Χοκς και Κλίπερς στο 2,81

Προγνωστικά NBA

Προγνωστικά NBA: Σε δυάδα νικητών και στις βολές ποντάρει στα σημερινά παιχνίδια του NBA ο Σταμάτης Πίντζος.

Ολοκληρώνεται απόψε το play – in tournament με τα δυο τελευταία εισιτήρια για τα play off να ψάχνουν κάτοχο. Κλίβελαντ Καβαλίερς – Ατλάντα Χοκς και Λος Άντζελες Κλίπερς – Νιου Όρλεαν Πέλικανς οι αποψινές μάχες σε ανατολή και δύση αντίστοιχα.

Προγνωστικά NBA: Χοκς και Κλίπερς στο 2,81

Σε δυάδα νικητών θα κινηθούμε και σήμερα κι εξηγούμαι.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, οι Ατλάντα Χοκς υποδέχονται τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Χαρακτήρα τελικού το παιχνίδι με τον χαμένο να ολοκληρώνει τη χρονιά του. Οι αποδόσεις δίνουν -δίκαια- ελαφρύ προβάδισμα στους φιλοξενούμενους Χοκς. Προέρχονται από επιβλητική επικράτηση με 132-103 απέναντι στους Χόρνετς και γενικότερα δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Η θέση τους είναι στα play off και θα τους στηρίξουμε.

Οι Καβαλίερς κάνουν μία -ίσως και για τους ίδιους- ανέλπιστα καλή χρονιά αναδεικνύοντας πολλούς πρωταγωνιστές για το μέλλον. Χάνοντας τον βασικό τους σέντερ Τζάρετ Άλεν από τις αρχές Μαρτίου φάνηκε να τους στοιχίζει. Επιστρέφει πιθανότατα απόψε, αλλά παραμένει άγνωστο πόσο θα αγωνιστεί και σε τι κατάσταση είναι. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα κριθεί στο ζέσταμα η συμμετοχή του. Στο 1,77 η νίκη για τα γεράκια.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Στο έτερο παιχνίδι της βραδιάς, Κλίπερς και Πέλικανς συγκρούονται στο Λος Άντζελες με φόντο την όγδοη θέση της δυτικής περιφέρειάς.

Από σκληρή ήττα (με βάση και την εξέλιξη της αναμέτρησης) προέρχονται οι Κλίπερς απέναντι στους Τίμπεργουλβς που θέτει σε ρίσκο τη συνέχεια τους στη χρονιά. Είναι όμως σταθερά καλή ομάδα και το απέδειξε και χωρίς τους μεγάλους της σταρ Πολ Τζορτζ και Καγουάι Λέοναρντ και η θέση τους είναι τουλάχιστον για την όγδοη θέση των play off.

Οι φιλοξενούμενοι Πέλικανς εκμεταλλεύτηκαν και την δύναμη της έδρας τους επικρατώντας των Σαν Αντόνιο Σπερς στο προηγούμενο τους παιχνίδι.  Έκαναν πολλά βήματα προόδου φέτος αλλά θεωρούμε πως έφτασαν στο ταβάνι τους. Στο 1,59 προσφέρεται η νίκη για τους γηπεδούχους

Προγνωστικά NBA: Στο 2,80 από την γραμμή της φιλανθρωπίας

Πάμε να πάρουμε ακόμη μία δυάδα πιο ιδιαίτερη.

Θα ποντάρουμε στους δύο ηγέτες των Χοκς και των Κλίπερς, τους Τρέι Γιανγκ και Πολ Τζορτζ. Μιας και πρόκειται για παιχνίδια που η μπάλα θα καίει, μοιραία θα μείνει στα χέρια των δύο παιχτών που αναφέρθηκαν, πολύ ώρα. Πολλές προσωπικές φάσεις και iso καταστάσεις αναμένεται να προκύψουν ενώ και οι άμυνες θα είναι ακόμη πιο σφικτές οδηγώντας σε φάουλ. Ρισκάρουμε ελαφρώς και επιλέγουμε τις εκτελεσμένες βολές των δύο.

Στις 6,5 το όριο για τον Τζορτζ, στις 8,5 για τον Γιανγκ.

Δυάδα απόδοσης 2,81
02:30
Κλίβελαντ Καβαλίερς - Ατλάντα Χοκς
2
1.77
05:00
Λος Άντζελες Κλίπερς - Νιου Όρλεαν Πέλικανς
1
1.59
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.80
02:30
Κλίβελαντ Καβαλίερς - Ατλάντα Χοκς
Τ. Γιανγκ over 8,5 εκτελεσμένες βολές
1.87
05:00
Λος Άντζελες Κλίπερς - Νιου Όρλεαν Πέλικανς
Π. Τζορτζ over 6,5 εκτελεσμένες βολές
1.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις