαντιμίρ Λούσιτς.

Η πρώτη αφορά τα ριμπάουντ του Σέρβου φόργουορντ, ο οποίος μάζευε 4 «σκουπίδια» κατά μέσο όρο στη regular season. Μάλιστα, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Μπάγερν δεν πλησίαζε καν τον μέσο όρο του (2,3,1,1). Η Μπαρτσελόνα διαθέτει ψηλά κορμιά κάτι που σημαίνει πως ο Λούσιτς δεν θα μαζεύει εύκολα ριμπάουντ στη σειρά. Ακόμα, οι Ντζέντοβιτς και Ζίπσερ επέστρεψαν στην ενεργό δράση και ίσως πάρουν λίγα λεπτά συμμετοχής από τον Σέρβο. Το line του στα ριμπάουντ βρίσκεται στο ανεξήγητα υψηλό 4,4 και δεν μπορώ να το αγνοήσω. Επιλογή τα under 4,4 ριμπάουντ του.

Η δεύτερη έχει να κάνει με τα εύστοχα τρίποντα του ίδιου παίκτη. Στα 27 παιχνίδια που αγωνίστηκε στην κανονική διάρκεια σκόραρε 43 τρίποντα, δηλαδή 1,8 ανά ματς. Είναι βέβαιο πως ο Γιασικεβίτσιους θα προσπαθήσει να «εξολοθρεύσει» τον Λούσιτς που αποτελεί τη μεγαλύτερη επιθετική πηγή κινδύνου μαζί με τον Χίλιαρντ, βάζοντας πάνω του καλούς αμυντικούς. Χαρακτηριστικό είναι πως ο Λούσιτς δεν σκόραρε δύο ή περισσότερα τρίποντα στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της regular season. Το line που συναντάμε στα εύστοχα τρίποντα του είναι στο 2,2, το οποίο βρίσκεται εκτός πραγματικότητας. Το under αποτελεί ευκαιρία και θα το βάλω στο παιχνίδι μου.

Δεν θα έχει εύκολο έργο ο Μοντεγιούνας

Ολυμπιακός και Μονακό θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε μία άκρως ενδιαφέρουσα σειρά με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν το πλεονέκτημα έδρας και ένα σαφές προβάδισμα έναντι των Μονεγάσκων. Σε αυτό το ζευγάρι θα πάμε με το under 10,2 πόντων του Ντονάτας Μοντεγιούνας.

Ο Λιθουανός σέντερ κάνει αρκετά καλή σεζόν μετρώντας 10,4 πόντους ανά ματς. Ωστόσο, το match up κόντρα στον Φαλ του Ολυμπιακού δεν του ταιριάζει καθόλου. Ο ψηλός του Ολυμπιακού είναι μεγάλο και δυνατό κορμί, κάτι που εκτιμώ πως θα δυσκολέψει πολύ το «5αρι» της Μονακό. Μάλιστα, στα δύο παιχνίδια κόντρα στους Πειραιώτες στην κανονική διάρκεια σκόραρε 2 και 9 πόντους. Επιπλέον, ο Μοντεγιούνας δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φόρμα, αφού στα πέντε τελευταία ματς της ομάδας του στην Euroleague, μόλις σε ένα ήταν διψήφιος.

Προγνωστικά Euroleague: Βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα ο Ντιλέινι

Στο πιο αμφίρροπο ζευγάρι των play off, Αρμάνι Μιλάνο και Εφές θα διεκδικήσουν ένα από τα τέσσερα εισιτήρια για το Final 4 με τους Ιταλούς να έχουν το πλεονέκτημα έδρας. Οι δύο ομάδες έχουν σπουδαίους παίκτες με μεγάλες προσωπικότητες, οι οποίοι σίγουρα θα θελήσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω για να δώσουν την πρόκριση στην ομάδα τους. Ένας εξ’ αυτών είναι ο Μάλκολμ Ντιλέινι.

Θα στηρίξουμε τον Αμερικανό γκαρντ επιλέγοντας τους over 9,3 πόντους του στη σειρά. Ο Ντιλέινι είχε 10 πόντους κατά μέσο όρο φέτος, είναι χαρισματικός σκόρερ, αφού μπορεί να απειλήσει τόσο από μέση και μακρινή απόσταση, όσο και με διεισδύσεις. Επιπρόσθετα, η άμυνα της Εφές μόνο αξιόπιστη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τη φετινή σεζόν, αφού δέχεται 81 πόντους ανά ματς, ενώ ο Αταμάν δεν διαθέτει κάποιο ικανό αμυντικά γκαρντ για να περιορίσει την περιφέρεια των Ιταλών. Περιμένω τον Ντιλέινι να βγει μπροστά και να κάνει τα μέγιστα για να οδηγήσει την ομάδα του στο Final 4, παίρνοντας πολλές προσπάθειες επιθετικά.

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Σε τραγική κατάσταση η Ρεάλ

Στο τελευταίο ζευγάρι, Ρεάλ Μαδρίτης και Μακάμπι Τελ Αβίβ θα βρεθούν αντιμέτωπες. Οι Μαδριλένοι πάνε από το κακό στο χειρότερο το τελευταίο διάστημα με αλλεπάλληλες ήττες σε Ευρωλίγκα και ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Λάσο φαίνεται πως έχει χάσει τα αποδυτήρια κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι έθεσε εκτός ομάδας Ερτέλ και Τόμπκινς, οι οποίοι πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό βόλταραν μέχρι το πρωί! Η «βασίλισσα» είναι σε κρίση και αυτό έχει επηρεάσει αγωνιστικά την ομάδα.

Το 1,28 που δίνεται για πρόκριση της Ρεάλ είναι πραγματικά για γέλια. Η Μακάμπι παίζει πολύ καλό μπάσκετ τον τελευταίο μήνα, έχει κερδίσει μεγάλες αντιπάλους και είναι πραγματικά άλλη ομάδα από αυτή που ήταν επί Σφαιρόπουλου. Να τονιστεί μάλιστα πως οι Ισραηλινοί διάλεξαν τη Ρεάλ, αφού στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν κέρδισαν την Φενέρ και δεν έκατσαν να χάσουν για να διασταυρωθούν με την Αρμάνι. Στο 3,75 το ενδεχόμενο να περάσει από αυτή τη σειρά η Μακάμπι, πέρα για πέρα value bet που θα τιμηθεί. Η σωστή απόδοση θα έπρεπε να ήταν γύρω στο 3,00.

Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.

Μονό
Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Μονάχου
Μ.Ο. ριμπάουντ Λούσιτς: under 4,4
2.08
BET: 30 units
Μονό
Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Μονάχου
Μ.Ο. εύστοχων τριπόντων Λούσιτς: under 2,2
1.87
BET: 30 units
Μονό
Ολυμπιακός - Μονακό
Μ.Ο. πόντων Μοντεγιούνας: under 10,2
2.00
BET: 20 units
Μονό
Ολίμπια Μιλάνο - Εφές Ανατολού
Μ.Ο. πόντων Ντιλέινι: over 9,3
2.10
BET: 18 units
Μονό
Ρεάλ Μαδρίτης - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Πρόκριση: Μακάμπι Τελ Αβίβ
3.75
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις