Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 18/4) – Χωρίς περιθώρια ΑΕΚ και Νάπολι

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 18/4): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 18/4) - Χωρίς περιθώρια ΑΕΚ και Νάπολι

Γάνδη – Άντερλεχτ (16:00): Τελικός του Κυπέλλου στο ουδέτερο «Κινγκ Μποντουέν» των Βρυξελλών, με την κάθε ομάδα να παίρνει 20.000 εισιτήρια. Εξαιρετικά αμφίρροπο, με τη Γάνδη να το θέλει ίσως περισσότερο λόγω της αποτυχίας της να πλασαριστεί στην τετράδα του πρωταθλήματος. Τζογάρουμε στο ενδεχόμενο παράτασης, στο 3.45 από το Pamestoixima.

Κοπεγχάγη – Μπρόντμπι (17:00): Το μεγαλύτερο ντέρμπι της Δανίας. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, πέντε ματς μακριά από τις νίκες η Μπρόντμπι, με τέσσερις ήττες σε αυτό το διάστημα. Πρώτη γκέλα στο νέο έτος για την Κοπεγχάγη η ήττα με 3-1 από τη Σίλκεμποργκ κι είδε έτσι τη διαφορά από τη δεύτερη Μίντιλαντ να πέφτει στους έξι βαθμούς. Δίκαιο φαβορί ο άσος στο 1.65 της Novibet.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ (18:00): Τραγική για ακόμη ένα παιχνίδι η Ένωση, έχασε και από τον Άρη στο ΟΑΚΑ και έπεσε στην πέμπτη θέση. Σε μεγάλο κίνδυνο πλέον η ευρωπαϊκή έξοδος. Απαγορεύονται νέες γκέλες, ωστόσο δεν υπάρχουν τα κουράγια να πάμε στο φαβορί διπλό. Διέξοδος τα λίγα τέρματα, κόντρα σε έναν ΠΑΣ που αρνείται να χάσει. Κράτησε στην ισοπαλία και τον Παναθηναϊκό και το -5 από την τέταρτη θέση αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας πως μπορεί να μπει σφήνα. Στο 1.60 το under 2,5 από τη Stoiximan.

Νάπολι – Ρόμα (20:00): Ντέρμπι του ιταλικού νότου, επονομαζόμενο και «ντέρμπι του ήλιου». Τάσεις αυτοκτονίας παρουσίασε η Νάπολι κόντρα στη Φιορεντίνα, από την οποία και ηττήθηκε με 2-3 εντός έδρας. Θέλει τη νίκη προκειμένου να μείνει στο κυνήγι του τίτλου. Πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League για τη Ρόμα, καθώς κέρδισε στην τέταρτη φετινής της απόπειρα την Μπόντο Γκλιμτ με 4-0. Δύσκολα θα προλάβει το τρένο του επόμενου Champions League. Έχει μπόλικη ισοπαλία, στο 3.20 από την Betshop.

Μπαρτσελόνα – Κάντιθ (22:00): Την πρώτη του μεγάλη κρίση στο πάγκο της Μπάρτσα καλείται να διαχειριστεί ο Τσάβι. Οι «μπλαουγκράνα» υπέστησαν ήττα-σοκ εντός έδρας από την Άιντραχτ και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Europa League. Απελπισμένη για βαθμούς η Κάντιθ, στην προσπάθειά της να σώσει την κατηγορία. Λύγισε με δύο γκολ στο φινάλε κόντρα στην Μπέτις. Μπορεί να βρει ένα γκολ στη Βαρκελώνη. Στο 2.10 το goal/goal από το Pamestoixima.

Αταλάντα – Βερόνα (22:00): Ευρώπη τέλος για την Αταλάντα μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λειψία για τα προημιτελικά του Europa League. Καλείται να σηκώσει κεφάλι άμεσα, καθώς κινδυνεύει να μείνει μετά από χρόνια εκτός διεθνών διοργανώσεων. Άνετη κι ωραία η Βερόνα, θα βγει να κάνει το παιχνίδι της δίχως την παραμικρή σκοπιμότητα. Στο 2.00 ο συνδυασμός goal/goal και over 2,5 στη Novibet.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις