Με ρίσκο και με λογική

Με ρίσκο και με λογική

Καλή Κυριακή εύχομαι σε όλους και όλες, αλλά πιο ειδικά σε όσους σήμερα δουλεύουν! Μια στις δυο προβλέψεις μας πέρασαν χτες. Η μια πρόταση που δεν επιβεβαιώθηκε, στο παιχνίδι της Μπρίνε, συνέβη για ένα κόρνερ και ενώ η φιλοξενούμενη ούσα η πιο αδύναμη ομάδα του ζευγαριού, είχε δεχτεί κόκκινη από το ημίωρο.

Πάμε όμως στα σημερινά παιχνίδια. Ξεκινάμε από τη φινλανδική Kakkonen και το Group B όπου η  Ίλβες ΙΙ αντιμετωπίζει την TPV. 6,6 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Ίλβες ΙΙ εντός έδρας, 10,8 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 5,5  τα κόρνερ που κερδίζει η TPV εκτός έδρας, 11,9  μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Η γηπεδούχος προχωράει αήττητη, η φιλοξενούμενη είναι μια μέση ομάδα της κατηγορίας. Αναμένω ματς με ρυθμό, αρκετές επιθέσεις, πίεση στις άμυνες και πολλά κόρνερ. Επιλογή μας το over 10 ασιατικό σύνολο κόρνερ.

Δεύτερο παιχνίδι αυτό μεταξύ της Σέλτικ και της Χάμιλτον για τη σκωτσέζικη Premiership. Η Σέλτικ παραχωρεί περίπου τρία κόρνερ ανά παιχνίδι εντός έδρας, ενώ τα ίδια κόρνερ κερδίζει η Χάμιλτον εκτός έδρας. Με ρίσκο και ελπίζοντας οι γηπεδούχοι να καθαρίσουν νωρίς το παιχνίδι, επιλέγω το over 2,5 ομαδικά κόρνερ της φιλοξενούμενης.

Τελευταίο ματς για σήμερα, από την ιταλική Serie A μεταξύ της Λέτσε και της Πάρμα. Εδώ δεν χωράνε πολλές αναλύσεις. Η Λέτσε καίγεται για την νίκη, μαζί με μη νίκη της Τζένοα που αντιμετωπίζει την ίδια ώρα την Βερόνα, για να σώσει την κατηγορία. Δύσκολα πράγματα δηλαδή, το όριο στα κόρνερ είναι πολύ υψηλό, πιστεύω ότι η γηπεδούχος θα κρατήσει την επιθετικότητά της μήπως ξεγελάσει τις καταστάσεις και θα επιλέξω το under!

Μονό

17:00 Ίλβες ΙΙ – TPV: Over 10 κόρνερ AH (1.98)

Μονό

18:30 Σέλτικ – Χάμιλτον: Over 2,5 κόρνερ φιλοξενούμενης (2.20)

Μονό

21:45 Λέτσε – Πάρμα: Under 12 κόρνερ AH (1.80)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις