Σούπερ ενισχυμένη για τον Μανέ

Σούπερ ενισχυμένη για τον Μανέ

Με το Golden 21, το παιχνίδι σου αποκτά άλλη αξία στο Pamestoixima.gr!

Μπορείς να μπεις στο Pamestoixima.gr, να επιλέξεις 7 αγώνες με άθροισμα 21 γκολ και κερδίζεις golden χρηματικά έπαθλα: τουλάχιστον 21.000 ευρώ εγγυημένα* κάθε εβδομάδα! Ο διαγωνισμός Golden 21 στο Pamestoixima.gr είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.

Στη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας 1.886 παίκτες βρήκαν ακριβώς 21 γκολ στους αγώνες που είχαν επιλέξει και μοιράστηκαν το έπαθλο των 21.000 ευρώ!

Golden 21: Γκολ από χρυσάφι στο Pamestoixima.gr!

Από εκεί και πέρα, στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τετάρτης (13/04) ξεχωρίζουν τα παιχνίδια των προημιτελικών του Champions League. Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι και θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1 από το πρώτο ματς, ενώ η Λίβερπουλ παίζει εντός έδρας με τη Μπενφίκα μετά την άνετη εκτός έδρας νίκη της με 3-1. Στο Pamestoixima.gr τη δράση των σπουδαίων αγώνων τη ζεις με 0% γκανιότα** και περισσότερα από 500 special bets στις αποδόσεις που πάντα ήθελες!

Ακόμα, στο Pamestoixima.gr μπορείτε να βρείτε κουπόνι με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις. Ορισμένα από τα special bets της Τετάρτης (13/04) που είναι διαθέσιμα με ενισχυμένες αποδόσεις είναι τα εξής:

  • Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: Πρώτο γκολ πριν από το 30ό λεπτό (2.00)
  • Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: Πρώτο γκολ με πέναλτι (7.50)
  • Λίβερπουλ – Μπενφίκα: Μανέ να σκοράρει 2+ γκολ (8.00)
  • Λίβερπουλ – Μπενφίκα: Χ/1 και G/G (9.00)

Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά στο Pamestoixima.gr!

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις