Super League: Previews και σημεία για play off και play out

Super League

Super League: Preview της αγωνιστικής των play off και play out. Ανάλυση για τα παιχνίδια και εκτιμήσεις από την ομάδα του koubanezos.gr.

Super League: Preview αγωνιστικής play off & play out

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και στα δύο γκρουπ της Super League, με το βαθμολογικό κίνητρο πλέον να είναι μεγάλο. Μεγάλη μάχη για τη τριάδα στα play off, φουντώνει η μάχη της παραμονής στα play out. Όλα αυτά στη συνέχεια.

Play out

16/4 (16:00) Απόλλων Σμύρνης – Βόλος

Απόλλων Σμύρνης: Τεράστιο διπλό μέσα στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ και σε συνδυασμό με την νέα ήττα της Λαμίας, πλέον η απόσταση είναι στους δύο βαθμούς. Με τρομερή ψυχολογία φιλοξενεί το Βόλο, με στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη. Χωρίς απουσίες η αποστολή.

Βόλος: Δεν έπαιξε κάτι το τρομερό, αλλά η ευρεία νίκη με 3-0 απέναντι στη Λαμία, ήταν θετική. Το εκτεταμένο ροτέισον, αποτελεί από μόνο του απόδειξη, του πως βλέπουν το φινάλε στη Μαγνησία. Μοναδικές εκκρεμότητες οι Ρομέρο (στόπερ), Τσοκάνης, Νίνης (μέσοι), Τερεζίου (επιθετικός).

Εκτίμηση: Οκ, έχει το μομέντουμ ο Απόλλωνας, αλλά σε τέτοιες τιμές δεν υπάρχει η παραμικρή αξία. Ο Βόλος μετά από καιρό έδειξε όρεξη, με το εκτεταμένο ροτέισον, που λογικά θα συνεχιστεί. Δεν πιάνεται από πουθενά το συγκεκριμένο, την αξία τη βρίσκω στο να έχουμε περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού και της τάσης των δύο ομάδων τελευταία.

16/4 (19:30) Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης

Παναιτωλικός: Δεν έπιασαν τόπο τα γκάζια του Αναστασίου, με τον Παναιτωλικό να ηττάται εκ νέου, αυτή τη φορά από τον Ατρόμητο. Πάλι γκάζια, από όλες τις πλευρές, με πολλούς να κρίνονται στο φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Απόντες σταθερά οι Μαλής (στόπερ), Τσιγγάρας (μέσος), στο 50/50 οι Χουχούμης (μπακ), Λάρσον (στόπερ).

Αστέρας Τρίπολης: Συνέχεια στη κατηφόρα έδωσαν οι Αρκάδες, με τη νέα ήττα από τον Ιωνικό. Εμφανής η χαλάρωση, αλλά έπεσαν τα πρώτα γκάζια, λόγω της συνεχιζόμενης αγωνιστικής πτώσης. Μοναδικός απών ο Καπίγια (μέσος).

Εκτίμηση: Εμφανής η χαλάρωση και στα δύο στρατόπεδα, με τους προπονητές και τις διοικήσεις να κάνουν ό,τι μπορούν για να βάλουν σε στοπ την αγωνιστική πτώση τους. Συνεχίζουν πάντως να παίζουν ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες, το ίδιο αναμένω και στο μεταξύ τους. Υπερβολικό το over για το αγωνιστικό στάτους τους και το επιλέγω.

Το 21 κερδίζει/σε επιβραβεύει

17/4 (15:30) Ατρόμητος – ΟΦΗ

Ατρόμητος: Σημαντικότατο διπλό στο Αγρίνιο απέναντι στο Παναιτωλικό και κατά 99% οι Περιστεριώτες κλείδωσαν την παραμονή τους. Η αλλαγή στην ψυχολογία είναι εμφανής πάντως, με τις εμφανίσεις τους να το αποτυπώνουν. Μοναδικές εκκρεμότητες οι Χατζησαϊας (στόπερ), Σπιριντόνιβιτς (εξτρέμ).

ΟΦΗ: Δεν ήταν τόσο κακός στη φιλοξενία του Απόλλωνα, αλλά η αναποτελεσματικότητα που τον χαρακτηρίζει φέτος έκανε και πάλι την εμφάνισή της. Ακόμη μια ομάδα ο ΟΦΗ, που πασχίζει να βρει κίνητρο για το φινάλε. Δύσκολα θα προλάβουν οι Βαν Ντάινεν, Ντουρμισάι (επιθετικοί).

Εκτίμηση: Εντελώς διαφορετικό το μομέντουμ στις δύο ομάδες, με τον Ατρόμητο να έχει και φοβερή ρέντα. Δίκαιες οι τιμές στον άσο, με τον ΟΦΗ να πασχίζει για κίνητρο και σταθερότητα.

17/4 (17:15) Λαμία – Ιωνικός

Λαμία: Δεν άλλαξε τίποτα στο ταξίδι στο Βόλo, με ακόμη μια ήττα να βαραίνει ακόμη περισσότερο το κλίμα. Όλοι πλέον στο στόχαστρο, αφού η παραμονή βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί. Λογικά απόντες οι Μπανγκουρά (εξτρέμ), Αραμπούλι (επιθετικός).

Ιωνικός: Πρόκειται χωρίς υπερβολή για τη μόνη ομάδα που τα δίνει όλα στο φινάλε. Ίσως και η πιο φορμαρισμένη σε όλη τη Super League, μετά και το νέο διπλό κόντρα στον Αστέρα. Χωρίς προβλήματα η αποστολή στη Λαμία.

Εκτίμηση: Πραγματικά εντύπωση προκαλούν οι αποδόσεις στον άσο. Προφανέστατα η κόντρα έχει τρομερή αξία, φυσικά και μπαίνει στην εξίσωση.

Play off

17/4 (19:30) Άρης – ΠΑΟΚ

Άρης: Μεγάλο διπλό στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ και πλέον οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην τρίτη θέση. Υπήρχαν τα θεματάκια με covid, αλλά πάει προς ομαλοποίηση η κατάσταση. Μεγάλο το ψυχολογικό μπουστάρισμα στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ενόψει της συνέχειας. Μοναδική εκκρεμότητα ο Μάνος (επιθετικός).

ΠΑΟΚ: Τέλος η Ευρώπη μετά και τη δεύτερη ήττα -αυτή τη φορά εντός έδρας- από τη Μαρσέιγ. Όπως και να έχει όμως, η πορεία του κρίνεται κάτι παραπάνω από επιτυχημένη. Ακολουθεί ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό και το ροτέισον φαντάζει λογικό. Εκτός οι Βιερίνια (αμυντικός), Ελ Καντουρί (μέσος), Μιχαηλίδης (στόπερ) και Ολιβέιρα (επιθετικός).

Εκτίμηση: Μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο, με τον ΠΑΟΚ να έρχεται κατάκοπος από τη ρεβάνς με τους Γάλλους και τον Ολυμπιακό να ακολουθεί. Σωστά φαβορί οι «κιτρινόμαυροι».

17/4 ( 21:30) Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός: Ακόμη μια φορά φέτος που τα εκτός έδρας τον πληγώνουν. Ήταν καλύτερος στα Γιάννενα, αλλά οι επιδόσεις του μακριά από τη Λεωφόρο είναι τραγικές. Προσπέρασε ο Άρης στη βαθμολογία, υψηλότατο πλέον το κίνητρο στο «αιώνιο» ντέρμπι. Απόντες οι Χουάνκαρ (μπακ), Λούντκβιστ (μέσος).

Ολυμπιακός: Δεν αγωνίστηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ, οπότε έρχεται ξεκούραστος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δεν δείχνει διάθεση πάντως να πιέσει καταστάσεις ο Μάρτινς, με την αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού να συνεχίζει να αμφισβητείται. Χωρίς απουσίες αναμένεται η αποστολή.

Εκτίμηση: Δεν πείθει κανέναν ο Ολυμπιακός ότι είναι σε κατάσταση να επιβάλλει την ανωτερότητα του. Ο Παναθηναϊκός μεταμορφώνεται εντός και πλέον το βαθμολογικό κίνητρο είναι μεγαλύτερο. Η αξία βρίσκεται προς τα αριστερά.

Χρυσές προβλέψεις, χρυσά γκολ!

18/4 (18:00) ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ

ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν πείθει αγωνιστικά με το στυλ που έχει επιλέξει στα play off ο ΠΑΣ, αλλά η συγκομιδή του είναι αδιάψευστος παράγοντας. Υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες ακόμη και για τετράδα και το μόνο σίγουρο είναι πως θα τις εξαντλήσει. Στο 50/50 οι Ποζνάσκι (μπακ), Σνάιντερ (μέσος),

AEK: Τι είχες ΑΕΚ, τι είχα πάντα. Ακόμη μια ήττα σε ντέρμπι φέτος, με το βαθμολογικό αντίκτυπο να είναι εμφανής πλέον. Σε εσωστρέφεια και πάλι οι «κιτρινόμαυροι», με το ματς στα Γιάννενα να είναι καθοριστικό. Απών ο Στάνκοβιτς (τερματοφύλακας), άγνωστο τι γίνεται με τον Ανσαριφάντ (επιθετικός).

Εκτίμηση: Δεδομένη η ποιότητα της Ένωσης επιθετικά και αν βάλουμε στη ζυγαριά την απουσία επιθετικής λογικής από τον ΠΑΣ, οι τιμές στο διπλό μοιάζουν λογικές. Δεν έχει δικαίωμα για στραβοπάτημα η ΑΕΚ, παίρνει το ποντάρισμά μου.

Προγνωστικά αγωνιστικής σε play off & play out
16:00
(16/4) Απόλλων Σμύρνης - Βόλος
Περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο
2.10
19:30
(16/4) Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης
Over 2,5
2.15
15:30
(17/4) Ατρόμητος - ΟΦΗ
1
2.05
17:15
(17/4) Λαμία - Ιωνικός
2 dnb
3.10
19:30
(17/4) Άρης - ΠΑΟΚ
1 dnb
1.65
21:30
(17/4) Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
1 dnb
2.10
18:00
(18/4) ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ
2
1.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις