Τελευταία ζαριά για την Άρσεναλ

κουπόνι

Κουπόνι Σαββάτου: Δυάδα από Αγγλία και Ιταλία προτείνει για σήμερα Σάββατο ο Χρήστος Μυλωνάς σε απόδοση 3.45

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr. Νέο άρθρο για τη στήλη μας μετά το ταμείο της Τετάρτης και ελπίζω να συνεχιστεί το θετικό μας σερί για άλλη μία φορά. Πάμε να δούμε τα σημεία που ξεχώρισα από το σημερινό κουπόνι.

Κουπόνι Αγγλίας

Ξεκίνημα από την αναμέτρηση της Σαουθάμπτον με την Άρσεναλ.

Στην 14η θέση της βαθμολογίας βρίσκονται οι γηπεδούχοι και ουσιαστικά αδιάφοροι, καθώς απέχουν αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη (δώδεκα βαθμούς), με αποτέλεσμα να μην έχουν την άμεση πίεση για βαθμούς. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, καθώς στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχουν τέσσερις ήττες με συντελεστή τερμάτων 4-15 στα εν λόγω ματς. Μάλιστα  την προηγούμενη αγωνιστική διασύρθηκαν με 0-6 από την Τσέλσι.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Η Άρσεναλ από την άλλη «χάλασε» το καλό σερί που έχτιζε και με δύο απανωτές ήττες από Κρίσταλ Πάλας και Μπράιτον, βρέθηκε εκτός τετράδας και κατά συνέπεια εκτός των θέσεων του Champions League για τη νέα σεζόν. Δεν έχει περιθώριο για άλλες απώλειες, καθώς η Τότεναμ την προσπέρασε (με τρεις βαθμούς αλλά παιχνίδι περισσότερο), και το συγκεκριμένο παιχνίδι πρέπει να το πάρει, καθώς ακολουθεί τριάδα αγώνων «φωτιά» (Τσέλσι, Γιουνάιτεντ και Γουέστ Χαμ).

Πιστεύω πως είναι ο κατάλληλος αντίπαλος για επιστροφή στις νίκες για τους «κανονιέρηδες» και θα τους εμπιστευτώ σε απόδοση 1.88 στο Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά Ιταλίας

Η στήλη θα κλείσει με την αναμέτρηση της Σαμπντόρια με τη Σαλερνιτάνα.

Στη 16η θέση της βαθμολογίας βρίσκονται οι γηπεδούχοι που έχουν ως στόχο την όσο πιο γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Αυτή τη στιγμή η απόσταση που τους χωρίζει από τις θέσεις του υποβιβασμού είναι επτά βαθμοί και θα κυνηγήσει τη νίκη ώστε να κάνει ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα σωτηρίας. Έχει δύο νίκες στα τελευταία τέσσερα στην έδρα της, όμως οι δύο ήττες στα εν λόγω παιχνίδια ήταν από τις σαφώς ανώτερες Γιουβέντους και Ρόμα. Θετικό πρόσημο τερμάτων στα συγκεκριμένα παιχνίδια με συντελεστή 7-4.

Δεν λέει να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας η Σαλερνιτάνα και μάλλον θα είναι η πρώτη που θα αποχαιρετήσει την κατηγορία. Αυτή τη στιγμή τη χωρίζουν εννέα βαθμοί από τη σωτηρία με δύο ματς λιγότερα, αλλά η εικόνα της δεν πείθει ότι μπορεί να αναστρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Στα τελευταία πέντε εκτός έδρας έχει τέσσερις ήττες με συντελεστή τερμάτων 3-14.

Περιμένω εύκολα ή δύσκολα να επικρατήσει η Σαμπντόρια γι’ αυτό και θα την εμπιστευτώ σε απόδοση 1.84 στο Pamestoixima.gr.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Δυάδα απόδοσης 3.45
15:30
Σαμπντόρια - Σαλερνιτάνα
1
1.84
17:00
Σαουθάμπτον - Άρσεναλ
2
1.88
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις