Με τους «ταύρους» στον επαναληπτικό

προγνωστικά

Σημερινά προγνωστικά από την Δανία, Ελλάδα αλλά και από τον επαναληπτικό της Αταλάντα με την Λειψία έχει στη στήλη του ο Φώτης Μερτζανίδης.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, δεν μας έκανε την χάρη η Λεβερκούζεν την Κυριακή, αφού έμεινε στο 0-0 με την Μπόχουμ, ενώ έστω και οριακά πέρασε η Σασουόλο. Αφού αφήσαμε τα ματς του Champions League, σήμερα θα ασχοληθούμε με Ελλάδα, Δανία αλλά και Europa League. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τα σημερινά μας προγνωστικά.

  • Θα ξεκινήσω με το πιο εμπορικό μας ματς για σήμερα, και δεν είναι άλλο από το Αταλάντα – Λειψία. Στο πρώτο ματς ήρθανε ισόπαλοι, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την ρεβάνς. Δίκαιο αποτέλεσμα μπορώ να πω, αφού χάσανε και οι δύο αρκετές ευκαιρίες, αλλά σίγουρα το δεύτερο ημίχρονο άνηκε στους Γερμανούς. Βλέπω την πρόκριση της Λειψίας την οποία θα την τιμήσουμε μόνη της, ενώ σε δυάδα θα μπει το να μην ηττηθεί.
  • Την δυάδα θα την κλείσουμε με την Κοπεγχάγη, η οποία ταξιδεύει μέχρι το Σίλκεμποργκ για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Μετά την νίκη κόντρα στην Μίντιλαντ, τα «λιοντάρια» είναι αρκετά κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αφού είναι στο +9, οχτώ αγωνιστικές πριν την λήξη. Αντιμετωπίζει την Σίλκεμποργκ η οποία είναι 6η και τελευταία στα play – off και δυστυχώς δεν φαίνεται να μπορεί ούτε από θέμα ικανότητας αλλά και μαθηματικά να κυνηγήσει κάποια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Μονόπλευρο το κίνητρο, αφού θέλει να καθαρίσει το πρωτάθλημα και να μην μπει σε περιπέτειες η Κοπεχγάγη. Ποντάρουμε στο διπλό με το draw no bet για ασφάλεια.
  • Τέλος για σήμερα, θα πάμε σε ένα πιο ντόπιο ματς και σε ένα γειτονικό ντέρμπι. Γενικά αυτές οι δύο πόλεις είναι μόνιμα σε μία κόντρα και το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να λείπει από αυτήν. Ο λόγος για το Νίκη Βόλου – ΑΕΛ. Η Νίκη μετράει 10 ματς αήττητη ενώ η ομάδα της Λάρισας έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία της 20 ματς. Σε τρομερό ρυθμό και οι δύο και μετά την ήττα της Βέροιας, η ΑΕΛ ελπίζει αλλά δεν νομίζω πως μπορεί να πάρει το τρίποντο μέσα στον Βόλο. Θα πάω με τους γηπεδούχους αφού σχεδόν αγγίζει τον διπλασιασμό η διπλή ευκαιρία.

Στο Golden 21 δεν επιλέγουν άλλοι για σένα! Εσύ αποφασίζεις για τα 21 γκολ της αγωνιστικής/εβδομάδας!​

Μονό
15:00
Νίκη Βόλου - ΑΕΛ
1.95
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.40
17:00
Σίλκεμποργκ - Κοπεγχάγη
2 dnb
1.57
19:30
Αταλάντα - Λειψία
Χ2
1.53
BET: 23 units
Μονό
19:30
Αταλάντα - Λειψία
Πρόκριση Λειψία
1.90
BET: 22 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις