Με combo, σκόρερ και ειδικά στοιχήματα

Προγνωστικά Ιταλίας

Αξιόλογες αναμετρήσεις σήμερα στην Serie A και στα προγνωστικά Ιταλίας η στήριξη πάει στα φαβορί, με combo και ειδικά στοιχήματα.

Η Serie A συνεχίζεται και το σημερινό μενού έχει τρείς αναμετρήσεις. Στα σημερινά προγνωστικά Ιταλίας τον πρώτο λόγο έχουν τα φαβορί.

Προγνωστικά Ιταλίας

 Κάλιαρι – Σασουόλο

Η Κάλιαρι έχει μεγάλη ανάγκη για βαθμούς, διότι έχει μπλέξει στην μάχη της παραμονής. Έρχεται από πέντε συνεχόμενες ήττες και σήμερα είναι μία μεγάλη ευκαιρία να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως παιχνίδι ζωής και θανάτου. Την επίθεση αναμένεται να «κουβαλήσει» ο Ζοάο Πέδρο, ο οποίος σκόραρε και στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις. 

 Σαμπντόρια – Σαλερνιτάνα

Με combo, σκόρερ και ειδικά στοιχήματα Η Σαμπντόρια τελευταία είναι ή του ύψους ή του βάθους, όμως κανείς δεν μπορεί να πει πως της λείπει η ποιότητα. Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει, αλλά κανείς δεν θέλει να χάνει και ειδικά από την ουραγό. Οι Σένσι, Καπούτο και Κουαλιαρέλα αποτελούν μία καταπληκτική τριάδα, η οποία δεν θα δυσκολευτεί να βρει εύκολα δίχτυα στο σημερινό παιχνίδι.

Με combo, σκόρερ και ειδικά στοιχήματα Η Σαλερνιτάνα είναι ουραγός και για αυτό σίγουρα δεν ευθύνεται η ατυχία. Έχει να κερδίσει από τον Γενάρη και έρχεται από τρείς σερί ήττες. Εκτός έδρας στις τελευταίες τρείς αναμετρήσεις έχει τρείς ήττες, 9 γκολ παθητικό και μόλις ένα γκολ ενεργητικό. Επιθετικά στηρίζεται αρκετά στα στημένα, είτε με απευθείας εκτελέσεις, είτε με σέντρες που ψάχνουν τον Τζούριτς.

 Ουντινέζε – Έμπολι

Με combo, σκόρερ και ειδικά στοιχήματα Η Ουντινέζε βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν έχει, όμως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Έχει μόλις μία ήττα στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις και ειδικά εντός είναι αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές. Στις αντεπιθέσεις είναι εξαιρετική, με τους Μπέτο και Ντεουλοφέου να πραγματοποιούν εξαιρετική χρονιά. Παρά το ότι σκοράρει με ευκολία, έχει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα οκτώ αγωνιστικές, οπότε έρχεται από οκτώ συνεχόμενα goal/goal.

Με combo, σκόρερ και ειδικά στοιχήματα Η Έμπολι έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη και αφού δεν το κατάφερε και κόντρα στην αδύναμη Σπέτσια, η ψυχολογία της έπεσε. Ευτυχώς δεν υπάρχει κίνδυνος να μπει σε περιπέτειες, οπότε είναι ήρεμη ως προς αυτό το κομμάτι. Βέβαια, θεωρώ πως υπάρχει πείσμα στην ομάδα, καθώς οι παίκτες φαίνεται να αδικούν τον εαυτό τους. Δυσκολεύεται πολύ επιθετικά με μόλις ένα γκολ ενεργητικό στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις. 

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε εβδομάδα.

Σκόρερ
13:30
Κάλιαρι - Σασουόλο
Ζοάο Πέδρο να σκοράρει
2.25
BET: 5 units
Combo
15:30
Σαμπντόρια - Σαλερνιτάνα
1 & over 1,5
2.20
BET: 15 units
Ειδικά στοιχήματα
15:30
Ουντινέζε - Έμπολι
Η Ουντινέζε να κερδίσει με 1 γκολ διαφορά ή ισοπαλία
1.90
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις