Και θα το δούνε στις ειδήσες

Και θα το δούνε στις ειδήσες

ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Στη Serie A αρ αλ φίνινστ, πλην ενός. Θα πέσει η Λέτσε ή θα πέσει η Τζένοα; Μπιτγουίν ας, ξέρουμε ποια θα πάρει ρεγκιουλέισιον. Όπως και στα πέρσι (sic) που σώθηκε με το 0-0 στη Φιορεντίνα ενώ η Εμπολι άγγιζε την ισοφάριση στο Μιλάνο με την Ιντερ.

Τουνάιτ, λοιπόν, οι Γενοβέζοι, που είναι ένα πόιντ πάνω από τη Λέτσε, αρ χόστινγκ Βερόνα. Κεσκεσέ Βερόνα; Πρώτο φαβορί για φούντο ήταν και την έσωσε ο Ιβάν Γιούριτς. Ο οποίος Γιούριτς ήταν παίκτης της Τζένοα για φορ γίαρς (2006-10) και μάνατζέρ της, τρεις διαφορετικές φορές μέσα στο 2016-18. Του χρωστάνε, τους χρωστάει, άι ντον’τ νόου.

Και άι γουίλ μπι βέρι σαπράιζντ αν η Τζένοα δεν πάρει το αποτέλεσμα που θέλει, ήτοι καλύτερο από της Λέτσε – ή δε σέιμ. Είναι μπέτερ ομάδα η Λέστε, ιν δε χόουλ σίζον. Αλλά, έτσι πάει το πράμα.

Και θα το δούνε στις ειδήσες

Τι ποντάρουμε; Τζένοα, με κάτι, και οι της Λέτσε θα το δούνε στις ειδήσες, που έλεγε και μάι γκράντμαμα.

Εβγαλα, λεπόν, ένα πενταμπλό κόμβο κι αν βγει, βγήκε…

Στη φωτό η Φλοριάνα Μεσίνα. Ουάν οφ μάι κλόζεστ φριέντς…

Fun bet, matchcombo

21:45 Τζένοα – Βερόνα: 1X & G/G & Over 2,5 & Βερόνα over 0,5 & under 1,5 στο 1ο ημίχ. (6.10)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις