The Great… Khazri

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος. Ενισχυμένη με τις επιστροφές των Καζρί - Καμαρά η Σεντ Ετιέν με στόχο μόνο τους τρεις βαθμούς κόντρα στη Μπρεστ.

Το κίνητρο η Σεντ Ετιέν

Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα γαλλικά πρωταθλήματα με 32η αγωνιστική της Ligue 1 και 33η της Ligue 2 να διαδραματίζεται αυτό το τριήμερο. Τρεις αναμετρήσεις από το σημερινό γαλλικό πρόγραμμα (Σεντ Ετιέν – Μπρεστ, Ροντέ – Παρί, Καέν – Αμιάν) αλλά και το Βάρμπεργκς – Σούντσβαλ στα σαββατιάτικα προγνωστικά στοιχήματος, πάμε να τα δούμε…

Ματς με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον το Σεντ Ετιέν – Μπρεστ, κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων. Οι «πράσινοι» προέρχονται από δύο συνεχόμενες «βαριές» ήττες (2-4 από Μαρσέιγ, 6-2 στη Λοριάν) στις οποίες δεν θύμισαν σε τίποτα την ομάδα που «έτρεξε» το θετικό σερί 3-3-1 του Φεβρουαρίου-Μαρτίου. Οριακά εντός ζώνης υποβιβασμού η ομάδα του Πασκάλ Ντιπρά, ένα βαθμό πίσω από την 16η Κλερμόν και το παιχνίδι απέναντι στη Μπρεστ είναι λίγο-πολύ must win. «Ανοιχτά» τα παιχνίδια της στο «Ζοφρουά Γκισάρ» όπου έχει σκοράρει στα 13 από τα 16 φετινά αλλά και με μόλις ένα clean sheet (το 1-0 με τη Μετς, συνολικά 12/16 goal/goal εντός έδρας). Κομβικής σημασίας η επιστροφή του ηγέτη Καζρί (πρώτος σκόρερ της με 9 τέρματα) στην αποστολή αλλά και του μέσου Καμαρά.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Η Μπρεστ μετά το διπλό στη Μονπελιέ (1-2), «τσίμπησε» και τον βαθμό ισοπαλίας απέναντι στη Ναντ (1-1) και με 39 βαθμούς (12η θέση) μοιάζει δύσκολο πλέον να κινδυνέψει. Δεν πρόκειται βέβαια να παρουσιαστεί αδιάφορη με τον τεχνικό Μισέλ Ντε Ζακαριάν να θέτει ως στόχο περισσότερες νίκες φέτος συγκριτικά με πέρυσι (11 πέρυσι, 10 έως τώρα φέτος). Αξιόπιστοι μεσοεπιθετικά οι «πειρατές», έχουν βρει στόχο σε όλα τα φετινά εκτός έδρας τους πλην τριών (Ρεν, Παρί και Ανζέ). Τιμωρημένος ο φορ Σατριάνο.

Η πίεση είναι στους γηπεδούχους που παίζουν μόνο για τη νίκη. Η Μπρεστ έχει τη βαθμολογική άνεση να παίξει ελεύθερα, γεγονός που την καθιστά επικίνδυνη. Καλό σαν σκέψη το over αλλά οι δύο βαριές ήττες της Σεντ Ετιέν ενδεχομένως να την «σφίξουν» αμυντικά. Οι «στεφανουά» είναι ομάδα β’ ημιχρόνου κυρίως (15 από τα 20 γκολ εντός έδρας τα έχουν σημειώσει στο δεύτερο μέρος), επομένως το να πετύχουν περισσότερα γκολ μετά την ανάπαυλα είναι μια επιλογή. Παράλληλα θα βασιστούμε στο ισχυρό κίνητρο των γηπεδούχων και θα ποντάρουμε στο να μην ηττηθούν.

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιλογές από Ligue 2

Από το σημερινό πρόγραμμα της Ligue 2 θα σταθούμε σε δύο αναμετρήσεις, το Ροντέ – Παρί και το Καέν – Αμιάν.

Η Ροντέ εξακολουθεί να μη μπορεί να σηκώσει κεφάλι, ηττήθηκε και στην Κεβιγί (2-0) και το αρνητικό σερί συνεχίζει να «γράφει» (χωρίς νίκη από τις 3 Δεκέμβρη). Σε δύσκολη θέση η ομάδα του Λορέν Περελάντ, οριακά εκτός ζώνης αλλά σε ισοβαθμία με τη 17η Γκρενόμπλ της οποίας υπερτερεί λόγω διαφοράς τερμάτων. Καλή και η άμυνα αλλά για να επιστρέψουν οι γηπεδούχοι στις νίκες θα πρέπει να ξεπεράσουν την επιθετική δυστοκία που τους διακρίνει κυρίως μέσα στο ’22 (έχει πετύχει μόλις 5 τέρματα σε 13 αγώνες).

Η Παρί από την άλλη ήρθε ισόπαλη στη Ντιζόν (2-2) και έφτασε αισίως τα τέσσερα ματς χωρίς τρίποντο (0-2-2). Παραμένει βέβαια εντός εμβέλειας ο στόχος της 2ης θέσης (-4) αλλά θα πρέπει παιχνίδια σαν το σημερινό να τα κερδίσει. Ιδιαίτερα αξιόπιστη πάντως όσον αφορά το σκοράρισμα η ομάδα του Τιερί Λορέ, η ήττα με 3-0 στη Νανσί στις 15 Μαρτίου ήταν το μοναδικό ματς στα 24 τελευταία που δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Στα συν και η επιστροφή του πρώτου σκόρερ Γκιλαβογκί.

Δεν τίθεται θέμα ποια είναι καλύτερη ομάδα, η Παρί στην καλή της μέρα μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Ευκαιρία για τους πρωτευουσιάνους να επιστρέψουν στις νίκες και να πλησιάσουν την απευθείας άνοδο. Διπλό στο 2.35.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Ματς που μπορεί να προσφέρει φάσεις και γκολ είναι το Καέν – Αμιάν. Οι γηπεδούχοι πέρασαν και από τη Γκρενόμπλ (0-2) και με 4-1-0 στα τελευταία (13 γκολ σημείωσαν στο διάστημα αυτό) έφτασαν τους 45 βαθμούς όντας πλέον ουσιαστικά ασφαλής. Σε καλό momentum και η Αμιάν η οποία με το βαθμό απέναντι στη Μπαστιά (0-0) έφτασε τους 41 και διατηρεί καλή απόσταση από τη ζώνη (+8). Αμφότερες έχουν ποιότητα από τη μέση και μπροστά ενώ ο Μεντύ της Καέν έχει και το έξτρα κίνητρο για του βραβείο του πρώτου σκόρερ της Ligue 2 (16 γκολ, τρία πίσω από τον Χίλεϊ της Τουλούζ).

Εντυπωσιακό σερί «τρέχει» η Καέν απέναντι στην Αμιάν με 7 σερί άσσους σε 8 συνολικά αγώνες από το 2001 έως σήμερα.

Σε καλύτερο φεγγάρι και πιο αποτελεσματική αυτό το διάστημα η Καέν, θεωρώ ότι δύσκολα θα ηττηθεί σήμερα.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ματς με ρυθμό στο Βάρμπεργκ

Από τα σημερινά παιχνίδια της Allsvenskan θα ασχοληθούμε με το Βάρμπεργκς – Σούντσβαλ για τα προγνωστικά στοιχήματος. Οι γηπεδούχοι μετά το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Νόρκεπινγκ (0-1) για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ηττήθηκαν εύκολα εντός έδρας από την Καλμάρ (0-3). Δεν ήταν ιδιαίτερα κακοί, έβγαλαν φάσεις ωστόσο η εστία τους παραβιάστηκε σχεδόν σε κάθε περίπτωση που απειλήθηκε. Καθοριστικό και το γεγονός ότι έχασαν πέναλτι με τον φορ Σίμοβιτς στο 24′ και το σκορ στο 0-1. Και η Σούντσβαλ προέρχεται από βαριά ήττα με το εντός 1-5 από την σαφώς ποιοτικότερη Χάμπαρμπι. Όπως και στην πρεμιέρα έτσι και τώρα προβλημάτισε στο αμυντικό κομμάτι, ενθαρρυντικό αντίθετα το γεγονός ότι βρίσκει δίχτυα ακόμα και χωρίς να βγάζει πολλές τελικές.

Το σημερινό απέναντι στη Βάρμπεργκς είναι από τα πιο «βατά» που θα δώσουν φέτος οι νεοφώτιστοι, ενώ και η Βάρμπεργκς θα το δει ως ευκαιρία για τρεις βαθμούς. Περιμένω ένα ματς με φάσεις, γκολ αλλά και κόρνερ επομένως θα πάμε σε ένα combo. Επιπλέον θα ποντάρουμε και στο να σκοράρει ο Σίμοβιτς των γηπεδούχων, κύριος εκφραστής της επίθεσής τους. 

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μονό
18:00
Σεντ Ετιέν - Μπρεστ
Σεντ Ετιέν περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχ.
2.55
BET: 10 units
Μονό
18:00
Σεντ Ετιέν - Μπρεστ
1Χ & goal/goal
2.45
BET: 12 units
Μονό
20:00
Ροντέ - Παρί
2
2.35
BET: 10 units
Μονό
20:00
Καέν - Αμιάν
1Χ & over 1,5
1.80
BET: 20 units
Combo
16:00
Βάρμπεργκς - Σούντσβαλ
Over 1,5 & over 4,5 κόρνερ Βάρμπεργκς
1.88
BET: 20 units
Σκόρερ
16:00
Βάρμπεργκς - Σούντσβαλ
Γκολ Σίμοβιτς (Βάρμπεργκς)
2.62
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις