Τ(σ)ούμπα και ΠΑΟΚ έως 3.50

βόμβες στοίχημα

Βόμβες στοίχημα: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Μαρσέιγ στη Θεσσαλονίκη με στόχο την ανατροπή του 2-1 της Γαλλίας, με τον Funbetάκια να ποντάρει.

Βόμβες στοίχημα έγραψα την Τρίτη για την αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχου – Βιγιαρεάλ. Ε και; Αποδείχθηκα ΓΑ – ΤΑ – ΚΙ μπροστά στον Ουνάιν τον Εμερι, μπροστά στον οποίο θα έβγαζα το καπέλο από την πρώτη στιγμή. Σε 180 λεπτά αγώνα «έσβησε» όλα τα ατού της Μπάγερν και πήγε με τη Βιγιαρεάλ στα ημιτελικά του Champions League.

Και περνάμε στο ελληνικό ενδιαφέρον σήμερα Πέμπτη. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι στο επίπεδο της Βιγιαρεάλ, δεν μπορεί να θυμίσει ή να μοιάσει σε εκείνο το υπέροχο ισπανικό project. Δεν έχουν ωστόσο ομοιότητες οι πορείες τους; Στους «8» ευρωπαϊκής διοργάνωσης και οι δύο, απέναντι σε μεγαθήρια για τα δεδομένα τους. Η Βιγιαρεάλ τρύπησε το ταβάνι της, οι «ασπρόμαυροι» γιατί να μην μπορούν;

Εξήγησέ μου Ελληνα φίλαθλε ή οπαδέ; Γιατί να μην μπορεί ο δικέφαλος του βορρά;

Περνάω στα του αγώνα. Χωρίς τον Χόρχε Σαμπάολι η Μαρσέιγ στη Θεσσαλονίκη. Εκτός και οι Μπαλέρντι, Ντε λα Φουέντε, Γκέρσον, Καμαρά και Ντιένγκ. Πέντε συνολικά απουσίες και κούραση από το κυριακάτικο αγώνα. Ο δικέφαλος του βορρά δεν έχει απουσίες, πλην του στόπερ Μιχαηλίδη που δεν επηρεάζει ιδιαίτερα. Προχωρώ!

Βόμβες στοίχημα: ΠΑΟΚ και Τσούμπα

Η Θεσσαλονίκη και το γήπεδο θα βράζουν, επικρατεί παροξυσμός. Η «Τούμπα» συνήθως πληγώνει το δικέφαλο του βορρά, άπαντες πιστεύουν πως έφτασε η ώρα και η στιγμή να ανατραπεί το σκηνικό. Να ζήσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ μια μεγάλη στιγμή στη Θεσσαλονίκη. Η αλαζονεία των Μασσαλών και η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου στη Γαλλία είναι στοιχεία που δίνουν επιπλέον κίνητρο και αισιοδοξία στους γηπεδούχους. Κρατάω τον άσο, τον πιστεύω.

Εχω και δεύτερο σημείο. Να σκοράρει ο Τσούμπα Ακπόμ. Ψάχνει ένα μεγάλο γκολ, το χρειάζεται. Σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία στο «Βελοντρόμ» για το 2-2. Εκεί μετρήθηκε με τα στόπερ της Μαρσέιγ, κέρδισε πολλές μάχες. Εκτιμώ πως και απόψε θα κάνει τη διαφορά, αλλά αυτή τη φορά με ένα τέρμα για τον ίδιο και την ομάδα του.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Ρίσκο
22:00
ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ
1
3.20
BET: 40 units
Σκόρερ
22:00
ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ
Γκολ Ακπόμ
3.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις