Για το βήμα παραπάνω στο Μόντε Κάρλο ο Φόκινα

Προγνωστικά τένις

Προγνωστικά τένις από το τουρνουά ATP Masters 1000 του Μόντε Κάρλο με επιλογή από τον παίκτη έκπληξη του φετινού τουρνουά!

Καλημέρα σε όλους και όλες. Μετά από ένα μικρό και απαραίτητο διάλλειμα ανασυγκρότησης επανερχόμαστε στις επιλογές μας για τα προγνωστικά τένις. Το τουρνουά της εβδομάδας με το οποίο θα ασχοληθούμε κυρίως δεν είναι άλλο από το πρώτο 1000άρι Masters της χωμάτινης επιφάνειας το τουρνουά του Μόντε Κάρλο.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά τένις ATP Masters 1000 Μόντε Κάρλο

Είμαστε στην φάση των «8» σε ένα τουρνουά που ήδη έχει χαρακτηριστεί από ηχηρές εκπλήξεις όπως ο αποκλεισμός του Τζόκοβιτς από τον Νταβίντοβιτς Φόκινα αλλά και αυτός του Ρούντ από τον Ντιμιτρόφ και του Αλκαράζ από τον Κόρντα.

Από τα ματς των «8» στα προγνωστικά τένις ξεχωρίσαμε αυτό που έχει τις πιο ισορροπημένες αποδόσεις και είναι αυτό του Νταβίντοβιτς Φόκινα εναντίον του Τέιλορ Φριτζ. Ο Ισπανός Φόκινα πέραν από την νίκη-έκπληξη επί του Νόλε όπως προαναφέραμε κέρδισε και τον, ευρισκόμενο σε καλή κατάσταση και νικητή του τουρνουά στο Μαρρακές την περασμένη εβδομάδα, Νταβίντ Γκοφέν. Δείχνει ξεκάθαρα ότι του αρέσει να παίζει στην χωμάτινη επιφάνεια αλλά και στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο όπου και πέρσι είχε καλή πορεία (αποκλεισμός με απόσυρση στους «8» από τον Τσιτσιπά). Ο Αμερικανός Φριτζ έφτασε στο χείλος του αποκλεισμού στον πρώτο γύρο από τον Νο430 στον κόσμο Λούκας Καταρίνα τον οποίο κέρδισε με 2-1 σετ και στην συνέχεια απέκλεισε με επίσης σχετική δυσκολία αφενός τον Μάριν Τσίλιτς (2-1) και τον Σεμπάστιαν Κόρντα (2-0 αλλά με γεμάτα σετ 7-6 & 7-5).

Για το βήμα παραπάνω στο Μόντε Κάρλο ο Φόκινα

Εκτίμηση ATP Masters 1000 Μόντε Κάρλο

Θα ποντάρουμε στον Φόκινα να κάνει φέτος το βήμα παραπάνω και να φτάσει στους «4». Έχει τα διπλά ματς στο χώμα στην καριέρα του έναντι του (κατά δύο χρόνια) μεγαλύτερου Φριτζ, έχει παίξει λιγότερο αυτή την εβδομάδα από τον αντίπαλο του και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Την νίκη του βρίσκουμε στην πλατφόρμα της Winmasters στην τιμή του 1.90 και θα την επιλέξουμε.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα!

Live καζίνο στη Winmasters σε πραγματικές συνθήκες για μια αληθινή εμπειρία.

Μονό
12:00
Φοκίνα - Φριτζ
1
1.90
BET: 22 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις