Επιτρέπεται να σκοντάψεις, αλλά…

Επιτρέπεται να σκοντάψεις, αλλά…

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Σκόνταψε ο Τζα Μοράντ στη τελευταία επίθεση του Μέμφις, χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία στον αιφνιδιασμό, για νίκη και πληρωμή. Στην παράταση όπως ήταν λογικό, επικράτησε η εμπειρία του Πόρτλαντ. «Eπιτρέπεται να σκοντάψεις, επιβάλλεται να ξανασηκωθείς» που λένε. Τέταρτος σερί κουβάς πάει πολύ για τη στήλη, που από την αρχή σας πηγαίνει ταμείο, τουλάχιστον μία στις τρεις φορές, σε καλές αποδόσεις, οπότε το πρόσημο είναι ακόμα θετικό.

Θα αφήσω για λίγο το ΝΒΑ στην άκρη, άλλωστε υπάρχει στο Koubanezos.gr πιο ειδικός από εμένα, ο Andres Guibert, που σας πληρώνει ανελλιπώς.

Θα επιστρέψω στη Serie A σήμερα, που μας έχει δώσει πολλά ταμεία σε σύνολο γκολ. Με τέσσερα ωραία παιχνίδια, όλα στις 21:45, ολοκληρώνεται η φετινή περιπετειώδεις σαιζόν. Mία εκκρεμότητα υπάρχει μόνο, ποια από τις Λέτσε ή Τζένοα θα υποβιβαστεί.

Εμένα όμως δε με απασχολεί αυτό, αν και πιστεύω ότι η Τζένοα δύσκολα πέφτει για πολλούς λόγους. Αυτό που θα ψάξω είναι το σύνολο γκολ, που από ότι έχουν δείξει όλες οι ομάδες των αποψινών παιχνιδιών, θα είναι υψηλό σε όλα τα ματς. Ειδικά αυτό της Λέτσε με την Πάρμα, μπορεί να ξεφύγει πολύ, αφού οι «παρμέντζι», τρέχουν ένα απίθανο σερί με έντεκα συνεχόμενα goal/goal και over και οι γηπεδούχοι το ίδιο στα τελευταία πέντε ματς. Σημειώστε επίσης ότι η Πάρμα, στα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια, έχασε στο τέλος, ενώ είχε προηγηθεί από νωρίς.
Ένα επίσης ενδιαφέρον στατιστικό, είναι το γεγονός ότι η Σασουόλο έχει κάνει over, στα δεκατρία από τα δεκατέσσερα τελευταία. Τέλος, η Βερόνα μπορεί να σκοράρει, βοηθώντας έτσι να δούμε πολλά γκολ και στο παιχνίδι της με τη Τζένοα, που όπως είπαμε καίγεται για τη νίκη και θα το κυνηγήσει ως το τέλος.

Σύστημα 2-3 (απόδοση τριάδας: 10.11)

21:45 Σασουόλο – Ουντινέζε: Over 3,5 (2.11)

21:45 Τζένοα – Βερόνα: Over 3,5 (2.42)

21:45 Λέτσε – Πάρμα: Over 3,5 (1.98)

Fun bet 

21:45 Λέτσε – Πάρμα: 7+ γκολ (15.00)

Fun bet 

21:45 Λέτσε – Πάρμα: 2 ημίχ. / 1 τελ. (21.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις