Προβλέψεις Σαββατοκύριακου: Επτά αγώνες για τα 21.000 ευρώ!

Προβλέψεις. Επτά αγώνες για τα 21.000 ευρώ!

Προγνωστικά από το koubanezos.gr στο νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr, το Golden 21.

To koubanezos.gr δηλώνει δυναμικά «παρών» στο νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr. Το Golden 21 ήρθε και μοιράζει κάθε εβδομάδα 21.000 ευρώ – αν θέλετε να μετέχετε, διαβάστε μας.

Πρακτικά τι πρέπει να κάνουμε; Απλά βήματα.

Να εγγραφούμε στο pamestoixima.gr – αν δεν είμαστε ήδη εγγεγραμμένοι.

  1. Να βρούμε επτά αγώνες με άθροισμα, ακριβώς, 21 γκολ από συγκεκριμένες λίγκες.
  2. Ποιες; Super League (Ελλάδα), Premier League (Αγγλία), La Liga (Ισπανία), Serie A (Ιταλία), Bundesliga (Γερμανία), Ligue 1 (Γαλλία), Eredivisie (Ολλανδία), Primeira Liga (Πορτογαλία) και Pro League (Βέλγιο).
  3. Το εγγυημένο έπαθλο για τον νικητή, που θα βρει σωστά 21 γκολ σε 7 παιχνίδια μίας εβδομάδας, είναι 21.000 ευρώ. Αν δεν βρεθεί νικητής που πρόβλεψε τα 21 γκολ το χρηματικό ποσό μεταφέρεται και προστίθεται στα 21.000 ευρώ της επόμενης εβδομάδας.
  4. Ο παίκτης του Pamestoixima.gr που θα βρει 21 γκολ σε 8 εβδομάδες θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ! Σε περίπτωση περισσότερων νικητών το ποσό μοιράζεται ισόποσα.
  5. Επόμενο βήμα; Προγνωστικά. Επτά αγώνες για το Σαββατοκύριακο. Με τη σκέψη να στριφογυρίσουν περίπου στα 3 γκολ.

Ακόμη μια εβδομάδα πέρασε με ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και στο Golden 21 είχες τη δυνατότητα να ποντάρεις και σε αυτά. Αν δεν πρόλαβες και θέλεις να ποντάρεις το Σαββατοκύριακο εδώ είμαστε. Η ομάδα του koubanezos.gr είναι εδώ να σου δώσει μια χείρα βοηθείας έστω και την ύστατη στιγμή. Πάμε να δούμε για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ουντινέζε – Έμπολι: Σε εξαιρετικό μομέντουμ οι γηπεδούχοι, αποδίδουν σταθερά καλό ποδόσφαιρο. Κάτι που δεν ισχύει για την Έμπολι, η οποία αγνοεί τη νίκη από Ιανουάριο. Μπορεί να συνεπάρει και τους φιλοξενούμενους η φούρια της Ουντινέζε, γενικά η παράδοση έχει γκολ μεταξύ τους και μπαίνει στις επιλογές μου.

Σαουθάμπτον – Άρσεναλ: Μαντάρα τα έκανε η Άρσεναλ με τις δύο συνεχόμενες ήττες απέναντι σε Πάλας και Μπράιτον. Έχασε τη τέταρτη θέση και τώρα τρέχει. Η Σαουθάμπτον διασύρθηκε από την Τσέλσι με 0-6. Πέντε τα παιχνίδια χωρίς νίκη, δέχεται γκολ με συνέπεια. Παιχνίδι που δεν θα μείνει στο μηδέν, έχει λογική για τέρματα.

Γκλάντμπαχ – Κολωνία: Η Κολωνία συνεχίζει στο κυνήγι της εξάδας, ερχόμενη από νίκη με 3-2 κόντρα στη Μάιντζ. Σαν να λύθηκε στο φινάλε η Γκλάντμπαχ, έχουν γκολ τα παιχνίδια της. Δύσκολα να μείνει χαμηλά σε γκολ αυτό το ζευγάρι, μπαίνει στις επιλογές μας.

Μονπελιέ – Ρεμς: Ομάδες βαθμολογικά αδιάφορες και οι δύο με τα παιχνίδια τους το τελευταίο διάστημα να έχουν γκολ. Τους λείπουν οι νίκες, λογικά θα παλέψουν για το τρίποντο και οι δύο και έχει λογική να ψάξουμε τα γκολ.

Αρμίνια Μπίλεφελντ – Μπάγερν Μονάχου: Αποκλεισμός-σοκ για τους Βαυαρούς στο Champions League από τη Βιγιαρεάλ. Το βάρος αποκλειστικά πλέον στη Γερμανία, με την καημένη την Αρμίνια να έρχεται σε κακό τάιμινγκ. Λογικά θα ανέβει το κοντέρ.

Λιόν – Μπορντό: Διπλό το κίνητρο, με τη Λιόν να παλεύει για τις ευρωπαϊκές θέσεις και την Μπορντό για την αποφυγή του υποβιβασμού. Πλούσια παράδοση τα μεταξύ τους και με το κίνητρο εκατέρωθεν αναμένω γκολ.

Λεβερκούζεν – Λειψία: Μάχη της τριάδας με αυτόν που δεν θα χάσει να έχει το πάνω χέρι. Τρομερά παραγωγικές και οι δύο, δύσκολα δε θα έχουμε σκορ, με τα σερί τους να είναι εντυπωσιακά. Μπαίνει και αυτό το παιχνίδι στην εξίσωση.

 

Συνοπτικά οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου 16-17/4 για το Golden 21.
Σάββατο 16/415:30Ουντινέζε – Έμπολι
Σάββατο 16/417:00Σαουθάμπτον – Άρσεναλ
Σάββατο 16/419:30Γκλάντμπαχ – Κολωνία
Κυριακή 17/416:00Μονπελιέ – Ρεμς
Κυριακή 17/416:30Αρμίνια Μπίλεφελντ – Μπάγερν Μονάχου
Κυριακή 17/418:05Λιόν – Μπορντό
Κυριακή 17/420:30Λεβερκούζεν – Λειψία
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις