Προβλέψεις Σαββάτου: Επτά αγώνες για τα 21.000 ευρώ!

ταμείο

Προγνωστικά από το koubanezos.gr στο νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr, το Golden 21.

To koubanezos.gr δηλώνει δυναμικά «παρών» στο νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr. Το Golden 21 ήρθε και μοιράζει κάθε εβδομάδα 21.000 ευρώ – αν θέλετε να μετέχετε, διαβάστε μας.

Πρακτικά τι πρέπει να κάνουμε; Απλά βήματα.

Να εγγραφούμε στο pamestoixima.gr – αν δεν είμαστε ήδη εγγεγραμμένοι.

  1. Να βρούμε επτά αγώνες με άθροισμα, ακριβώς, 21 γκολ από συγκεκριμένες λίγκες.
  2. Ποιες; Super League (Ελλάδα), Premier League (Αγγλία), La Liga (Ισπανία), Serie A (Ιταλία), Bundesliga (Γερμανία), Ligue 1 (Γαλλία), Eredivisie (Ολλανδία), Primeira Liga (Πορτογαλία) και Pro League (Βέλγιο).
  3. Το εγγυημένο έπαθλο για τον νικητή, που θα βρει σωστά 21 γκολ σε 7 παιχνίδια μίας εβδομάδας, είναι 21.000 ευρώ. Αν δεν βρεθεί νικητής που πρόβλεψε τα 21 γκολ το χρηματικό ποσό μεταφέρεται και προστίθεται στα 21.000 ευρώ της επόμενης εβδομάδας.
  4. Ο παίκτης του Pamestoixima.gr που θα βρει 21 γκολ σε 8 εβδομάδες θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ! Σε περίπτωση περισσότερων νικητών το ποσό μοιράζεται ισόποσα.
  5. Επόμενο βήμα; Προγνωστικά. Επτά αγώνες για το Σαββατοκύριακο. Με τη σκέψη να στριφογυρίσουν περίπου στα 3 γκολ.

Ακόμη μία εβδομάδα για το Golden 21 και αν δεν πρόλαβες να συμμετάσχεις την πρώτη εβδομάδα, εδώ είμαστε. Η ομάδα του koubanezos.gr είναι εδώ να σου δώσει μια χείρα βοηθείας έστω και την ύστατη στιγμή. Πάμε να δούμε για αυτό το Σάββατο.

Τότεναμ – Μπράιτον (14:30): Από το καλό στο καλύτερο οδεύει η Τότεναμ, η οποία σκοράρει κατά ριπάς. Είτε νικάει είτε όχι, τα σκορ στις αναμετρήσεις της Μπράιτον δεν παίρνει μεγάλη έκταση. Οπως άλλωστε και στις πέντε τελευταίες συναντήσεις του ζευγαριού. Παίζεται το 2-3 γκολ, η αναμέτρηση μπαίνει και στις προβλέψεις του Golden 21.

Απόλλων Σμύρνης – Βόλος (16:00): Ζήτημα σωτηρίας η αναμέτρηση για τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος μετράει δύο σερί επιτυχίες. Βρίσκεται στο -2 από τη Λαμία και παλεύει για να μην τερματίσει τελευταίος. Πλήρως αδιάφορος ο Βόλος, δεν κινδυνεύει. Βάση του ματς το 1-1, πιθανό και το 2-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Φράιμπουργκ – Μπόχουμ (16:30): Η Μπόχουμ σταμάτησε την περασμένη εβδομάδα τη Λεβερκούζεν (0-0), ενώ προηγουμένως είχε επικρατήσει εκτός της Χοφενχάιμ. Η Φράιμπουργκ έχει τα σκαμπανεβάσματά της, αλλά γενικώς αποτελεί καλύτερο σύνολο. Σκληρό καρύδι οι φιλοξενούμενοι, δύσκολα θα πάρει έκταση το σκορ.

Σαουθάμπτον – Αρσεναλ (17:00): Θα πεισμώσουν οι γηπεδούχοι μετά την εξάρα από την Τσέλσι, δεν θα παραδοθούν εύκολα στους «κανονιέρηδες». Δύο σερί ήττες μετρούν οι Λονδρέζοι με τη σειρά τους, δεν τους παίρνει γι’ ακόμη μία γκέλα. Προσεκτικές και οι δύο ομάδες, εκτίμηση πως θα σημειωθούν δύο με τρία τέρματα.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Γιουβέντους – Μπολόνια (19:30): Στο ρελαντί δουλεύει σε τέτοιες αναμετρήσεις η «Γηραιά Κυρία», πηγαίνει στο ματς σε σκορ 1-0 ή 2-0. Η Μπολόνια μετράει έξι διαδοχικά under 2,5, αλλά στο Τορίνο πιθανώς θα έχει προβλήματα. Θα έχουν το πάνω χέρι οι γηπεδούχοι, βαριά να σημειωθούν τρία τέρματα.

Φορτούνα Σιτάρντ – Σπάρτα Ρότερνταμ (19:45): Μάχη σωτηρίας και για τις δύο, ενδεχόμενη νίκη θα μοιάζει με εξάποντο. Δεν πείθουν σε καμία περίπτωση οι δύο άμυνες, η αναμέτρηση προσφέρεται για γκολ και θέαμα, παρότι θα έπρεπε αμφότερες να μην πάρουν ρίσκα.

Χετάφε – Βιγιαρεάλ (22:00): «Πνίγεται» στα χαμηλά της βαθμολογίας η Χετάφε, ψάχνει βαθμό ή βαθμούς για να ξεφύγει κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη. Η Βιγιαρεάλ προέρχεται από την επίπονη αναμέτρηση στο Μόναχο, θα πάει το παιχνίδι σε χαμηλό τέμπο. Στο 1-1 με 1-2 κινείται η αναμέτρηση.

Συνοπτικά οι προβλέψεις του Σαββάτου για το Golden 21.
Σάββατο 16/414:30Τότεναμ – Μπράιτον
Σάββατο 16/416:00Απόλλων Σμύρνης – Βόλος
Σάββατο 16/416:30Φράιμπουργκ – Μπόχουμ
Σάββατο 16/417:00Σαουθάμπτον – Αρσεναλ
Σάββατο 16/419:00Γιουβέντους – Μπολόνια
Σάββατο 16/419:45Φορτούνα Σιτάρντ -Σπάρτα Ρότερνταμ
Σάββατο 16/422:00Χετάφε – Βιγιαρεάλ
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις