Ποντάρισμα στα γκολ στη Super League 2

προγνωστικά

Προγνωστικά Τετάρτης: Σε δυάδα από τη Super League 2 ποντάρει σήμερα ο Χρήστος Μυλωνάς σε απόδοση 4.62.

Χαιρετώ τους φίλους του koubanezos.gr. Τετάρτη σήμερα και κυριαρχούν τα δύο ματς των προημιτελικών του Champions League, αλλά επειδή δεν βρήκα κάποια στοιχηματική ευκαιρία σε αυτά, ξεχώρισα μια δυάδα από τα δικά μας λημέρια. Πάμε λοιπόν να δούμε τα προγνωστικά μου.

Προγνωστικά Ελλάδα

Πρώτη στάση στην Καρδίτσα και την αναμέτρηση της τοπικής Αναγέννησης εναντίον του Απόλλων Πόντου.

Σε «αγγαρεία» έχει εξελιχθεί η σεζόν μέχρι την ολοκλήρωσή της για τη γηπεδούχο, καθώς δεν υπάρχει ουσιαστικός στόχος με αποτέλεσμα να είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας μετρώντας πέντε σερί ήττες. Το χαρακτηριστικό αυτών των αναμετρήσεων είναι το ελεύθερο και με αρκετά γκολ ποδόσφαιρο, αφού μετράει τέσσερα over 2,5 σε αυτά, ενώ μόνο στο τελευταίο δεν επιβεβαιώθηκε το εν λόγω σημείο (ήττα 2-0 από τη Βέροια).

Ο Απόλλων από την άλλη με τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου, παρουσίασε ένα τελειώς διαφορετικό πρόσωπο από τον πρώτο γύρο, με αποτέλεσμα να βρίσκεται επτά βαθμούς διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Διατηρεί αήττητο σερί οκτώ αγώνων έχοντας σκοράρει στους έξι από αυτούς.

Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι και έτσι θα επιλέξω το over 2,5 goals σε απόδοση 2.12 στο pamestoixima.gr

Η δεύτερη στάση μου θα είναι στην Ξάνθη για την αναμέτρηση της τοπικής ομάδας εναντίον του ΠΟΤ Ηρακλή. Αποτυχημένη θεωρείται η χρονία για τους γηπεδούχους, καθώς όχι μόνο δεν καταφέρνουν την άνοδο, αλλά ουτε και τη διεκδίκηση αυτής καθώς έδειξαν μεγάλη αστάθεια κατά τη διάρκεια της σεζόν. Έτσι θα αρκεστούν στη διεκδίκηση το πολύ της 3ης θέσης. Διατηρούν αήττητο σερί έξι αγώνων έχοντας σκοράρει στα τέσσερα εξ’ αυτών.

Ο Ηρακλής φτιάχνοντας ομάδα την τελευταία στιγμή, παρουσίασε αξιόμαχο σύνολο, φέρνοντας κάποια καλά αποτελέσματα και έτσι βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας. Έχει φέρει τέσσερα over 2,5 στα τελευταία πέντε παιχνίδια, τα δύο εκ των οποίων και over 3,5.

Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι και εδώ και έτσι θα κρατήσω το over 2,5 goals σε απόδοση 2.18 στο pamestoixima.gr

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Δυάδα απόδοσης 4.62
15:00
Αναγέννηση Καρδίτσας - Απόλλων Πόντου
Over 2,5
2.12
15:00
Ξάνθη - ΠΟΤ Ηρακλής
Over 2,5
2.18
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις