Με τις έδρες σε Ιταλία και Ιρλανδία

Με τις έδρες σε Ιταλία και Ιρλανδία

Προγνωστικά με δυάδα του 2.40 από Ιταλία και Ιρλανδία για τον Νίκο Φωτιάδη.

Καλησπέρα σε όλους. Παρασκευή σήμερα με αρκετούς αγώνες στο κουπόνι. Τα προγνωστικά μου προέρχονται από την Ιταλία και την Ιρλανδία, με μια δυάδα σε απόδοση πάνω από το διπλασιασμό.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά: Επιτελούς νικάει η Μίλαν

Η Μίλαν υποδέχεται στο «Σαν Σίρο» την Τζένοα. Οι «ροσονέρι» καλούνται να βγάλουν αντίδραση μετά από δύο εκτός προγράμματος ισοπαλίες κόντρα σε Κάλιαρι και Τορίνο. Από το 2016 η Τζένοα έχει κερδίσει μόλις μία φορά στο Μιλάνο ενώ στους τελευταίους 16 μεταξύ τους αγώνες η Μίλαν έχει έντεκα νίκες και δύο ισοπαλίες. Η ομάδα του Πιόλι είναι δώδεκα αγώνες χωρίς ήττα αλλά πλέον έχει δώσει αβαντάζ στην Ίντερ και δεν υπάρχουν περιθώρια γκέλας. Παραμένουν εκτός οι Ιμπραΐμοβιτς, Κιάερ και Φλορέντσι αλλά κόντρα στη Τζένοα που έχει έντεκα βαθμούς εκτός έδρας δεν νομίζω να δυσκολευτούν.  Τα πέντε από τα έξι τελευταία μεταξύ τους ματς, έληξαν με over 2,5. Ακολουθώ τη λογική πως μετά από δύο συνεχόμενους αγώνες στο μηδέν η Μίλαν θα ξεσπάσει, οπότε διαλέγω το άσο & over 1,5 σε απόδοση 1.57.

Με τις έδρες σε Ιταλία και Ιρλανδία

Χτυπάει πρωτάθλημα η Ντέρι

Η Ντέρι Σίτι αντιμετωπίζει την Σέλμπουρν εντός έδρας για την 10η αγωνιστική του Ιρλανδικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει δυνατό ξεκίνημα με 23 βαθμούς σε εννέα αγώνες με διαφορά έξι πόντων από τον δεύτερο. Έχουν έξι συνεχόμενες νίκες ενώ είναι αήττητοι 17 αγώνες. Κόντρα στη σημερινή της αντίπαλο, η Ντέρι μετράει έντεκα νίκες σε 15 αγώνες με την τελευταία επίσημη ήττα της να έρχεται το 2012. Η τελευταία εντός έδρας ήττα για τους γηπεδούχους ήταν στις 16 Ιουλίου του 2021. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις εννέα βαθμούς και έχουν μαξιλαράκι ασφαλείας από τις θέσεις του υποβιβασμού. Μετά από τρεις επιτυχημένους εκτός έδρας αγώνες, πιστεύω πως η Ντέρι θα κερδίσει και εντός οπότε διαλέγω τον άσο σε απόδοση 1.53 στη Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 2.40
21:45
Ντέρι - Σέλμπουρν
1
1.53
22:00
Μίλαν - Τζένοα
1 & οver 1,5
1.57
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις