Φουλ άμυνα ή επίθεση;

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος - Αίμα και άμμος στο Μετροπολιτάνο, Ατλέτικο εναντίον Σίτι,σε ένα παιχνίδι πρόκρισης και αποδείξεων και δηλώσεων!

Προγνωστικά στοιχήματος – Champions League

Γεια και χαρά σε όλους τους αναγνώστες και τους φίλους της στήλης και του site.

Μηδέν εις το πηλίκον χτες, αλλά με αυτά που έγιναν, λογικό. Ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα η Τσέλσι και παραλίγο να την άφηνε εκτός. Ας είναι καλά ο Καρίμ. Η Βιγιαρεάλ αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κατάφερε να ολοκληρώσει μια μεγάλη πρόκριση.

Αφήνουμε τα χτεσινά και πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος να δούμε αν θα έχουμε άνετη πρόκριση ή ρεβάνς.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: Πολωμένο κλίμα

Νίκη με 1-0 για την Σίτι στον πρώτο αγώνα, το γκολ ο Κέβιν ντε Μπρόινε.  Γράφω για πολωμένο κλίμα γιατί ο αγώνας είχε πολλά παρελκόμενα μετά την λήξη του. Ο σχολιασμός του Γκουαρντιόλα για ομάδα που έπαιξε σύστημα 5-5-0 άναψε φωτιές. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας του, για να έρθει η πληρωμένη απάντηση από τον Σιμεόνε ότι δεν έφτιαξε ποτέ ομάδα από το μηδέν αλλά και ότι ποτέ δεν είχε θέμα με το κινητήριο μοχλό των μεταγραφών, το μπάτζετ. Φωτιά και λαύρα θα είναι το «Μετροπολιτάνο» απόψε. Στα αγωνιστικά, ίσως ήταν λίγο υπερβολικές οι δηλώσεις του Γκουαρντιόλα, αλλά ρίχνοντας μια ματιά στα στατιστικά, δεν τον αδικείς. Κατοχή 68%-32%, ευκαιρίες για γκολ 15-0, σουτ στον στόχο 2-0 και συνολικές επιθέσεις,  οι επιτιθέμενη ομάδα δηλαδή να πατήσει στο αντίπαλο μισό του γηπέδου, 180-50! Μια αναμέτρηση στο όριο με πολύ ένταση περιμένω.

Η Ατλέτικο με το γνωστό της στυλ θα περιμένει την ευκαιρία της. Η Σίτι δεν έχει λόγο να πιέσει, έχει το σκορ υπέρ της. Ωστόσο θα παίξουν με αρκετή ένταση όπως προ είπα και δε νομίζω να είναι χαλαροί. Είτε σκοράρει είτε δεχτεί γκολ η Ατλέτικο… κλοτσίδι θα πέσει! Μια ματιά που έριξα και στο διαιτητή της αναμέτρησης είναι ο Γερμανός Σίμπερτ. Γνωστός μας από την αναμέτρηση Γάνδη – ΠΑΟΚ. Αλλά και της Ατλέτικο καθώς την έχει ξανασυναντήσει στην αναμέτρηση των ομίλων στην εντός έδρας ήττα από την Λίβερπουλ με 3-2, με την αποβολή του Γκρίζμαν. Δύσκολο παιχνίδι, προφανή επιλογή το under, αλλά το αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι. θα πάω σε δύο ειδικά με το λογική του παιχνιδιού της έντασης, over στις κάρτες και να δεχτεί κάρτα ο Σιμεόνε! Λίγο να στραβώσει το παιχνίδι και να φωνάξει στον διαιτητή, δεν θέλει και πολύ.

Αυτά λοιπόν από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος καλή συνέχεια σε όλους.

Μονό
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
Over 5,5 κάρτες
2.30
BET: 10 units
Μονό
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
Σιμεόνε να δεχτεί κάρτα
3.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις